Milloin Uuden-Seelannin moskeijaisku toistuu Suomessa? Aseillaan ylpeileviä rotukiihkoilijoita löytyy jo meiltäkin

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Tällaisia asekuvia löytyy suomalaisten, islamismia pelkäävien miesten some-sivuilta.

(Päivitetty: )
Teksti:
Petri Korhonen

Tällaisia asekuvia löytyy suomalaisten, islamismia pelkäävien miesten sosiaalisesta mediasta. © Kuvakaappaus 

Uuden-Seelannin viime viikonlopun terrori-iskusta käydään saivartelevaa keskustelua vielä pitkään. Miksi äärioikeistolaisia väkivaltafantasioita, valeuutisia ja meemejä netissä jakanut, muslimien tappamisella herkutellut mies osoittautui lopulta äärioikeistolaiseksi, väkivaltaiseksi, tappamisella herkuttelevaksi mieheksi joka jakoi murhamanifestissaan meemejä?

Christchurchin kaupungin moskeijoihin tehdyissä iskuissa kuoli heti viitisenkymmentä ihmistä, yhtä monta on sairaalahoidossa.

Joukkomurhassa käytettiin laillisesti hankittuja aseita, mutta ilmeisesti laittoman isoja lippaita. Maan pääministeri on jo ilmoittanut, että aselakeja tiukennetaan jo lähiviikkojen aikana.

Ei koske Suomea

Olisi kiva sanoa, että meillä toki tilanne on toisin.

Erilaisilta verkkofoorumeilta löytyy kyllä ihmisiä, jotka saarnaavat väestönvaihdosta, islamisaatiosta ja haaveilevat muslimien, somalien, arabien ja ihan kenen vaan porukan tappamisesta, ja jakavat somessa keskenään samojen vihauutissivustojen kehittämää uusnatsilaista ulostetta, mutta EIVÄTHÄN NÄMÄ MEIDÄN IHAN TAVALLISET NAAPURINPOJAT MURHIIN RYHTYISI, HERTTINEN SENTÄÄN.

Mutta toki he voivat ryhtyä vastarintaan. Se on samojen foorumilaisten mielestä paitsi oikein, myös hyvin todennäköistä, koska Suomenkin kantaväestöä uhkaa kuulemma nykymenolla sukupuutto.

Kertoihan eräs papiksi opiskelevakin, että Uuden Seelannin joukkomurha johtui siitä, että meidät pakotetaan asumaan näiden toisista kulttuureista tulleiden (muslimien) kanssa rinnakkain.

Kauheudet ovat vasta alkamassa, sanoo muusikko ja teologian opiskelija. © Twitter

 

Ja sanoinko äsken vahingossa sanan ”murha”?
Ei, tämänkin poliitikon mielestä tässä on kyse vain vastareaktiosta muslimien raiskauksiin ja pahantekoihin. 50 aseettoman ihmisen ampuminen on puolustautumista ja ”vastapallo”.

Perussuomalaisten nuorisopoliitikko sanoo tappamisia ”vastapalloksi”. © Twitter

 

Uuden-Seelannin ampuja oli muuten ihan samanlainen naapurinpoika kuin nekin suomenkielisistä nettikeskusteluista löytyvät lukuisat hahmot, jotka mainostavat Pohjoismaista Vastarintaliikettä, Odinin sotureita, rajoja kiinni panevia pienpuolueita, keräävät laillisia aseita ja fantasioivat käyttävänsä niitä joskus valkoisen rodun puolesta.

Tällaista väkeä ei joidenkin poliitikkojen mielestä ole Suomessa olemassa, mutta jännästi pienellä kaivelulla aika erikoisia tyyppejä verkosta löytyy.

Oheiset kuvat ovat itäsuomalaisen, ilmeisen vakavasti islamisointia pelkäävän miehen sosiaalisesta mediasta. Jopa Facebook on heittänyt hänet välillä ulos yhteisönormien vastaisten postausten takia, joten siksi mies julkaisee päivityksiään myös vähemmän tiukkapipoisessa Venäjän facebookissa eli VKontaktessa.

Peitimme kuvasta koiran naaman, lemmikin yksityisyyden suojelemiseksi. © Kuvakaappaus

 

VKontaktesta on tullut muutamassa vuodessa (muun muassa MV-lehtiläisten ja Ilja Janitskinin kavereineen mainostamana) suomalaisten väkivalta-ihannoijien turvasatama.

Siellä saa rauhassa huudella juutalaisten ylivallasta, muslimien pahuudesta ja julkaista vaikka minkälaisia asefetisismistä kertovia selfieitä.

