Teksti:
Juha Vuorinen

Seksi myy – oli kyse sitten ihan sen itsensä kauppa-aktista, sen synnyttämästä tilpehööristä tai sen visuaalisesta tai kirjallisesta kuvauksesta. Mikään ei ole kuitenkaan niin koukuttavaa kuin seksiin liittyvät skandaalit. Kouraisen esimerkiksi pari Amerikan presidenttiä. On tietysti samanlainen makuasia kuin kumpi on parempaa, suuseksin antaminen vai saaminen, mielipide siitä, onko kaikkien aikojen kuuluisin presidentin kielletty hedelmä John F. Kennedyn Marilynin maistelu vai Bill Clintonin sikarin stumppaaminen Monica Lewinskyyn. Ainakin näiden kahden maailmankuulun salaromanssin tiedetään herättäneen pelkän paheksunnan sijaan tai lisäksi myös seksuaalisia väreitä. Olen itsekin kuullut monen naisen suusta, että jos heille olisi tarjoutunut tilaisuus harrastaa seksiä John F. Kennedyn tai Bill Clintonin kanssa, mahdollisuudesta ei olisi tarvinnut esittää kahta kysymystä. Oh yes -vastaus olisi tipahtanut jo ennen kuin olisi päästy kysymysmerkkiin asti. Sen sijaan en ole vielä törmännyt yhteenkään, joka olisi kokenut kiihottavana Donald Trumpin moskovalaisen loistohotellin venäläishuorilta ottamat kusisuihkut. Yhtään enempää ei ole vipinää punttiin pannut pornotähti Stormy Danielsin kuvaus nusaisustaan Trumpin kanssa: ”Oli kiusallista naida miehen kanssa, jolla on lumimiehen häpykarvat ja Mario Kart -pelin sienihahmoa muistuttava penis.” Tosin yksi homoystäväni on ilmaissut kiinnostuksensa harrastaa seksiä Trumpin kanssa – tosin vain siinä tapauksessa, että kyseessä olisi yksipuolinen ja kunnolla lapasesta lähtevä S/M-seksisessio.

Seksi siis kiinnostaa ja varsinkin, jos siihen liittyy jotain koomista. Yläkerran naapuripariskuntamme joka lauantaiaamuisine seksisessioineen on tästä loistoesimerkki. Tähän ikään olen ehtinyt kuulla muiden naimista niin hotelleissa kuin huonosti äänieristetyissä asunnoissa ihan riittämiin, joten itse tapahtuma ei sinänsä jaksa kiinnostaa. Tässä parissa on kuitenkin jotain poikkeuksellista. Ensimmäisenä lauantaina nainen kiljui kuin villiaasi, ja seuraavana sapattina oli ukon vuoro röhkiä itsensä hekuman huipulle. Jostain syystä molemmat eivät kuitenkaan ole vielä kertaakaan olleet äänessä samassa sessiossa, vaikka suoritus ilmiselvästi tekee kummallekin todella nannaa. Vuoroääntely on kummastuttanut minua niin paljon, että päivitin muutamaan kertaan asiasta Twitter-tilillenikin ja saatoin panna merkille, miten laajalti kahden ventovieraan espanjalaisen paneminen seuraajiani kiinnostaa.

Onneksi talot on Suomessa rakennettu kuitenkin äänieristetymmin kuin täällä Etelä-Espanjassa, jossa olen joutunut kuuntelemaan myös kaikkien panemisen jälkeisten alapesujen ääniefektejä kuin olisin itsekin ollut mukana huljuttelemassa kusivehkeitä. Seinilläkin korvat on -kokemukseni palautti myös mieleeni yhden nuoruudessani viettämäni kohtalokkaan yön. Olin päätynyt erään neitosen kanssa ensimmäistä kertaa sänkyyn, kun hän alkoi kesken aktin huutamalla anella, että löisin häneltä hampaat kurkkuun. Vaikka puheeni olivat tuohon aikaan kuin Casanovalla, olin oikeasti hauras kuin marenkileivos enkä keksinyt meidän molempien pelastamiseksi muuta konstia kuin kääntää toiminta jatkumaan niin sanotusti takaraivo edellä. Nyt siis mietin Petteri-poron kuononpuna poskillani, olivatko tuolloiset seinänaapurini kuulleet moisen vaatimuksen ja millaisia ajatuksia se oli mahtanut heissä herättää. Varsinkin kun sitä olivat seuranneet vielä myöhemmin ”mun härkäni!” -karjahdukset, jotka nekään eivät olleet tulleet minun kurkustani. Minulla olisi kyllä tarkkaan ottaen ollut täysi oikeus pahoittaa nimittelystä mieleni, sillä härkähän tarkoittaa sanatarkasti kuohittua urospuolista sonnia. Tai ehkä neitonen oli ajatellut, et kel sonni on, se sonnin kätkeköön.

Mutta kyllä me miehetkin osaamme ojennella melkoisia kielikukkasia. Ystäväni, kahden lapsen nelikymppinen yksinhuoltajaäiti, oli päätynyt Tinder-treffeiltä ikäisensä miehen makuuhuoneeseen, jossa tämä oli riisuutunut ilkosilleen, istahtanut sängyn päätyyn ja lausunut: ”Tules, tyttö, papan polvelle istumaan.” Minulla on John Holmesin kaliiberia oleva mielikuvitus, mutta minäkään en saanut loihdittua tuosta letkautuksesta muuta kuin makuuhuoneesta kaiken eroottisen vuosikymmeneksi lakaisevaa materiaalia.

Suomessa pyörii tuontitavarana sellaisia reality-sarjoja kuin Temptation Island ja Love Island, joiden suosio perustuu siihen, että joku panee jotain tai jotakuta, jota ei pitäisi panna. Ehdottelinkin somessa, että tehtäisiin kotimainen ja todellista höyläämättömien lankkujen romantiikkaa tihkuva Suomi-sarja. Siihen löytyisi taatusti aineistoa vaikka vain lukemalla iltapäivälehtien seksikyselyiden tuloksia. Ensimmäisessä jaksossa voisi olla vieraana se 38-vuotias nainen, joka murehti seksielämäänsä seuraavasti: ”Mieheni haluaisi minun käyttävän hieromasauvaa itseeni tai häneen. En ole vielä suostunut, sillä se on minun leluni.”

MAINOS Nyt saat ilmaisen tutustumiskuukauden Storytelin palveluun, jossa on tarjolla ensimmäinen kausi Storytel Original -sarjasta Vuorisen vieraana sekä uutuutena koko Kristian-sarja äänikirjoina plus kaksi muuta uutuutta! Palveluun pääset tästä.

X