Teksti:
Juha Vuorinen

Tuijottelen ehkä liiankin kanssa uutisuniversumia, mutta silti silmieni ohitse oli päässyt suhahtamaan uutinen ’Oumuamuasta. Tiedän, ensimmäinen ajatuksesi on, että olen taas alkanut juoda, mikä sekin pitää paikkansa, mutta edelleenkin vain alkoholittomia drinksuja. Viime vuonna maapallon todellakin ohitti ’Oumuamua, joka tarkoittaa havaijiksi ”kaukaa ensimmäisenä saapuvaa sanansaattajaa”. Aluksi sitä luultiin vain puikulamaiseksi komeetaksi, mutta sittemmin pohdittiin, olisiko kyseessä sittenkin voinut olla jonkinlainen kulkuneuvo. Tuolla lentävällä hiidenkivellä oli nimittäin mittaa monta sataa metriä eli ainakin kolme kertaa niin paljon kuin maailman suurimmalla matkustajalentokoneella Airbus 380:lla. Syntyisi melkoinen kraatteri, jos tuollainen kivisikari stumpattaisiin mihin tahansa kohtaan maapalloa.

Sitten Harvardin tutkijat alkoivat epäillä, että möhkäle olisikin muukalaisten lähettämä luotain. He olivat nimittäin havainneet, että ’Oumuamuaa näytti työntävän eteenpäin jokin ylimääräinen voima. Se ei suinkaan körötellyt menemään mitään sightseeing-bussin mateluvauhtia, vaan 300 000 kilometriä tunnissa. Samalla päivittyi myös sen muoto. Se ei ollutkaan taivaallinen dildo, vaan alle millimetrin paksuinen ja erittäin leveä purje. Siis vähän kuin se Star Wars -elokuvista tutun pahiksen Kreivi Dookun avaruusalus. Nyt viimeistään moni tätä tekstiä lukeva ajattelee, että on se pappa Vuorinen sittenkin tainnut astua jonkun kreivi Dokun ryyppyremmiin, mutta edelleen pidän selvän pääni. Tämä on asia, jota kannattaa seurata herkällä korvalla. Vähän kuin ne olisivat kaksi molemmin puolin päätä asennettua kaikuluotainta.

Kiinnostuin uutisesta siksi, että olin vähän aiemmin kopeloinut tietoa abduktiosta, eli hommelista jossa avaruusolento sieppaa ihmisen omiin käyttötarkoituksiinsa. Vastaavanlaisen kokemuksenhan saa myös ryyppäämällä pari viikkoa römäkästi putkeen ja lopettamalla kurlaamisen kuin seinään, mutta nyt puhun aivan tavallisille ihmisille tapahtuneista erikoisista kokemuksista, en mistään päihdehallusinaatioista.

Temple-yliopiston historian professoria David M. Jacobsia pidetään yhtenä maailman etevimmistä sieppausasiantuntijoista, koska hän on suorittanut noin 700 regressiohypnoositutkimusta. Siis vaivuttanut ihmisen tilaan, jossa hän kokee uudestaan väitetyn kokemuksen. Jacobsin mukaan sieppausten tarkoituksena on usein ollut munasolujen kouraiseminen naisilta ja siemennesteen kahmaiseminen miehiltä. Tässä suora lainaus Jacobsin haastattelusta: ”Tämä tehdään useimmiten erilaisilla kojeilla, mutta jos se epäonnistuu syystä tai toisesta, niin humanoidit pakottavat naisen ja miehen rakastelemaan keskenään. Juuri ennen miehen siemensyöksyä ne erottavat pariskunnan toisistaan ja ottavat talteen miehen siemennesteen. Tämän tarkoituksena on luoda hybridi eli ihmisen ja humanoidin risteytys.”

Väitän olleeni aina seksuaalisesti avoimen utelias ja suostuneeni naisten pyynnöstä aika erikoisiinkin toivomuksiin, lukuun ottamatta sitä kertaa, kun eräs allani riehunut rakastajataraihio pyysi minua lyömään häneltä eturivin kurkkuun kesken aktin. Mutta peli, jossa kesken Napakympin katselun savupiipustamme putkahtaa hopeinen hyypiö kädessään tyhjä jogurttipurkki ja vaatii minua astumaan vaimoni, ei vetele neljästä syystä:
a) en saa pippeliäni pystyyn
b) en pysty telakoitumaan vaimooni löysällä pippelillä
c) vaikka pystyisikin, en pysty laukeamaan, jos joku katselee vierestä
d) en varsinkaan, jos se joku on humanoidi.
Jotta voisin panna olohuoneen sohvallamme alulle hybridin, tarvitsisin siihen ainakin taivaallisen tujun lääkekuurin.

Tällaisille kokemuksille tiedemiehet viittaavat pääosin hanskalla, ja niin teki myös Yhdysvaltain luonnontieteellisen museon astrofyysikko Jackie Faherty, joka kielsi että ’Oumuamua edes olisi mikään viestintuoja kaukaisuudesta. Hän perusteli asiaa näin: ”Niin vaikeaa kuin onkin käsittää avaruuden muukalaisten olemassaoloa, on nähtävästi vielä vaikeampaa käsittää ajatusta siitä, että olisimme täällä yksin.”

Voin helposti kumota lady Jackien väitteet. Kun katsoo ketä tahansa maansa asioista melskaavaa populistipoliitikkoa, niin on vaikea olla uskomatta, etteikö joukossamme jo olisi humanoideja, joiden uskottavaksi ihmiseksi naamioituminen on vielä vähän vaiheessa. Puhumattakaan, kun kuuntelee niiden jorinoita.

MAINOS Tämän kolumnin lukijat saavat koodilla VIHDOINKINPUHDASVUORINEN 15 % alennuksen Puhdistamon Ohhiran OM-X maitohappobakteerista, joka on markkinoiden tehokkain ja jota fermentoidaan vähintään kolme vuotta, jolloin kapselissa ovat jäljellä vain ne kaikista voimakkaimmat ja parhaimmat yksilöt. Tästä kauppaan!

X