Vale-Tähkiä liikkeellä

Laulaja Lauri Tähkä on joutunut Facebookissa valeprofiilien kohteeksi. Hän varoittaa myös fanejaan ”valelauritähkistä”.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Laulaja Lauri Tähkä on joutunut Facebookissa valeprofiilien kohteeksi. Kuva: Pekka Mustonen/Kuvaryhmä /SKOY.

Laulaja Lauri Tähkä on joutunut Facebookissa valeprofiilien kohteeksi. Hän varoittaa myös fanejaan "valelauritähkistä".
Teksti:
Virpi Valtonen

”Hyvät ystävät, tiedoksi. Tämä on ainut, oikea, virallinen ja julkinen Lauri Tähkä facebook -sivusto! Kaikki muut LT-sivustot on ”valelauritähkien” ylläpitämiä. Kaikki, mitä uutisoin näillä sivuilla on kaikkien nähtävillä ja julkista. Väärinkäytösten takia en myöskään vastaa kenenkään kaveripyyntöihin.”

Näin kirjoittaa laulaja Lauri Tähkä Facebook-sivustollaan, jolla seuraajia on lähes 17 000. Facebookista löytyykin useampi Lauri Tähkä -sivusto.

”Kyllä me fanit oikean Laurin erotamme kaikista muista mitälievalelaureista”, vastaa yksi faneista Laurin kirjoitukseen. Toinen kyselee, kuka tulee iloiseksi valesivujen päivittämisestä, ja kolmas vakuuttaa, että kyllä aidon ja oikean tunnistaa.

”Näyttäkää minulle se tyyppi joka kykenee samantasoiseen verbaaliseen ilotulitukseen kuin Lauri. Ei sellaista ole. Väärälaurisuus alas ammuttakoon!”

Tähkä toimii parhaillaan perjantaisin Nelosella lähetettävän The Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentajana. Viime vuonna hänen oikeana kätenään ja apuvalmentajanaan toimi ohjelmassa Reckless Love-yhtyeen laulaja Olli Herman, mutta tänä vuonna luottohenkilönä on Tähkän Revohka-yhtyeen pianisti Milla Viljamaa. Teosto-palkinnolla viime vuonna palkittu pianisti auttaa Latea uusien laulajien ja tulevien tähtien valmentajana.

Myös miehen tuleva levy valmistuu hyvää vauhtia. Jo useampi demoversio toiselle soololevylle tulevista kappaleista on saatu purkkiin.

X