Haluaisitko kukkia lahjaksi – Vaan unohtaako kumppani kukkaset kauppaan? Vastaa kyselyyn ja samalla osallistut arvontaan!

Toivoisitko kukkia kumppaniltasi, mutta et saa niitä? Vai tarvitseeko kukkien olla osa romanssia lainkaan? Kerro meille kyselyssä minkälainen osa kukat ovat sinun rakkauselämääsi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kerro kyselyssä kukkien saamisesta ja antamisesta, niin voit voittaa uutuuskirjan!

Toivoisitko kukkia kumppaniltasi, mutta et saa niitä? Vai tarvitseeko kukkien olla osa romanssia lainkaan? Kerro meille kyselyssä minkälainen osa kukat ovat sinun rakkauselämääsi!
(Päivitetty: )
Teksti:
Seura

Kukat ovat ilmaisseet kunnioitusta ja kiintymystä jo pitkään historian saatossa. Kukilla kunnioitettiin vainajia ensimmäisen kerran jo muinaisessa Egyptissä (3150-30 ennen ajan laskun alkua), ja tunteita niitä alettiin ilmaista viimeistään Viktoriaanisella aikakaudella (1837-1901), kun tunteiden näyttämistä ei pidetty sopivana ja niitä ilmaistiin sen sijaan kukilla.

Kukille syntyi omat tarkat merkityksensä. Räikeän keltaiset narsissit merkitsivät kunnioitusta ja ritarillisuutta, kun taas rauhoittavan tuoksuiset laventelit kuvastivat rakkautta ja kiintymystä. Näin kukat ovat säilyneet tapana osoittaa kunnioitusta ja rakkautta tähän päivään asti.

Kukat näkyvät juhlapäivinä, mutta voivat unohtua arjessa

Ruusut ja juhlakimput ovat tuttuja ylioppilas- ja rippijuhlista, hautajaisista ja häistä. Kukat kuuluvat selvästi kunnianosoituksiin ja merkkipäiviin, mutta miten on romanttisten tunteiden ilmaisun laita?

Kimppujen perään ei tarvitse enää mennä kuninkaallisten puutarhaan, vaan niitä löytyy jo vitosella ruokakaupoistakin tai jokamiehen oikeuden nojalla pellon pientareelta. Usean pariskunnan arkeen voi siitä huolimatta kuulua se, että kukat eivät näy arjen romantiikassa, vaikka toinen osapuoli sitä toivoisi.

Kerro meille kokemuksesi – Miten kukat ovat olleet osana rakkauselämääsi? Voit voittaa uutuuskirjan!

Haluamme kuulla, kaivataanko kukkia edelleen osaksi romanttisten tunteiden ilmaisua. Nyt on vapaa sana! Kerro meille romantiikasta ja kukista juuri sinun elämässäsi täyttämällä lomake tämän jutun lopusta!

Mitä kukkien saaminen merkitsee? Saatko mielestäsi tarpeeksi kukkia, vai koetko edes tarvetta niille? Onko kukista puhuttu kumppanin kanssa? Entä ostatko itse kumppanillesi kukkia? Jos et osta, kerro myös miksi.

Kyselyn vastauksia voidaan käyttää tulevassa jutussamme. Vastauksen yhteydessä mainitaan nimimerkki ja ikä.

Kun vastaat kyselyymme viimeistään helmikuun 15. päivänä 2024, olet mukana romanttisen kaunokirjan arvonnassa. Rakkautta ja muita vedätyksiä (Tammi) on Philip Ellisin uutuuskirja, jonka seikkailullinen juoni vie ryöstön ja rakastumisen pyörteisiin.

Kiitos, tämä kysely on jo päättynyt.

X