Kaikkea tätä hienoa tapahtuu tänä vuonna – ja vain harvaan asiaan liittyy Timo Haapala tai silakoita

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Teksti:
Petri Korhonen

Tervetuloa vuoteen 2020!
Tänä vuonna tapahtuu paljon hienoja asioita. Siksi onkin paikallaan listata ne jo ennakkoon, ettei kukaan yllättyisi sitten kun näitä lävähtää varoittamatta eteen.

 

Politiittinen keskustelu:

Twitterissä nousee vilkas, ketään loukkaamaton väittely joko vegaaniruuasta tai suurpedoista, eikä keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä osallistu keskusteluun mitenkään, ei edes postaamalla kuvia salaisesta paheestaan, seitankinkusta.

**

Sosiaalisesta mediasta löytyy Malmin lentokentästä tykkäävä vihreä, julkista terveydenhuoltoa kehuva kokoomuslainen, ay-liikkeeseen kuulumaton demari, Che Guevaraa psykopaattimurhaajana pitävä vasemmistoliittolainen, rannikon hopeavesilahkoa pilkkaava RKP:n edustaja, Nuorisosäätiö-sotkuja perkaava kepulainen sekä Prideen osallistuva kristillisdemokraatti.

***

Persujen kansanedustaja Jani Mäkelä tulee kaapista ja naureskelee tienneensä oikeasti jo vuosien ajan, mitä tarkoittavat käytöstavat ja parlamentaarikolta edellytettävä arvokkuus.

****
Vasemmistoliiton kansanedustajat Markus Mustajärvi ja Johannes Yrttiaho vaativat eduskunnassa, että saastepäästösyistä Suomen puolustusvoimien pitää siirtyä pois tuliaseista jalkajousiin ja katapultteihin. Ruudilla ampumisen ympäristöpäästöt ovat valtavia, ja nykyiset tuliaseet ovat kaksikon mielestä muutenkin suuren itäisen naapurin silmissä provokatiivisia välineitä jotka turhaan kiristävät jännitystä Itämerellä.


Media, iltapäivälehdet:

Erikoistoimittaja Timo Haapala tempaisee jutun aiheesta _______ ja suututtaa _________ ja ________ .

Somevaikuttaja _______, tutkija __  ja poliitikon avustaja _____  pöyristyvät Haapalan käytöksestä ja sanovat häntä kakkapyllyksi.

Haapala hihittelee itsekseen kotona kissaa silittäessään, ja Ilta-Sanomien viikottainen lukijamäärä ylittää 5,7 miljoonan verkkokävijän rajan.

***

Iltalehti varautuu puolustelemaan, ettei toimittaja __________:n tarkoituksella laatima liioitteleva ja huomionhakuinen otsikko vihreiden tai vasemmistoliiton naispoliitikosta ____  _______ ollut tarkoituksellisesti liioitteleva ja huomionhakuinen.

Vihreiden tai vasemmistoliiton naispoliitikko _______ :n kannattajien mielestä Iltalehti ja kaikki sen toimittajat ovat kakkapyllyjä, eikä Iltalehteä kannata lukea. Silti Iltalehden viikottainen lukijamäärä ylittää 5,699 miljoonan verkkokävijän rajan.

****

Näiden kohujen jälkeen Ilta-Sanomat tekee kolme erikoislööppiä ja kerää koko toimituksensa yhteiskuvaan Sanomatalon aulaan juhlimaan, että sillä on viikossa tuhat kävijää enemmän kuin Iltalehdellä.

 

Kansalaisaktivismi ja -pölhöismi

Silakkaliike järjestää Helsingin Narinkkatorilla pop-up-yleisötapahtuman ja kutsuu sinne kaikki tuhannet ihqut kannattajansa. Osa jäsenistä valittaa jälkeenpäin, ettei tila ollut turvallinen koska sinne tulivat paitsi ihan.oikeasti.kaikki hyvikset, myös hörhöt, hapansilakat, epäilyttävästi hymyilevä kauppakamarijohtaja Juho Romakkaniemi ja 25000 ohikulkijaa, joista joku mulkaisi järjestäjiä vihamielisesti kiirehtiessään tungoksen läpi bussilleen.

Mulkaisijasta alkaa liikkua somessa epäilyjä, joiden mukaan hän olisi ollut tilannetta tarkkaillut GRU:n agentti tai muu putinistioletettu.

Silakkaliikkeen kansanjuhlaa häiriköimään tullut skriimaajakaksikko ei löydä reittiä Helsingin Rautatieasemalta noin 300 metrin päässä sijaitsevalle Narinkkatorille. He tekevät tästä vastoinkäymisestä nettiin kolmen tunnin suoran lähetyksen, ja paljastavat siinä että eksytysoperaation takana olivat Naton Hybridikeskus sekä Soros.

**

Yhdistystoiminnasta innostunut dosentti Johan Bäckman perustaa Suomen Ammattiliitojen Keskusjärjestön, Hiihtoliton, Veronmaxajien keskusliiton ja Neuvosto-Liiton. Vastuuhenkilöiksi merkityt MV-sivuston ylläpitäjät eivät kysyttäessä ole kuulleetkaan asiasta, ja kiistävät että klooniyhdistyksillä olisi mitään huijaus- tai hämäystarkoitusta.
Ensi jouluna Bäckman myöntää kiitoksena yhdistystensä jäsenille itsetehdyt mitalit ja henkilökohtaisesti virkkaamansa pannulaput, joissa on Venäjän lipun värit hivenen pielessä, mutta ajatushan on tärkein.

***

Tolkun Henkilö heittää rasistiselle nimimerkkiprofiilille Twitterissä nokkelan tölväisyn, ja tämä luopuu heti rasismistaan.

 

X