Blogit

Uusimmat artikkelit blogeista ja kolumneista

Blogit

Isän pikajuna

Jussi Korhonen

Jussi Korhonen Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa.

Siirry Isän pikajuna blogiin
lähtee raiteelta kaksi - Vinjetti

Lähtee raiteelta kaksi

Ismo Lehtonen

Ismo Lehtonen Reppujen varassa elävänä keski-ikäisenä journalisti-nomadipariskuntana hankimme ennemmin kokemuksia kuin tavaraa. Olemme ruokaa rakastavia, uteliaita ja epämukavuusalueitakin testaavia. Kutsumme kodiksemme jokaista paikkaa missä yövymme. Missionamme on tuoda maailma kotisohville ja motivoida elämän yksinkertaistamiseen.

Siirry Lähtee raiteelta kaksi blogiin
vuorisella - Vinjetti

Vuorisella

Juha Vuorinen

Juha Vuorinen Juha Vuorinen on ensisijaisesti ihminen pienellä i:llä. Toissijaisesti hän on kirjailija, radioääni ja kolumnisti. Ja nyt hänen kolumninsa on enää Seuraa vailla.

Siirry Vuorisella blogiin
kunnon juttuja - Vinjetti

Kunnon juttuja

Pauli Reinikainen

Pauli Reinikainen Pauli Reinikainen on muodikkaasti pt, mutta kutsuu itseään mieluummin valmentajaksi. Pauli rakastaa raskaita rautoja, syömistä ja vihersmoothieita mutta nauttii vastapainoksi kohtuullisesti punaista lihaa. Kevyt treeni on hänelle lähes tuntematon käsite. Hyppää mukaan, saatat jopa innostua liikunnasta!

Siirry Kunnon juttuja blogiin
lukuseura - Vinjetti

Lukuseura

Lukuseura Lukuseura tarjoaa kirjavinkkejä moneen makuun. Sukella kanssamme tarinoihin, tutustu sävähdyttäviin elämäkertoihin ja mielenkiintoisiin tietokirjoihin. Luemme uutta ja vanhaa ja haaveilemme lukevamme vielä enemmän kuin ehdimme. Välillä piipahdamme myös teatterissa, näyttelyissä ja muissa kulttuurimenoissa, ja saa meille kirjoittaa omistakin ihastuksen kohteista tai tapahtumista, jotka kannattaa nähdä.

Siirry Lukuseura blogiin