Anna-lehti: Tangokuningatar Heidi Pakarinen viihtyy ilman parisuhdetta: ”On ihanaa olla itsenäinen nainen”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Heidi Pakarinen iloitsee itsenäisyydestään.
Heidi Pakarinen iloitsee itsenäisyydestään. © Tommi Tuomi
Heidi Pakarinen ei aio olla sinisilmäinen enää yhdessäkään parisuhteessa. Vaikka Pakarinen uskoo löytävänsä rakkauden vielä myöhemmin, hänen elämänsä on täynnä rakkautta.

”En pidä sinkku-sanasta, joten vastaan aina parisuhdeasioista uteleville, että elän sooloelämää. Viihdyn valtavan hyvin ilman parisuhdetta. On ihanaa olla itsenäinen nainen”, tangokuningatar Heidi Pakarinen, 46, kertoo Anna-lehdessä.

Pakarinen sanoo olevansa täysin vapaa parisuhteisiin liittyvistä velvoitteista. Hän pitää tärkeänä, että saa elää omien aikataulujensa mukaan ja tehdä rakastamaansa työtä. Rakkauden ei tarvitse kohdistua hänen mielestään yhteen ihmiseen – eikä siis välttämättä edes ihmiseen.

”Vaikka en elä parisuhteessa, minulla on elämässäni paljon rakkautta. Se ilmenee monessa muodossa: musiikkina, arjen askareissa, tekoina, kohtaamisina, sekä sanoina, toivotuksina, ajatuksina.”

Tangokuningatar kertoo eronneensa lastensa isästä vuonna 2015. Tärkeänä oppina hän pitää sitä, että ihminen ei ole yhtä kuin parisuhde, jossa elää – aikaa täytyy antaa myös itselle ja omille intohimoilleen.

”Tulevalta kumppanilta vaadittaisiin avoimuutta ja aitoutta”

Heidi Pakarinen uskoo, että hänestä on tullut hyvä ihmistuntija kaikkien päättyneiden suhteiden seurauksena. Hän sanoo luottavansa intuitioonsa enemmän kuin ennen.

”Olen päättänyt, etten enää koskaan ole yhdenkään miehen edessä sinisilmäinen ja usko tyhjiä lupauksia”, Pakarinen sanoo.

Rakkaus on tangokuningattaren mukaan vapautta, eikä toista saa kahlita suhteessa. Hän toivoo löytävänsä vielä rakkauden henkilöstä, jonka kanssa elää arkea.

”Tulevalta kumppaniltani vaadittaisiin avoimuutta ja aitoutta. Sitä, että hän osaa olla oma itsensä levollisesti ja rauhallisesti vetämättä minkäänlaista roolia.”

Kiire ei kuitenkaan ole. Pakarinen kertoo nykyään tuntevansa itsensä niin hyvin. Aina hän ei ole uskaltanut olla oma itsensä, mutta hyväksyy itsensä nyt sellaisena kuin on.

”Uskon, että uuden rakkauden aika on ehkä kuitenkin vasta myöhemmin. Osaan nauttia elämästäni näin”, Heidi Pakarinen sanoo.

Lue lisää Annan numerosta 27/2022. Heidi Pakarinen kertoo avoimesti elämästään, läheisistä suhteista lapsiinsa, sekä elämänsä kipeistä tragedioista.

Lue myös: Heidi Pakariselle päättyneet rakkaudet ovat opettaneet ettei kumppania tarvitse miellyttää millään erityisellä tavalla: ”Minulla on nykyään riittävästi rohkeutta rakastaa elämää ja itseäni”

Heidi Pakarinen viihtyi blondina vuonna 2015.

Heidi Pakarinen viihtyi blondina vuonna 2015. © Mika Kanerva

X