Rokotushuuhaa ja pelottelu alkoi tehota hoitajiin: osa sanoo jo ottavansa mieluummin potkut kuin koronarokotteen

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Hoitoalan keskustelupalstoilla väitellään kovasti, voiko hoitaja kieltäytyä koronarokotteesta.

Teksti:
Petri Korhonen

Hyvät uutiset: koronarokote näyttäisi olevan tulossa.
Huonot uutiset: osa suomalaisista hoitoalan ammattilaisista pitää sitä Bill Gatesin ja eliitin pedofiilien juonena, kuten muitakin rokotuksia.


Aika moni suomalainen on jo iloinnut lääkeyhtiö Pfizerin alkuviikon ilmoituksesta, jonka mukaan sen koronarokote on osoittanut tehotesteissä rohkaisevia tuloksia. Vastalääkeyhdistelmä on kokeiltaessa voinut antaa jopa 90 prosentin suojan COVID19-pirulaista vastaan.
Muillakin lääkeyhtiöillä on jo testauksessa kymmenkunta muuta rokoteversiota, ja jotkut näistä voivat päästä käyttöön jo vuoden 2021 alussa. Mikäli kaikki menee toivotulla tavalla.

Ja onhan toki valittavana myös venäläinen, kätevästi vaikka takapuoleen mahtuva päristinrokote Sputnik, jolle Kreml lupasi heti pikkuisen enemmän eli yli 90 prosentin tehoa koronaa vastaan.

Tolkun Henkilö kuuli kuitenkin sairaanhoitaja- ja lääkäritutuiltaan, että kaikki terveysalan ammattilaiset eivät suinkaan hypi riemusta rokoteuutisen takia.

Pakkorokottaminen pelottaa hoitajia

Ajatus siitä, että yhteiskunnalle tärkeä terveydenhuoltoalan henkilöstö saisi rokotteen ensimmäisenä, on monelle kauhistus, ja aiheesta on käyty terveysasemien ja hoitolaitosten taukohuoneissa jopa riitoja.

Hoitoalan ihmisten (etenkin lähi- ja terveydenhoitajien) käytös sosiaalisen median palstoilla onkin ollut viime päivinä hämmentävää seurattavaa.

Moni terveystyöläinen pohtii järkevän analyyttisesti, kuinka paljon sivuvaikutuksia nopeasti kehitetty koronarokote aiheuttaa.

Ja onko vaarana, että Pandemrix-rokotettujen tavoin Suomessa alkaa ihmisillä ilmetä koronarokotteesta johtuvaa narkolepsiaa tai muita odottamattomia lisävaivoja.

Mutta näiden rinnalla on yhä enemmän alkanut näkyä keskusteluita, joiden aivoitusten lähteinä ei todennäköisesti ole mitään hoitoalan oppikirja, ei ainakaan Walter Nienstedtin Ihmisen fysiologia ja anatomia.

Hoitajiksi esittäytyvät (ja Valviran rekistereistä löytyvät) ihmiset puhuvat koronarokotteesta somessa aivan samanlaisilla argumenteilla, joita on perinteisesti näkynyt vain rokotevastaisten uskovaislahkojen foorumeilla.

Uuden koronarokotteen väitetään muun muassa sotkevan ihmisten geeniperimää, aiheuttavan alistumista Bill Gatesin ja Sanna Marinin valtaan, ja olevan seuraava askel Uuden maailmanjärjestyksen eliitin salajuonessa.

© Kuvakaappaus

Hoitajat perustelevat rokote-epäilyjään myös sillä, että valtiot salailevat koronan alkuperää eikä suomalaisen median tietoihin voi luottaa, ja niin moni näistä asioista tietoa kertova sivusto intterwebsissä väittää ihan muuta kuin vaikka THL tai oman terveysaseman lääkärit.

Osa keskustelijoista uhkailee jättävänsä työnsä, mikäli työpaikka pakottaa ottamaan koronarokotteen.

© Kuvakaappaus

© Kuvakaappaus

 

Salaliittotehtaat ovat jo pitkään kohdistaneet viestiään hoitoalan ihmisiin

Tässähän ei ole sinänsä mitään erikoista. Jo keväästä lähtien nimenomaan terveyden-, hyvinvointi- ja hoiva-alojen ammattilaiset ovat olleet Suomen salaliittoteorialahkojen ”tiedontulvan” ykköskohteina.

Viime viikkoina terveysväkeä on huuhaa-valistettu koronan lisäksi muun muassa kaikkialla vaanivista pedofiileistä sekä HPV-rokotteen vaaroista. Perillemenon perusteella yllättävän moni hoitaja näyttää unohtaneen opiskeluaikanaan saamansa tiedot papilloomaviruksen aiheuttamien syöpälajien inhottavuudesta.

Monilla foorumeilla hoitoalan ihmisten puheissa toistuvat muun muassa arvelut hengityssuojainten salatuista riskeistä ja koronarajoitusten liiallisuudesta.

Lisäksi moni pelkää joutuvansa jotenkin mystisesti hiljennetyksi, koska on työpaikallaan ”toisinajattelija”.

 

Rokotevastaisten hoitajien puheisiin kuuluvat väitteet ”vaientamisesta” ja ”hiljentämisestä”. © Kuvakaappaus

Hiljentämisyrityksiä keskusteluissa toki näkyykin, jos sellaisena pidetään vastaanväittämistä joka nojaa lääketieteellisiin faktoihin enemmän kuin salaliittohenkisiin YouTube-videoihin.

