Osta Matti 50 nyt diginä!

Matti Nykäsestä kertova Seuran erikoislehti on entistä helpompi ostaa.
Mäkilegenda Matti Nykäsen kunniaksi julkaistu 50-vuotisjuhlanumero on nyt saatavana kätevästi myös digilehtenä.

Seuran Matti 50 -lehden voi tilata digitaalisessa muodossa iPad-lukulaitteen App Store -sovelluksella hintaan 3,59 euroa ja digi.seura.fi -sivustolta pankkitunnuksilla tai maksukortilla hintaan 2,99 euroa.

Seuran Matti 50 -erikoislehti on myynnissä elokuulle asti lehtikioskeissa hintaan 2,95.

Paperilehden voi tilata myös tekstiviestillä hintaan 2,50 euroa. Tilaus onnistuu lähettämällä viesti MATTI etunimi sukunimi lähiosoite postinumero postipaikka numeroon 16303.

Matti-erikoislehdessä esitellään laajasti mäkikotkan elämää: Matin kotia, nykyistä elämää, naisia, tyyliä, historiaa, keikkaelämää ja elämän hurjimpia käänteitä.