Jussi Halla-aho: Puolueen etu menee KAIKEN EDELLE – ei ole väliä sillä mitä Suomi tarvitsee

Jaa artikkeliLähetä vinkki

© Perussuomalaisten YouTube-kanava

Teksti:
Petri Korhonen

© Perussuomalaisten YouTube-kanava

Lue tästä Tolkun Henkilön keksimä nerokas media-ikiliikkuja. Kohta ei Breaking news -etuliitteitä säästellä! Voiko tämä olla tottakaan – saako mediassa edes tehdä uutisia tällä tavalla? Kyllä saa, koska näin tekevät muutkin ja hyvin tekevätkin!

Oheisen jutun saa tuoreistettua minä päivänä tahansa, vaihtamalla vain henkilöiden nimet sopivampiin tai ärsyttävämpiin. Erityisen sopivia ovat nuoret naisministerit, koska niistähän nyt voi uskoa mitä tahansa, mitä pannaan uskomaan.

******

Politiikkauutinen, 27.8.

Oppositiojohtajan raju tunnustus: Suomen edun sijaan puolueen etu menee kaiken edelle

Kun teen ratkaisuja, puolueen etu menee kaiken edelle”, sanoo Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho.

Kaiken edelle: kansalaisten turvallisuuden, maailmanrauhan, jopa lounasruokalan misokeiton ja jälkiruokakiisselin edelle.
Puolueen etu voittaa Suomen edun, lähimmäisenrakkauden ja pienet pörröiset koiranpennutkin.

Onko tällainen poliitikko tehtäviensä tasalla?

*******

Tolkun Henkilön toimituksen kommentti:
On toki faktaa, että otsikko on lainattu perussuomalaisten YouTube-kanavalta, missä Halla-aho kommentoi kesällä omaa puheenjohtajuuttaan ja siirtymistään eduskuntaan. Hän ei missään määrittele että ”kaikki” sisältäisi Suomen edun tai muuta, mutta ei ehdottomasti kiistäkään sitä.

Tiedostamme, että tällainen otsikointi saattaa aiheuttaa vääriä mielleyhtymiä, joten siksi tarjoamme Jussi Halla-aholle mahdollisuuden kirjoittaa vastineen jossa hän saa korjata esittämiämme väitteitä ja täsmentää näkemyksiään asioista, joita hän ei ole sanonut mutta OLISI VOINUT sanoa, jos hän olisi sitä mieltä kuin annoimme ymmärtää hänen olevan.
Mitä emme kuitenkaan mielestämme antaneet ymmärtää, mutta emmehän me voi sille mitään että ihmiset ja ääripäät käsittävät asioita väärin.

Tällä jutulla olemme sitä ennen saaneet toivottavasti tuhansia klikkejä, ja sivuillamme olevat mainosgeneraattorit hyrisevät ylikuumentuneina.
Jos Jussi Halla-aho tekee meille vastineensa, se aiheuttaa luultavasti samanlaisen kävijäpiikin.

Mikäli tämän jälkeen kilpailevista politiikkatyypeistä esimerkiksi ministeri Maria Ohisalo (vihr) innostuu kommentoimaan Halla-ahon puolueitsekkyyttä, voimme tehdä siitä erillisen jutun jossa paheksumme Ohisaloa, joka paheksuu Halla-ahoa, vaikka hän ei olisikaan niin tehnyt, tai jotain.

Mutta lupaamme antaa hänellekin mahdollisuuden kirjoittaa meille asiasta vastine: täsmennys siitä mitä hän on väittänyt meidän sanoneen asiasta, jonka Jussi Halla-aho on sanonut vaikkei olekaan sanonut.

PS. Otsikko on huono mutta emme vaihda sitä, koska tällaisena se näkyy paremmin googlehauissa semisti ikuisesti. Älkääkä meitä haukkuko vaan ääripäitä, ne ovat pahoja.

 

 

 

 

 

 

X