Haista la vista, beibe!

Uskottavan kirjoittajanuran kannalta ei ole kovinkaan järkevää tehdä ”huhtasaaria” ja kopioida toisen tekstiä, ellei sitä sitten tee avoimesti ja perustele, miksi jonkun toisen kynäilemä teksti on niin paljon korvaamattomampaa materiaalia, että sitä kannattaa varastaa. Nyt tunnustan nyysineeni joltain Suomalaiset Espanjassa -sivustolta tekstin, joka kuvaa erinomaisesti viime aikojen kulttuurisesti värittynyttä keskustelua. Sen kirjoittajan väitetään olevan espanjalaistaustainen nainen, ja espanjalainen temperamentti pölkkykirjaimin taotussa otsikossa kieltämättä tuoksahtaakin, mutta minulla on silti asiasta toisenlainen haisu. Sanasta sanaan kopioituna teksti kuuluu seuraavasti:

”SUOMALAISTEN MAAHANMUUTTO SAATAVA KURIIN

Minulla ei ole mitään maahanmuuttajia vastaan, mutta mielestäni Espanjassa on jo liikaa suomalaisia. Heitä vyöryy hallitsemattomasti varsinkin Costa del Solin alueelle. Tulijoilla ei ole pienintäkään aikomusta integroitua espanjalaiseen yhteiskuntaan ja sopeutua paikalliseen kulttuuriin.

Olen kuullut, että Fuengirolan suomalaisghettoon on perustettu vodkabaareja, ruisleipäkauppoja ja ohuisiin hiuksiin erikoistuneita kampaamoja. Juovat laihaa kahvia ja syövät keitettyjä perunoita, vaikka ovat maailman rikkaimman ruokakulttuurin maassa. Eikä tässä kaikki, vaan heillä on jopa suomalainen koulu. Eivätkö nämä maahanmuuttajat halua antaa edes lapsilleen mahdollisuutta tulla espanjalaisiksi? Mielestäni viranomaisten pitäisi puuttua tähän ja myös toiseen asiaan, joka on vieläkin vakavampi: suomalaiset ovat tuoneet mukanaan papin, joka pitää kerettiläisiä jumalanpalveluksia – vai itse saatanaako he palvovat? Ennen vanhaan täällä meillä päin vääräuskoiset poltettiin roviolla. Maassa maan tavalla! Mitä järkeä on tulla tänne, jos haluaa elää niin kuin barbaari? Jääkööt Suomeen, jos haluavat pitää inhottavasta ja takapajuisesta elämäntyylistään kiinni. Maahanmuuttajan pitää sopeutua ja osoittaa kiitollisuutta siitä, että saa asua tässä upeassa ja kauniissa maassa.

En ole mikään rasisti, mutta ällöttää katsoa kadulla suomalaisia, joilla ei ole sivistystä ja alkeellisimpiakaan käytöstapoja. Ihmisiä he toki ovat mutta jotenkin alikehittyneitä sosiaalisilta taidoiltaan. Voivatko sellaiset sopeutua koskaan Espanjaan? Oletteko nähneet suomalaisten pöytätavat? Minä en ainakaan halua syödä ravintolassa, jossa on viereisessä pöydässä suomalaisia. Entä se alituinen ryyppääminen? Oletteko nähneet selvää suomalaista? Horjuvat, kaatuilevat ja oksentelevat aamusta alkaen. Ehdottelevat humalapäissään rivouksia naisille ja jopa nuorille tytöille. En uskalla enää päästää tytärtäni yksin ulos, ettei hän joudu eläimen tasolla olevan suomalaisen kähmimäksi tai raiskaamaksi.

Mielestäni maahantunkeutujille pitää antaa puoli vuotta aikaa oppia kieli ja löytää työpaikka – jos ei kiinnosta kunnollinen elämä, niin heti takaisin pohjoiseen. Muilla kuin terveillä työikäisillä ei ole tänne mitään asiaa. Pitää olla myös tarkka rikollisen aineksen kanssa, pienimpiäkään lainvastaisuuksia ei saa sallia. Juopot törppöilevät suomalaiset pitää karkottaa välittömästi.

Suurin osa suomalaisista on elintasopakolaisia, eläkeläisiä jotka käyttävät hyväkseen Espanjan julkista terveydenhuoltoa ja ilmaisia lääkkeitä. Minä en halua rahoittaa verorahoillani ulkomaalaisten hyysäämistä. Espanjassa on monimuotoinen kulttuuri, emmekä tarvitse pohjoisen elintasopakolaisia rikastuttamaan sitä, sanovat kaiken maailman suvakit mitä tahansa. Espanja espanjalaisille ja suomalaiset ulos!”

Jos minulta kysytään, niin tämän on kirjoittanut umpisuomalainen, ja vieläpä umpiselvänä. Hänellä on sujuvan suomen tuottamisen lisäksi verraton ironiantaju siitä, miten hulluiksi maahanmuuttoon liittyvät argumentit ovat maailmalla menossa. Eli eiköhän mekin vaan jäädä vartoamaan Fuengirolan ja Suomen väliin kohoavaa upeaa ja kauneinta koskaan rakennettua muuria.

MAINOS Tämän kolumnin lukijat saavat koodilla VIHDOINKINPUHDASVUORINEN 15 % alennuksen Puhdistamon Super D-vitamiini, joka täräyttää vähintään saman verran ”aurinkoa” elämääsi kuin Espanjan alapäässä haahuilu. Tästä kauppaan!