Blogit

Uusimmat artikkelit blogeista ja kolumneista

Joonas Nordman avatar

Joonas Nordman

Ajan henkeen kuuluu vahva lokerointi – Joonas Nordman täräyttää: ”Kaaos ei selkene muita leimaamalla”

Seuran mies avatar

Seuran mies

Rakkautta & Anarkiaa esittää koskettavan tositarinan futaajasta, joka teki unelmiensa sopimuksen Inter Milaniin 17-vuotiaana, mutta lopetti uransa kaksi vuotta myöhemmin

Koikkalainen avatar

Koikkalainen

Suomessa on työvoimapula – ”Tämäkin ihme nähdään ja ongelma kuulemma koko ajan vain pahenee”

Blogit

Vuorisella

Juha Vuorinen

Juha Vuorinen Juha Vuorinen on ensisijaisesti ihminen pienellä i:llä. Toissijaisesti hän on kirjailija, radioääni ja kolumnisti. Ja nyt hänen kolumninsa on enää Seuraa vailla.

Siirry Vuorisella blogiin

Kunnon juttuja

Pauli Reinikainen

Pauli Reinikainen Pauli Reinikainen on muodikkaasti pt, mutta kutsuu itseään mieluummin valmentajaksi. Pauli rakastaa raskaita rautoja, syömistä ja vihersmoothieita mutta nauttii vastapainoksi kohtuullisesti punaista lihaa. Kevyt treeni on hänelle lähes tuntematon käsite. Hyppää mukaan, saatat jopa innostua liikunnasta!

Siirry Kunnon juttuja blogiin

Lukuseura

Lukuseura Lukuseura tarjoaa kirjavinkkejä moneen makuun. Sukella kanssamme tarinoihin, tutustu sävähdyttäviin elämäkertoihin ja mielenkiintoisiin tietokirjoihin. Luemme uutta ja vanhaa ja haaveilemme lukevamme vielä enemmän kuin ehdimme. Välillä piipahdamme myös teatterissa, näyttelyissä ja muissa kulttuurimenoissa, ja saa meille kirjoittaa omistakin ihastuksen kohteista tai tapahtumista, jotka kannattaa nähdä.

Siirry Lukuseura blogiin

Seuran mies

Jukka Vuorio

Jukka Vuorio Seuran mies on urheilublogi, joka kertoo ja kommentoi urheilun ajankohtaisimmat ilmiöt, henkilöt ja uutiset. Seuran mies kysyy, kritisoi ja kehuu. Blogia kirjoittaa Seuran toimittaja Jukka Vuorio, joka viihtyy parhaiten jäähallien ja jalkapallokenttien seisomakatsomoissa.

Siirry Seuran mies blogiin

Isäblogi

Aleksi Lumme

Aleksi Lumme Isäblogi etsii tietä kohti miehen näköistä ja miehelle luontevaa vanhemmuutta. Aleksi Lummen blogissa sukelletaan vanhemmuuden vaikeiden aiheiden syvään päähän niitä henkilökohtaisilla kokemuksilla taustoittaen, myöskään isyyden iloa unohtamatta.

Siirry Isäblogi blogiin