Laulaja Sara Siipola kuuntelee kappaleistaan radiojuontaja-puolisonsa Alexander Eklundin mielipiteen – ”Hän sanoo rehellisesti, tykkääkö vai ei”

Laulaja Sara Siipola oli varhaisella keikalla Nenäpäivän starttipressissä, jossa valittiin perinteitä vaalien myös Vuoden Positiivisin Suomalainen.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Laulaja Sara Siipola kirjoittaa päivittäin kiitollisuuspäiväkirjaa, joka muistuttaa hyvistä pienistä asioista. Levyntekokin sujuu. ”Yritän saada levyn alkuvuodeksi, joten nyt työstetään sitä. Tietysti aina on vähän paineita, mutta se on minusta vain hyvä. Se on itselle tosi tärkeä juttu.”

Laulaja Sara Siipola oli varhaisella keikalla Nenäpäivän starttipressissä, jossa valittiin perinteitä vaalien myös Vuoden Positiivisin Suomalainen.
Teksti:
Linda Martikainen

Sara Siipola kokee olevansa nykyään aika positiivinen luonne itsekin.

”Pystyn löytämään lopulta hyvää kaikesta. Se ei ehkä välttämättä ­onnistu aina heti, mutta sitten kuitenkin lopulta”, Sara Siipola kertoi Pasilan Elisa Showroomissa Helsingissä.

Positiivisuudessa auttaa kiitollisuuspäiväkirja.

”Täytän sen aamulla sillä ajatuksella, että mitkä asiat tekisivät tästä päivästä hyvän, ja illalla kirjoitan, mitkä olivat päivän parhaat hetket. Ilon aiheet voivat olla pieniä, vaikka puhtaat lakanat.”

Tällä hetkellä Siipola työstää uutta levyä.

”Kunhan saan tehtyä biisejä, joiden takana voin seistä, muiden puheilla ei ole niin väliä. Totta kai toivon, että muutkin tulevat tykkäämään siitä.”

Alexander Eklund kertoo mielipiteensä Sara-puolisonsa kappaleista

Siipolan puoliso, NRJ:n radiojuontaja Alexander Eklund kuuntelee kappaleita radiokorvalla, kun taas Siipola itse on enemmän taiteellisella kulmalla. Molempien osuminen kohdalleen voi olla hittiresepti.

”Meillä on tosi erilaisia mielipiteitä, kun hän kuuntelee niin hittikorvalla. Hän myös sanoo ihan rehellisesti tykkääkö vai ei.”

Mitä kuuluu muiden elämään?

Tilaisuuden juontajana toimi Lloyd Libiso, joka on myös yksi Puoli seitsemän -ohjelman juontajista. Libison haaveet toteutuvat pikkuhiljaa. ”Olen ottanut urani ensiaskeleet yökerhoissa järjestämällä klubeja ja buukkaamalla artisteja. Nyt on mahtavaa päästä tekemään suoraa televisiota.”
Tilaisuuden juontajana toimi Lloyd Libiso, joka on myös yksi Puoli seitsemän -ohjelman juontajista. Libison haaveet toteutuvat pikkuhiljaa. ”Olen ottanut urani ensiaskeleet yökerhoissa järjestämällä klubeja ja buukkaamalla artisteja. Nyt on mahtavaa päästä tekemään suoraa televisiota.” © Tiia Ahjotuli

Lue myös: Lloyd Libiso eli vuosia harhassa alkoholin suhteen, kunnes käänsi korkin kiinni – ”Nyt on muutakin elämää kuin työ ja huvi, nimittäin arki”

Nenäpäivä-lähetyksen juontajina nähdään Constantinos ”Gogi” Mavromichalis ja Piia Pasanen, joka oli 2017 Boliviassa Nenäpäivä-matkalla. ”Kyllä se on edelleen mielessä monellakin tapaa. Hyväosaisina käymme kaikki lämpimässä suihkussa, mutta se ei ollut itsestäänselvyys siellä, jossa oli tosi kylmä. Sitä muistaa arvostaa näitä pieniä itsestäänselvyyksiä.”
Nenäpäivä-lähetyksen juontajina nähdään Constantinos ”Gogi” Mavromichalis ja Piia Pasanen, joka oli 2017 Boliviassa Nenäpäivä-matkalla. ”Kyllä se on edelleen mielessä monellakin tapaa. Hyväosaisina käymme kaikki lämpimässä suihkussa, mutta se ei ollut itsestäänselvyys siellä, jossa oli tosi kylmä. Sitä muistaa arvostaa näitä pieniä itsestäänselvyyksiä.” © Tiia Ahjotuli
Näyttelijä Eija Vilpas oli yksi ehdokkaista. Äänestyksessä Vilppaasta oli tärkeintä hyväntekeväisyys, sillä aika moni ihminen on kuitenkin positiivinen. ”Tämän äänestyksen tarkoitus on hyvä. Kuten jesuiitat sanovat, niin tarkoitus pyhittää keinot”, Vilpas naurahti.
Näyttelijä Eija Vilpas oli yksi ehdokkaista. Äänestyksessä Vilppaasta oli tärkeintä hyväntekeväisyys, sillä aika moni ihminen on kuitenkin positiivinen. ”Tämän äänestyksen tarkoitus on hyvä. Kuten jesuiitat sanovat, niin tarkoitus pyhittää keinot”, Vilpas naurahti. © Tiia Ahjotuli

Lue myös: Eläköityvä Eija Vilpas ratkoo riitoja lempeästi kiusoitellen: ”Huumorin avulla voi käsitellä vaikeita asioita”

Onnellisuustutkija Frank Martela pyrkii miettimään suurienkin kriisien keskellä miten voisi itse auttaa omalla toiminnallaan. ”Siten voi kokea voivansa tehdä edes jotain niiden omien resurssien puitteissa.”
Onnellisuustutkija Frank Martela pyrkii miettimään suurienkin kriisien keskellä miten voisi itse auttaa omalla toiminnallaan. ”Siten voi kokea voivansa tehdä edes jotain niiden omien resurssien puitteissa.” © Tiia Ahjotuli
Juontaja-toimittaja Ella Kanninen sai tilaisuudessa Vuoden Positiivisin Suomalainen -tittelin. ”Olen aina omannut positiivisen elämän vireen. Elämänhaluni- ja iloni ovat aina olleet kovia”, Kanninen totesi.
Juontaja-toimittaja Ella Kanninen sai tilaisuudessa Vuoden Positiivisin Suomalainen -tittelin. ”Olen aina omannut positiivisen elämän vireen. Elämänhaluni- ja iloni ovat aina olleet kovia”, Kanninen totesi. © Tiia Ahjotuli

Lue myös: Ella Kanninen tekee päätöksiä tunteella: ”Lapsuuden unelmat veivät eteenpäin”

X