Blogit

Uusimmat artikkelit blogeista ja kolumneista

Tolkun Henkilö avatar

Tolkun Henkilö

Kokeilimme jo kerran toistemme kimppuun käymistä – ja siinä ilmapiirissä halla-ahot ja huhtasaaret olisivat olleet kuin kotonaan

Siirry lukemaan blogia
Luotettavasta Lähteestä avatar

Luotettavasta Lähteestä

Stadilaiset (hesalaiset) muuttaa Lohjalle, miksi turkulaiset ei muuta Oripäähän?

Siirry lukemaan blogia

Blogit

luotettavasta lähteestä - Vinjetti

Luotettavasta Lähteestä

Kalle Lähde

Kalle Lähde Kalle Lähde on konservatiivisesti haaveileva keski-ikäinen mies, jota huolestuttaa miehen aseman kaventuminen kaiken kotkotuksen keskellä.

Siirry Luotettavasta Lähteestä blogiin
lähtee raiteelta kaksi - Vinjetti

Lähtee raiteelta kaksi

Ismo Lehtonen

Ismo Lehtonen Reppujen varassa elävänä keski-ikäisenä journalisti-nomadipariskuntana hankimme ennemmin kokemuksia kuin tavaraa. Olemme ruokaa rakastavia, uteliaita ja epämukavuusalueitakin testaavia. Kutsumme kodiksemme jokaista paikkaa missä yövymme. Missionamme on tuoda maailma kotisohville ja motivoida elämän yksinkertaistamiseen.

Siirry Lähtee raiteelta kaksi blogiin
vuorisella - Vinjetti

Vuorisella

Juha Vuorinen

Juha Vuorinen Juha Vuorinen on ensisijaisesti ihminen pienellä i:llä. Toissijaisesti hän on kirjailija, radioääni ja kolumnisti. Ja nyt hänen kolumninsa on enää Seuraa vailla.

Siirry Vuorisella blogiin
karjun karsinasta - Vinjetti

Karjun karsinasta

Hannu Koivisto

Hannu Koivisto Hannu Koivisto karjuu karjun karsinasta. Entinen äkkipikainen sikafarmari puolustaa suomalaista maaseutua ja sen elinkeinoja. Entinen kurikkalainen Don Quihot kaihtaa vouhotuksia ja taistelee tuulimyllyjä vastaan. Hän autoilee mieluummin veekasilla kuin sähköautolla. Vastarannan kiiski syö mieluummin sikaa kuin tofua. Ei niele purematta kaikkea mitä tarjotaan.

Siirry Karjun karsinasta blogiin
X