Blogit

Uusimmat artikkelit blogeista ja kolumneista

Tolkun Henkilö avatar

Tolkun Henkilö

Venäläisen nikkelin voimin toimiva Terijoen jokerihallitus: ”Olemme sataprosenttisesti suomalainen yritys”

Siirry lukemaan blogia

Blogit

luotettavasta lähteestä - Vinjetti

Luotettavasta Lähteestä

Kalle Lähde

Kalle Lähde Kalle Lähde on konservatiivisesti haaveileva keski-ikäinen mies, jota huolestuttaa miehen aseman kaventuminen kaiken kotkotuksen keskellä.

Siirry Luotettavasta Lähteestä blogiin
lähtee raiteelta kaksi - Vinjetti

Lähtee raiteelta kaksi

Ismo Lehtonen

Ismo Lehtonen Reppujen varassa elävänä keski-ikäisenä journalisti-nomadipariskuntana hankimme ennemmin kokemuksia kuin tavaraa. Olemme ruokaa rakastavia, uteliaita ja epämukavuusalueitakin testaavia. Kutsumme kodiksemme jokaista paikkaa missä yövymme. Missionamme on tuoda maailma kotisohville ja motivoida elämän yksinkertaistamiseen.

Siirry Lähtee raiteelta kaksi blogiin
vuorisella - Vinjetti

Vuorisella

Juha Vuorinen

Juha Vuorinen Juha Vuorinen on ensisijaisesti ihminen pienellä i:llä. Toissijaisesti hän on kirjailija, radioääni ja kolumnisti. Ja nyt hänen kolumninsa on enää Seuraa vailla.

Siirry Vuorisella blogiin
karjun karsinasta - Vinjetti

Karjun karsinasta

Hannu Koivisto

Hannu Koivisto Hannu Koivisto karjuu karjun karsinasta. Entinen äkkipikainen sikafarmari puolustaa suomalaista maaseutua ja sen elinkeinoja. Entinen kurikkalainen Don Quihot kaihtaa vouhotuksia ja taistelee tuulimyllyjä vastaan. Hän autoilee mieluummin veekasilla kuin sähköautolla. Vastarannan kiiski syö mieluummin sikaa kuin tofua. Ei niele purematta kaikkea mitä tarjotaan.

Siirry Karjun karsinasta blogiin
miss maailmanloppu - Vinjetti

Miss Maailmanloppu

Janita Hirvihuhta

Janita Hirvihuhta Miss Maailmanloppu on pullosta ulos tullut entinen taksin tuoma ja viinin viemä pubiruusu, jonka raittius siirsi uuteen maljakkoon. Tämä ploki on 36-vuotiaan naisen turbulenssia tosielämästä ennen ja jälkeen juomisen, totuutta säästämättä tai sitä muuttamatta. Ei tarvi kiinnittää turvavöitä, nykyään ajan ihan rajoitusten mukaan. Hyppää jousille!

Siirry Miss Maailmanloppu blogiin
kunnon juttuja - Vinjetti

Kunnon juttuja

Pauli Reinikainen

Pauli Reinikainen Pauli Reinikainen on muodikkaasti pt, mutta kutsuu itseään mieluummin valmentajaksi. Pauli rakastaa raskaita rautoja, syömistä ja vihersmoothieita mutta nauttii vastapainoksi kohtuullisesti punaista lihaa. Kevyt treeni on hänelle lähes tuntematon käsite. Hyppää mukaan, saatat jopa innostua liikunnasta!

Siirry Kunnon juttuja blogiin
X