Artikkeli on MAINOS

Seksi ei maistu ja paino nousee - testosteronitason lasku alkaa miehillä jo keski-iässä

Kaikki eivät ole tietoisia siitä, että testosteronitaso laskee luonnostaan ikääntymisen myötä kaikilla miehillä. Tämä voi aiheuttaa keski-ikäiselle miehelle monenlaisia vaivoja mm. olo on aiempaa väsyneempi, halukkuus laskee ja paino nousee.

Kaikki eivät ole tietoisia siitä, että testosteronitaso laskee luonnostaan ikääntymisen myötä kaikilla miehillä. Tämä voi aiheuttaa keski-ikäiselle miehelle monenlaisia vaivoja mm. olo on aiempaa väsyneempi, halukkuus laskee ja paino nousee.
(Päivitetty: )
Teksti: Yhteistyössä T-Max

Todella kovia otteita eli testosteronilisää ei tarvita, sillä vastalääkkeeksi riittävät liikunnan lisääminen sekä ruokavalion muuttaminen terveellisemmäksi. Ikääntymisen aiheuttamia vaivoja voi helpottaa myös nauttimalla ravintolisää. Erityisesti miehille kehitetty T-Max®-ravintolisä sisältää ainesosia, jotka ylläpitävät kehon normaalia testosteronitasoa. T-Max® voi lisätä miehen energisyyttä, kasvattaa lihasvoimaa sekä nostaa halukkuutta.

Palauta miehinen voima – kokeile T-Maxia® nyt puoleen hintaan!

T-Maxilla® on monia tyytyväisiä asiakkaita kaikkialla Pohjoismaissa. Heistä yksi on norjalainen Sigbjørn, 48:

– Tämä on ensimmäinen ravintolisä, jota olen käyttänyt ja jatkan varmasti sen käyttöä edelleen. Tunnen oloni terveeksi ja hyvinvoivaksi. Mieli ja kroppa pysyvät kunnossa, olen virkeä ja minun on yksinkertaisesti hyvä olla. Olen paljon energisempi kuin aiemmin ja jaksan taas treenata kunnolla, myös seksi sujuu, virnistää Sigbjørn pilke silmäkulmassa.

Asiakastutkimus: 88 % suosittelee T-Maxia®

Sigbjørn ei ole ainoa tuotteen tyytyväinen käyttäjä. Kysyimme maaliskuussa asiakkailtamme kokemuksia T-Max® ravintolisän käytöstä ja jopa 88 % vastaajista suosittelisi sitä myös muille. Valtaosa kyselyyn vastanneista oli huomannut energisyytensä nousseen, treenin tehon parantuneen ja halukkuuden kasvaneen. 

T-Max® sisältää tehokkaan yhdistelmän miehelle tärkeitä ainesosia

T-Max®-ravintolisä sisältää Testofenia®, joka on ainutlaatuinen rohtosarviapilasta saatava uute (patentoitu ainesosa). Testofenin on tutkimuksissa osoitettu voivan lisätä vapaan testosteronin määrää elimistössä vapauttamalla elimistön omaa sidottuna olevaa testosteronia. Sen vuoksi Testofen® voi parantaa treenin tehoa, kasvattaa lihasmassaa sekä antaa lisää energiaa ja seksuaalista halukkuutta.

Valmisteen muista ainesosista sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronipitoisuutta, ja B6-vitamiini vähentää väsymyksen ja uupumuksen tunteita. Magnesiumilla puolestaan on tärkeä rooli lihaksiston normaalin toiminnan ja kehon energia-aineenvaihdunnan edistäjänä.

Kokeile T-Maxia® ja tilaa täältä nyt -50%!

X