Parasta Seuraa – juuri Sinulle!

Kaikki Seuran tilaajat saavat kerholaisina paljon enemmän kuin vain lehden. Kerhon etuihin kuuluvat ilmainen ja viihdyttävä älypeliosio verkossa mielenkiintoisine aivopähkinöineen, Seuran lukijoille kohdennetut tapahtumat, vierailut ja matkat, maksuton kuukauden kirja, näköislehdet sekä yhteistyökumppaniemme rahanarvoiset edut. Lämpimästi tervetuloa mukaan kerhoon – parhaaseen Seuraan!  

Erkki Meriluoto, vastaava päätoimittaja 

Päätoimittaja Erkki Meriluoto

Seura-kerhon lukijailta järjestettiin Riihimäellä Suomen lasimuseossa ja lasiateljeessa lasinpuhallus-teemalla.

LUKIJAILTA

Seura-kerhon ensimmäisessä lukijatapahtumassa tutustuttiin Suomen lasimuseon kokoelmaan sekä Unescon kulttuuriperinnön luetteloon lisätyn lasinpuhalluksen saloihin Riihimäelle.

Lue juttu illasta


Anna-Leena Härkösen Kissapsykoosi on Seura-kerhon maaliskuun kerhokirja.

KUUKAUDEN KIRJA

Kissapsykoosi

Kerhon maaliskuun kirja on Anna-Leena Härkösen Kissapsykoosi (Otava). Kirja on kuunneltavissa maksutta Krista Putkonen-Örnin lukemana äänikirjana tai sen voi ladata e-kirjana.

Lue latausohjeet ja lataa kirja täältä


Hyödynnä Fressin kerhoalennus, ja saat sekä liittymismaksun (norm. 29€), että ensimmäisen kuukauden treenit (arvo 34,90-72,90€) täysin veloituksetta!

HYÖDYNNÄ KERHOETU

Hyvinvointia Fressistä!

Fressi liikuttaa yli 50 laadukkaan hyvinvointikeskuksen ja 24h- kuntosalin voimin. Hyödynnä kerhoalennus – saat liittymismaksun (norm. 29 e) ja ensimmäisen kuukauden treenit (arvo 34,90–72,90 e) täysin veloituksetta! Lisäksi saat erittäin tarkan SECA-hyvinvointianalyysin (arvo 60 e).

Lue lisää!


Seura-kerho on lehden tilaajien etuasiakasohjelma.

ANNA RUUSUJA JA RISUJA

Vastaa kyselyyn ja voit voittaa uutuuskirjan!

Haluamme kehittää Seura-kerhon toimintaa entistä paremmaksi ja etuja juuri Seuran lukijoita parhaiten palveleviksi. Arvomme kaikkien maaliskuun aikana kyselyyn vastanneiden kesken uutuuskirjan kolmelle onnekkaimmalle!

Kysely löytyy täältä!


Kotiliesi Käsityö on Seura-kerhon maaliskuun lehti, jonka voit lukea maksutta.

lue näköislehdet

Lisää lukuiloa joka kuukausi!

Seuran tilaajana pääset Seuran näköislehden lisäksi lukemaan maksutta Hymyä arkistoineen – sekä joka kuukausi vaihtuvaa kolmatta aikakauslehteä Otavamedian laajasta valikoimasta. Maaliskuussa voit lukea ja inspiroitua Kotiliesi Käsityö -lehdestä.

Lehdet löytyvät täältä


Osallistu arvontaan ja voit voittaa lippuja tangomarkkinoille!

OSALLISTU ARVONTAAN

Voita liput Tangomarkkinoille!

Osallistu arvontaan ja voit voittaa pääsylippuja 40-vuotisjuhlaansa viettävään kesätapahtumaan Seinäjoelle! Arvomme maalis- ja huhtikuun aikana 10 kahden päivälipun pakettia. Lisäksi arvomme kaksi VIP-lippupakettia.

Osallistu täällä!


KUUKAUDEN ETU

Päivitä kielitaitoasi sovelluksen avulla

WordDive-kieltenoppimissovellus tarjoaa 10 kielen valikoiman. Nyt saat 3 kuukautta kieltenopiskelua 19,90 eurolla (norm. 39,57 e)! Kerhoetu on voimassa 30.4.2024 asti.

Lue edusta tarkemmin


ilmianna hyväntekijä

Tunnetko arjen sankarin vailla vertaa?

Seura haluaa tukea ihmisiä, jotka auttavat muita. Etsimme hyväntekijöitä – ihmisiä, jotka ansaitsevat tulla nostetuiksi esiin. Haluamme tukea hyväntekijöitä tavoilla, jotka auttavat juuri heidän toimintaansa.

Lue tarkemmat ohjeet


ÄLYPELIT KERHOLAISILLE

Viihdy Pelinurkassamme!

Haasta aivonystyräsi päivittäin! Uusi palapeli, sudoku ja ristikko ilmestyy pelattavaksesi joka päivä.

Pelaa täällä!


Seura-kerhon huippuetuna Annantähti-riipus alehintaan!

KUUKAUDEN ETU

Uniikki-hopeariipus

Assi Arnimaa-Leinosen suunnittelema siro Annantähti-riipus on hopeaa. Ankkuriketjun pituus on säädettävissä. Ale-hinta 59 e (norm. 139 e) on voimassa 12.3. asti.

Lue lisää ja tilaa


Seura-kerhon edut ovat rahanarvoisia! Roosa-torkkupeitto edullisesti!

KUUKAUDEN ETU

Roosa-torkkupeitto

Vaalean roosa torkkupeitto on tekoturkista ja sileää sherpaa. Materiaalit ovat 100 % polyesteriä. Torkkupeitto on kooltaan 120 x 150 cm. Konepesu 30 astetta. Pehmeän peiton tarjoushinta on 12.3. asti vain 24,90 e (ovh. 69 e).

Lue lisää ja tilaa

X