Blogit

Uusimmat artikkelit blogeista ja kolumneista

Tolkun Henkilö avatar

Tolkun Henkilö

Eroon EU:sta – Fixit perunanuijan, vihanlietsonnan ja dosentti Johan Bäckmanin apurien voimin

Seuran mies avatar

Seuran mies

Lasse Laukkanen kuuluu Ilves-legendana samaan luokkaan kuin Raimo Helminen ja Risto Jalo – kirja esittelee tuntemattoman huoltajan

Koikkalainen avatar

Koikkalainen

”Ensin Aila, sitten Liisa – Talvea tässä odotellaan ja routaista maata, mutta turha taitaa olla toivo”

Blogit

vuorisella - Vinjetti

Vuorisella

Juha Vuorinen

Juha Vuorinen Juha Vuorinen on ensisijaisesti ihminen pienellä i:llä. Toissijaisesti hän on kirjailija, radioääni ja kolumnisti. Ja nyt hänen kolumninsa on enää Seuraa vailla.

Siirry Vuorisella blogiin
kunnon juttuja - Vinjetti

Kunnon juttuja

Pauli Reinikainen

Pauli Reinikainen Pauli Reinikainen on muodikkaasti pt, mutta kutsuu itseään mieluummin valmentajaksi. Pauli rakastaa raskaita rautoja, syömistä ja vihersmoothieita mutta nauttii vastapainoksi kohtuullisesti punaista lihaa. Kevyt treeni on hänelle lähes tuntematon käsite. Hyppää mukaan, saatat jopa innostua liikunnasta!

Siirry Kunnon juttuja blogiin
lukuseura - Vinjetti

Lukuseura

Lukuseura Lukuseura tarjoaa kirjavinkkejä moneen makuun. Sukella kanssamme tarinoihin, tutustu sävähdyttäviin elämäkertoihin ja mielenkiintoisiin tietokirjoihin. Luemme uutta ja vanhaa ja haaveilemme lukevamme vielä enemmän kuin ehdimme. Välillä piipahdamme myös teatterissa, näyttelyissä ja muissa kulttuurimenoissa, ja saa meille kirjoittaa omistakin ihastuksen kohteista tai tapahtumista, jotka kannattaa nähdä.

Siirry Lukuseura blogiin
seuran mies - Vinjetti

Seuran mies

Jukka Vuorio

Jukka Vuorio Seuran mies on urheilublogi, joka kertoo ja kommentoi urheilun ajankohtaisimmat ilmiöt, henkilöt ja uutiset. Seuran mies kysyy, kritisoi ja kehuu. Blogia kirjoittaa Seuran toimittaja Jukka Vuorio, joka viihtyy parhaiten jäähallien ja jalkapallokenttien seisomakatsomoissa.

Siirry Seuran mies blogiin