Somekeskusteluissa huomaakin usein, miten hoitohuuhaan levittämiseen kyllästyneet lyövät pelottelijoiden puheita leikiksi:

”Rokotteessa tulee samalla soroksen rahoittama microsoft-siru, tuulimyllyjen haitta-aine, 5G-maston kaatamisgeeni ja hyppysellinen QAnon-jauhetta.”

Tällaiset ajattelijat ovat – ehkä Suomen terveydenhoitojärjestelmän onneksi – vielä selvästi enemmistönä.

 

© Kuvakaappaus

© Kuvakaappaus

 

 

 

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Lue myös

Mainos

Mainos

Kommentointi

Huuhaa sai siivet, kun pakkorokotelaki meni läpi. Hoitajat jakavat valtavasti kokemuksia kokemistaan rokotehaitoista, jotka on pakko sietää vuosittain, jos haluaa pitää ammattinsa. Alalla on paljon pahaa oloa rokotteisiin liittyen. Oikeus omaan kehoon on mennyt. Tähän väliin huuhaaporukan on täydellistä iskeä. Hoitajat eivät saa apua liitoistaan, hallitukselta, eivätkä monesti edes lääkäreiltään. Rokotehaittoja vähätellään ja vaaditaan influenssarokote niistä huolimatta vuosittain. Uuteen ammattiin ei kouluteta, viedään vain vanha pois. Se tekee niin tuskaisen epätoivoiseksi, että moni tarttuu huuhaatietäjiin. Se on surullista, mutta Sipilän hallituksen ihan itse luoma ilmiö.

Aika hoitajavastaisesti kirjoitettu artikkeli. Aika yleistävä myös. Onko kirjoittajalla jotain jäänyt joskus hampaan koloon ko. Ammattiryhmän kanssa?

Kammottavaa että valeuutiset leviää täälläkin ja ammattihenkilöstön parissa! Nyt pitää ampua alas kaikki valheellinen tiedote kyllä tämä maailma on muutenkin sekaisin ilman tällaisia huuhaajuttuja.

On hienoa, ettei Suomessa ole pakkorokotuksia. Mutta jokaikinen näitä mielipuolisia viestejä lähettänyt hoitaja sietäisi tulla irtisanotuksi. Onhan tämä jotain ihan järkyttävää!

Ei vedetä nyt näin yli mutta tulevista sivuvaikutuksista ei kukaan vielä tiedä koska ei ole testattu tarpeeksi pitkään. Ja jokaisella pitää olla oikeus päättää omasta kehosta ilman että on toimenkuvan vaihto seurauksena. Onko niin että ensisijaisesti hoitajien pitää olla koekaniinina. Siis kaikkea tarvitse vetää yli varmasti lääkeyhtiöt yrittää parhaansa mutta kaiken pitää olla vapaaehtoista. Tai muuten pysyvistä haittavaikutuksista pitää saada korvaus esim 5miljoonaa per nuppi ja jos joku sairastuu pidempään flunssaan/keuhkokuumeeseen lääkkeen oton jälkeen niin siltä ajalta pitää palkka maksaa täysmääräsenä myös menetetyt lisät.

Entä lääkärit? Hoitajilla on tuki toisissaan rokoteasioissa, mutta entä jos olet rokotekriittinen lääkäri?

Niin ja hahhah, hauskasti asiaa kärjistävä kirjoitus tämä. Ei ole syytä ottaa vakavasti. Ikävää tosin oli suljetussa ryhmässä jaetun kuvakaappauksen jakaminen.

Kyseinen kokeellinen Modernan Rna rokote voi muuttaa perimääsi pysyvästi, tutki minkälainen yhtiö sen tuottaa, kuka sen on rahoittanut mikä kokemus heillä on rokotteiden valmistuksesta, miksi tähän halutaan yhdistää nanoteknologiaa, mitä lisäaineita siinä on, miten kävi vapaaehtoisille testaajille, miten valmistaja vastaa rokotehaitoista, mitä on sympaattisen kuuloinen lusiferaasi, miten valmistusprosessi on auditoitu ja valvotaan, miksi yksilöllinen tunniste chippi on mukana tuossa?

Olisiko muita turvallisempia ja testattuja hoitomuotoja tarjolla tähän ns. Pandemia an jonka paranemisprosentti on 99.6 paikkeilla sairastuneista?
Mikä vahvistaa omaa immiinupuolustusta?

Parempi katsoa kuin katua!
nanobotteja, dna/rna muutoksia ja tunnistechippejä kun ei voi peruuttaa.

Teillä on itsellänne väärää tietoa. Yhtään hoitajaa ei pakoteta rokotetta ottamaan. Tornihuhuja näemmä liikkeellä. Myöskään HUS illa eikä muilla organisaatioilla ole varaa edes päästää huhuna liikkeelle että jos ei ota rokotetta niin loppuu hommat. Hoitajat voivat kohta sanella itse millä ehdoilla tulevat töihin, niin paha on tilanne tällä hetkellä että kielitaidottomia somalaitakin päästetään läpi helpotetuin kriteerein hoitajiksi.

Tämäkin oli vuosi sitten foliohattu-teoriaa, mutta kuinkas onkaan asiat mennyt näin tämän vuoden lopussa? Ei kannata uskoa kaikkea mitä media suoltaa, vaan etsiä itse tietoa. Sillä saattaa pelastaa vielä oman nahkansa.

Osa noista kuvakaappauksista oli ihan selvästi huumorilla kirjoitettuja ja sitten ”Tolkun henkilö” leimaa niiden kirjoittajat huuhaa-uskovaisiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X