© Kuvakaappaus

Ja sitä siellä tehdäänkin. Pelottavinta on, että muutama näistä törkeyksien huutajista on niin tiukasti mukana suomalaisessa reserviläistoiminnassa, että on saanut hankittua aselupia itselataaviin reserviläiskivääreihin, siviilimallisiin kalashnikov-kopioihin.

Suomi on pitänyt tämänkaltaisten aseiden siviiliomistusta niin tärkeänä, että tappeli viime vuonna Brysselissä meille niin sanotun reserviläispoikkeuksen niiden hallussapitoon.
Sisäministeriö kävi puolustusministeriön tukemana kovan väännön EU-aselakidirektiiveistä, ettei meidän tarvitsisi kieltää reserviläisten ampumalajeissaan käyttämiä sotilasaseiden itselataavia siviiliversioita.

Suomalainen islamismin pelkääjä esittelee ampumaratakalustoa. © Kuvakaappaus

Reserviläiskivääri lähtee heti sulattoon

Tolkun Henkilön  jututtamien virkamiesten ja poliitikkojen mukaan yksi asia on selvä: jos meillä tehdään yksikään tällainen Uuden-Seelannin tapahtumien kaltainen surma, rotuvihalla lietsottu ammuskelu jossa räiskitään reserviläisaseella, näiden hallussapidolle aselakiin kirjatut erivapaudet lähtevät välittömästi uuteen käsittelyyn.

Jokainen reserviläisjärjestö, maakuntakomppania ja maanpuolustuskilta on nyt vakavan paikan edessä: heidän on tehtävä jäsenilleen selväksi, mitä seurauksia väärinkäytöksistä tai vääränlaisten, lakeja ja yhteiskuntajärjestystä kunnioittamattomien ihmisten mukanaolosta tulee koko toiminnalle.

Ihmishenkien menetyksen lisäksi teoilla on isoja kerrannaisvaikutuksia myös muualle.

Se odinilainen, uusnatsi tai muuten kiihkokansallinen ihmisvihaaja joka käyttää reserviläisperustein hankkimaansa asetta johonkin viharikokseen, lopettaa käytännössä tämänhetkisen reserviläisampumaharrastuksen Suomesta.
Kaikkien niiden rehellisten ja vilpittömän huolellisten aseenomistajien sekä tietysti myös maanpuolustuksen etujen kustannuksella.

 

Jutussa mainittu suomalaismies jakaa profiilistaan tällaisia linkkejä mm. uusnatsitavaraa myyvään nettikauppaan ja äärioikeistotilaisuuksiin. © Kuvakaappaus

 

Juttua muokattu 19.3. klo 09:00. Lisätty kuvakaappaus ja kuvateksti jutussa mainitun ihmisen muista julkisista postauksista. Emme julkaise kuvakaappauksia sellaisista eri foorumien keskustelupätkistä tai päivityksistä, jotka vaarantaisivat hänen tai muiden ihmisten yksityisyydensuojaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Lue myös

Mainos

Mainos

Kommentointi

Sitä saa mitä tilaa…

Laillisilla aseilla on tehty jo ainakin kaksi joukkomurhaa. Hyvinkäällä ja Imatralla. Tutkinnan tulos oli vain että aseita on säilytetty asianmukaisesti.

Kummassakin tapauksessa ampuja oli aseiden omistajan poika.

Yritetäänkö tällä jutulla kiihottaa tasapainottomia iskuihin?

Pientä ajattelua näihin ”juttuihin”.

Kaveri oli kyllä kaukana äärioikeistosta ja omien sanojensa mukaan Ex kommunisti,Ex anarkisti ja nykyinen ekofasisti.
Median tulisi hieman ryhdistäytyä tiedottamisessaan koska syyllistä kannattaa etsiä äärivasemmistosta.

Ai että sen pitää olla viharikos? Voi ristus että piti loppumetreillä vetää koko muuten sinänsä ihan asiallinen artikkeli vessanpöntöstä alas.

Kivasti on tosiaan reservihommista ne kuvat joissa automaattiaseita esitellään. Ei niitä laillisesti pitäisi Suomessa olla kellään.

Ensinnäkään kellään reserviläisellä / kotiturvajoukoilla, reserviläisjärjestöllä ei ole kotonaan ,eikä muuallakaan tälläistä aseita. Sarjatuliaseet on vitun idiootti kiellettyjä Suomessa.

Tuossahan puhutaan nimenomaan puoliautomaattisista aseista, joilla saa kyllä hirvittävää tuhoa aikaan. Puoliautomaattisia ne olivat tuolla Uuden-Seelannin ampujallakin. Mielestäni siviilihenkilöillä ei pitäisi olla oikeutta sellaisiin leluihin. Artikkeli on hyvä.

Juu onneksi en ole Seura tilaaja…taidatte olla jo muutenkin katoava julkaisu.

