Teksti:
Janita Hirvihuhta

 

 

Varhaiskeski-ikäinen esileikki on aika kaukana siitä ilotulituksen ihmemaasta, missä hyvin harjoitellut duckfaceseksi-ilmeet ja ilma-acrobatia näyttelivät pääosaa. Verhojen heiluessa hiustenpidennyksistä sai todenteolla pitää kiinni, eikä karvoja koskaan kasvanut väärissä paikoissa. Pitsialusvaatteet olivat sävy sävyyn lakattujen varpaankynsien kanssa eikä kumppanin nimeä ollut kuullut siinä yökerhossa, missä Mighty 44 soi liian lujalla.

Parikymppisenä, varhaisajan alkkiksena, soidinmenot saattoivat olla koko viikonlopun toimenpide. Ne alkoivat perjantaisin rinta-hauiksella paikallisella kuntosalilla. Siellä treenaamisen lisäksi oli tietysti tarkoitus kartoittaa keitä on lähössä ”radalle, maljalle, mukille, huikalle, hörpylle, juomaan, dokaan, krebaan”, ja tietty ehkä paneen. Mä olin saletisti aina mukana. Muut kun treenasi, mä kiertelin laitteesta laitteelle ja varmistelin, etten varmaan notku yhdelläkään baaritiskillä yksin.

Salilta solariumin kautta kotiin ja monen tunnin muuttumisleikki kohti tavoitetta -Jenna Jamesonia- sai alkaa. Siinä juotiin mitä juotiin, mä litran ja muut kaljan, ja sitten mentiin heiluttaan vähän freddyjä kylille. Muistan vieläkin ne aamujen alaselkäsäryt, kun olin kävellyt tämä luonnostaan lasa tarakka mahdollisimman töröllä koko illan, koska pyöreäperseisillä on kuulemma paremmat pariutumismahdollisuudet. Se liittyy kai johonkin evoluutioteoreettiseen harhaan hedelmällisyydestä, minkä vuoksi miehet etsivät edelleen leveitä lanteita mitä siittää..?  Ei ne sitten ole ole sadassa vuodessa vielä tajunnut, että meillä on nykyään kierukka ja e-pillerit…?

 

”Käyn ahon laitaa, mitä ilman paitaa…”

Mä pärjäsin pariutumismarkkinoilla kohtalaisesti. Ainoa miinus oli se, että mulla oli siihen aikaan seitsemän saamarin ihanaa ja samaan aikaan kuvankaunista kaveria, joten kilpailu oli kovaa ja piti erottua jollain. Mulla kun ei ole niitä supersynnyttäjän lanteita, niin päätin sitten kulkea likimain pelkillä rintsikoilla pitkin kyliä. Pakkasellakin.  Ei mitään jiitä.

Joku kysyi multa taannoin, että mitä sanoisit parikymppiselle itsellesi nyt jos voisit. Kysyjä varmaan ajatteli, että antaisin elämää suurempia ehdotuksia siitä, miten tehdä asioita toisin, jottei kaikki päättyisi katastrofiin. Mutta nope. Se oli semmoinen matka ja mun piti kulkea se. Toisaalta, vaikken mä paljoa menneestä muuttaisikaan, niin kyllä mä yhden lauseen sille kaksvitoselle Ossimamalle voisin sanoa.

”Pue nyt tyttö hyvä jotain päällesi!”

 

Seksiä ja silmälasisankojen kolinaa

Varhaiskeski-iässä kaikki on toisin. Esileikki ei enää kuulosta litinältä tai lotinalta vaan silmälasisankojen kolinalta. Sillä, mitä sulla on päällä, ei ole merkitystä. Ne pitää kuitenkin ottaa pois ennen Kymppiuutisia ”jotka muuten alkaa kuuden minuutin päästä, hopihopi” .

Verkkarit ja huppari ovat hyvä vaihtoehto viettelykselle. Ne on nimittäin paljon nopeampi riisua kuin verkkosukkahousut ja erilaisin teipein ripustetut nirunarutopit. Asentokin kannattaa valita käytännönläheiseksi. Esimerkiksi kylkimyyryssä, kuten kumppanini sitä kutsuu, on kätevä tarkastaa samaan aikaan tilin saldo sähkölaskua varten. Tai vaikkapa napata valokuva. Eikä tosiaankaan siitä aktista, vaan koirista, jotka on nukahtanut awww niin söpöön asentoon sun sänkysi viereen.

Multitaskaamista mun mielestä.

Seksi ei ole enää urheilusuoritusta, missä miehen on juotava litra hartsporttia ja oltava kolmen tonnin cooperi-kunnossa. Sitä ei ole enää käsikirjoittanut redtube, eikä sitä todellakaan huvita harrastaa vastaantulijan kanssa vain siksi, että sillä sattuu olemaan siistit takareidet. Vaikkei mulla pyöreitä takareisiä mitään vastaankaan ole.

Kai sitä oikeesti on aikuinen, kun alkaa kaipaan tunteita sen toiminnan tueksi. Nimikin olisi ihan kiva tietää. Rakastella en ihan vielä osaa, mutta pala kerrallaan. Oppia ikä kaikki.

Palatakseni otsikkoon; mistä siis tietää, että keski-ikäiset alkaa kohta paneen?  V: Ne laittaa silmälasinsa samaan aikaan yöpöydälle.

 

Miss Maailmanloppu

 

P.S Miss Maailmanloppu mummoilee nykyään myös iigeessä (@missmaailmanloppu). Sieltä löytyy kuvia värittämään kirjoitettuja sanoja. Saa seurata.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Lue myös

Mainos

Mainos

Kommentointi

Paneen? Kohta? Keski-ikäiset? Johan oli taas juttu. Eipä kai enää ketään oikein lue paperilehteä, ehkä korkeintaan parturi/kampaamossa.
Ja ei kai kukaan enää panekkaan. Vanhanaikaista koko tuohu.

Kiitos Milka kommentista 🙂 Me täällä Kanta-Hämeessä, bensalenkkareiden palavassa maassa pelkästään pannaan. Ellei sitten osaa jo rakastella. Junttius ja uusiutumiskyvyttömyys kunniaan! 😉

Ja joku vielä väitti naisia pinnallisiksi? 😀

Kiitos JBV kommentista 🙂 En mä naisista niin tiedä, mutta oma alkoholistinen ajattelumaailma oli pelkkää sitä. Aikansa. Sitten ei enää mikään pysynyt pinnalla, ei edes mieli.

Jaa, että enemmän tunnetta olisi tällaisessa 6 min aktissa, jonka aikana mielessä pyörii kumppanin sijaan tilin saldo, sähkölasku ja sängyn vieressä nukkuvista koiristakin kerkeää nappaamaan kuvia samalla kun sulhanen ryskyttää nenemään. Tässäkö oltaisiin läsnä ja tunteella? Tässä oli varmaan jokin ironia, jota en ymmärtänyt.

Hei herra Kantapää. Ehkä siinä nimenomaan oli ironia, mitä et ymmärtänyt. Kiitos kommentista ja kivaa varhaista kevättä Jens 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X