Sara Siipolan silmäterä on Viipurissa syntynyt rescuekoira – ”Bruno auttaa muistamaan, mikä on tärkeintä”

Rescuekoira Bruno on tukena laulaja Sara Siipolan arjessa ja juhlassa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

”Bruno maadoittaa ja auttaa minua pysähtymään", laulaja Sara Siipola tunnustaa.

Rescuekoira Bruno on tukena laulaja Sara Siipolan arjessa ja juhlassa.
(Päivitetty: )
Teksti:
Anastasia Ranta

Reipas rescuekoira Bruno kulkee Sony Musicin toimistolla Helsingin Salmisaaressa nuuhkien joka nurkan. Koiran emäntä Sara Siipola seuraa silmäteräänsä. Bruno haukahtelee iloisesti ja antautuu jokaisen halukkaan rapsuteltavaksi.

Paikalla ei ole nyt muita koiria, mutta Brunolla on paljon haisteltavaa, sillä toimistolla käy usein myös muiden artistien ja työntekijöiden koiria. Brunokaan ei ole paikassa ensimmäistä kertaa.

”Kun julkaisin UMK-biisini Paskana, Bruno oli tietysti biisivalvojaisissa mukana rusetti kaulassa”, Sara kertoo.

Bruno päätyi Viipurin kaduilta koiratarhalle ja sieltä Suomeen

Viipurin kadulta löytynyt Bruno päätyi koiratarhalle, josta sen tie vei kotihoitajalle Suomeen. Sara ja hänen puolisonsa Alexander Eklund ihastuivat Brunoon Viipurin koirien nettisivuilla, ja he laittoivat adoptiohakemuksen loppuvuodesta 2021. Sitten heille tarjoutui tilaisuus tutustua koiraan kotioloissa.

”Kotihoitaja tuli Brunon kanssa meille. Kuljimme lenkkipolkuja, joita tulisimme yhdessä menemään, jos hän meille päätyy. Kaikki tuntui heti oikealta ja meni tosi hyvin. Aloin itkeä ilosta, kun näin Brunon.”

Katso video – Sara Siipolan Bruno on todella ihmisrakas

Sara on aina rakastanut koiria, ja hänen lapsuudenperheellään on koira. Silti Saraa jännitti, sillä oman lemmikin mukana tulee suuri vastuu. Brunon sopeutuminen sujui kuitenkin hyvin.

”Bruno on ihmisrakas, eikä se ole arka, mutta joitakin uroskoiria se saattaa aluksi aristaa. Aina, kun Bruno tulee tosi hyvin toimeen jonkun koiran kanssa, selviää, että kyseessä on toinen rescuekoira.”

Bruno auttaa laulajaa pysähtymään

Reissaamiseen tottunut Bruno oli Saran mukana myös UMK-humussa Nokia-areenan hotellin lemmikkihuoneessa.

”Ihmiset tunnistivat Brunon ja kyselivät ihastuneena, että onko tämä se rescuekoira Bruno. Bruno nautti saamastaan huomiosta.”

Sara saa hyvää vastapainoa kiireiselle artistielämälle, kun hän lenkkeilee Brunon kanssa ja kerää tämän kakkoja verkkarit yllään. Huonompikin päivä paranee, kun pääsee kotiin halimaan Brunoa.

”Bruno maadoittaa ja auttaa minua pysähtymään. Kun päässä pyörii kaikenlaisia ajatuksia, Bruno auttaa muistamaan, mikä on tärkeintä. Bruno on maailman rakkain.”

Lue myös: Laulaja Sara Siipola kuuntelee kappaleistaan radiojuontaja-puolisonsa Alexander Eklundin mielipiteen – ”Hän sanoo rehellisesti, tykkääkö vai ei”

Laulaja Sara Siipola kirjoittaa päivittäin kiitollisuuspäiväkirjaa, joka muistuttaa hyvistä pienistä asioista. Levyntekokin sujuu. ”Yritän saada levyn alkuvuodeksi, joten nyt työstetään sitä. Tietysti aina on vähän paineita, mutta se on minusta vain hyvä. Se on itselle tosi tärkeä juttu.”
Laulaja Sara Siipola kirjoittaa päivittäin kiitollisuuspäiväkirjaa, joka muistuttaa hyvistä pienistä asioista. Levyntekokin sujuu. ”Yritän saada levyn alkuvuodeksi, joten nyt työstetään sitä. Tietysti aina on vähän paineita, mutta se on minusta vain hyvä. Se on itselle tosi tärkeä juttu.” © Tiia Ahjotuli
X