Parasta Seuraa – juuri Sinulle!

Kaikki Seuran tilaajat saavat kerholaisina paljon enemmän kuin vain lehden. Kerhon etuihin kuuluvat ilmainen ja viihdyttävä älypeliosio verkossa mielenkiintoisine aivopähkinöineen, Seuran lukijoille kohdennetut tapahtumat, vierailut ja matkat, maksuton kuukauden kirja, näköislehdet sekä yhteistyökumppaniemme rahanarvoiset edut. Lämpimästi tervetuloa mukaan kerhoon – parhaaseen Seuraan!  

Erkki Meriluoto, vastaava päätoimittaja 

Päätoimittaja Erkki Meriluoto

Seura-kerhon järjestää toukokuussa kirjailijaillan, jossa voi tavata Petri Sarasteen.

VIERAANA PETRI SARASTE

Tule kirjailijailtaan Otavalle!

Toimittaja-kirjailija valottaa taustoja Isäni vaiettu sotavankeus -kirjastaan ja antaa vinkkejä lukijoille, jotka ovat kiinnostuneita selvittämään omien sukulaistensa sotapolkuja. Tapahtuma järjestetään toukokuun 15. päivänä Otavan tiloissa Helsingin keskustassa, samalla voit tehdä kirjaostoksia 50-prosentin alennuksella!

Lue lisää ja ilmoittaudu!


lue näköislehdet

Lisää lukuiloa joka kuukausi!

Seuran tilaajana pääset Seuran näköislehden lisäksi lukemaan maksutta Hymyä arkistoineen – sekä joka kuukausi vaihtuvaa kolmatta aikakauslehteä Otavamedian laajasta valikoimasta. Toukokuussa voit lukea ja inspiroitua Deko-lehdestä.

Lehdet löytyvät täältä


Petri Saraste teki kirjan Isäni vaiettu sotavankeus

KUUKAUDEN KIRJA

Isäni vaiettu sotavankeus

Toukokuun kuukauden kirja on Isäni vaiettu sotavankeus (Otava), jonka on kirjoittanut Petri Saraste. Kirja on kuunneltavissa kirjailijan ja Kari Lumikeron lukemana äänikirjana tai sen voi ladata e-kirjana.

Lataa koodi!


Seura-kerhon jäsenenä saat Hopeapuro-korut 30-prosentin alennuksella.

YHTEISTYÖKUMPPANIN ETU

Hopeapuro-korut
ale-hintaan!

Hopeapuro tarjoaa yli 400 upean korun valikoiman verkkokaupassa ja Kauhavan myymälässä. Kerholaisena saat korut nyt 30-prosentin alennuksella!

Lataa alekoodi!


ÄLYPELIT KERHOLAISILLE

Viihdy Pelinurkassamme!

Haasta aivonystyräsi päivittäin! Uusi palapeli, sudoku ja ristikko ilmestyy pelattavaksesi joka päivä.

Pelaa täällä!


ilmianna hyväntekijä

Tunnetko arjen sankarin vailla vertaa?

Seura haluaa tukea ihmisiä, jotka auttavat muita. Etsimme hyväntekijöitä – ihmisiä, jotka ansaitsevat tulla nostetuiksi esiin. Haluamme tukea hyväntekijöitä tavoilla, jotka auttavat juuri heidän toimintaansa.

Lue tarkemmat ohjeet


Hyödynnä Fressin kerhoalennus, ja saat sekä liittymismaksun (norm. 29€), että ensimmäisen kuukauden treenit (arvo 34,90-72,90€) täysin veloituksetta!

YHTEISTYÖKUMPPANIN ETU

Hyvinvointia Fressistä – aloita juoksukoulu!

Lähde mukaan Fressin Juoksukouluun – veloituksetta! Lisäksi saat Fressin liittymismaksun (norm. 29 e) ja ensimmäisen kuukauden treenit (arvo 34,90–72,90 e) täysin veloituksetta! Myös erittäin tarkka SECA-hyvinvointianalyysi (arvo 60 e) on sinulle maksuton!

Lue lisää!


X