Asekuviahan netistä löytyy, ja kirjoittaja osaa niitä jopa tekstiinsä liittää, mutta niiden yhteys rotuvihaan, väkivallan ihannointiin ja juutalaisvastaisuuteen jäi osoittamatta. Lukija joutuu vain luottamaan, että asia on niin, kun kerran ylivertainen Tolkun Henkilö näin sanoo. Tällaisenaan kirjoitus ei ole kuin ampumaharrastajien ja reserviläisten kunnianloukkaus.

Hei,

Jos sinulla on todellakin varteenotettava epäily radikalisoituneesta henkilöstä, jolla on hallussaan aseita, niin ilmoita hyvä mies poliisille! Laittaisin itse nettivinkin poliisille, jos kuvien alkuperän tietäisin.

t. ampumaharrastaja, joka ei kaipaa enempää paskaa niskaan

Suomessa ei ole ensimmäistäkään aselupaa myönnetty reserviläisperusteella – laki ei tunne moista perustetta. Tänään todennäköisesti hyväksyttävä, entisestään tiukennettu uusi aselaki tuntee (vesitetyssä muodossa).

Kollektiivinen rankaiseminen taas ei sovi oikeusvaltioon.

Jos toimittajalla on tiedossa henkilö joka uhoaa tai yllyttää muslimien tappamisella ja omistaa aseita, niin toivon vinkkiä poliisille.
Itse olen aktiivinen aseharrastaja, metsästäjä ja aktivireserviläinen.
Minäkään en halua, että suomeen houkutellaan muslimeita tai muitakaan joiden arvot poikkeavat merkittävästi suomalaisten arvoista. Monikulttuurisuus on syöpä jos suvaitsevaisuus ja toisten kunnioitus on vain yksipuolista. Minulla on kristityn vakaumus. En siis uhoa tai uhkaile ketään. Puolustan heikkoja ja sorrettuja. Silti ymmärrän, että monikulttuurisuus synnyttää konflikteja. Ja osasyyllisiä konflikteihin on mielestäni ne jotka tarkoituksella synnyttävät monikulttuurisuutta.
Minulla olevien tietojen mukaan Uuden-Seelannin terroristi oli äärivasemmistoon kuuluva, mutta ei sillä ole merkitystä. Hänen kuulumistaan mihin tahansa ”ryhmään” ei tule käyttää vastakkainasettelun lisäämiseen.
Suomessa ei ole tainnut olla voimassa ainakaan 1950-luvun jälkeen aseen hankkimisluvan laillisena perusteena reserviläisyys. Eli reserviläisperusteella hankittuja aseita ei taida olla kellään. Vasta tänään se ollaan kirjaamassa lakiin.
Juttunne uskottavuutta lisäisi jos pystyisitte näyttämään toteen kuvien ja kirjoitusten yhteyden. Ja kuvat voivat silti olla jonkun muun kuin vihakirjoittajan.

15 §
Omaisuuden suoja
Jokaisen omaisuus on turvattu.

Omaisuuden pakkolunastuksesta yleiseen tarpeeseen täyttä korvausta vastaan säädetään lailla.

Suomen reservi on 280 000 reserviläistä. Kovin on heikoilla Suomen puolustus, jos se on kiinni korkeintaan muutaman tuhannen ”reserviampujan” taidoista tai maanpuolustustahdosta. Maanpuolustuksen kannalta näillä ”reserviampujilla” ei ole
merkitystä edes hyttysen ininän verran. Näillä ns. reserviläisaseilla henkilö pönkittää lähinnä vain omaa itsetuntoaan. Joutaa kieltää mokomat pyssyt. Metsästysaseet ja varsinaiset kilpa-ammunta-aseet ovat eri juttu.

Ai että sillä ei ole kuin hyttysen ininän merkitys että meillä on merkittävä määrä omalla ajallaan, omilla rahoillaan ampumataitoaan ylläpitäneitä ja kehittäneitä reserviläisiä, jotka sitten pilliin puhallettaessa voivat esim. kouluttaa niitä muita aseen käsittelyssä ja ampumatekniikoissa? Minulla menee viikossa enemmän patruunaa kuin 11 armeijakuukauden aikana. Kyllä se jossain näkyy.

Mikael Hakim. Unkarilla on muistijälki DNAssa

No johan on pelottelua marginaalin, marginaalin, marginaali-ilmiöllä! Tässä on luotu kauhuskenaario ilmiöstä, jonka todennäköisyys Suomessa on varmaan maailman pienin. Miten blogisti voi kutsua itseään toimittajaksi tämän jälkeen. Eiköhän uhka kyde Suomessa poliittisesti ihan toisella laidalla, suvaitsevaisessa välinpitämättömyydessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X