Seuran näköislehti iPadille myyntiin tänään

Seuran näköislehti on tullut myyntiin Applen sovelluskaupassa App Storessa tänään torstaina 7.3.2013.

Seura on saatavilla sähköisesti tänään ilmestyneestä numerosta 10/2013 alkaen. Lisäksi myynnissä ovat numerot 6–9/2013. Loput alkuvuoden numerot tulevat ostettaviksi lähiaikoina. Niitä voi lukea iPad-laitteella.

Seuran lisäksi App Storeen on tullut tänään myyntiin Vivan näköislehti. Irtonumeromyynnissä on kaikki kolme tänä vuonna ilmestynyttä Vivan numeroa.

Jatkossa kumpikin lehti tulee myyntiin samana päivänä sekä printti- että digiversiona.

”Lukija päättää nykypäivänä, mistä kanavasta haluaa sisältönsä lukea. Tablet-lukijoiden määrä kasvaa, joten iPad-versioille on myös kysyntää. Hyvä sisältö kiinnostaa”, kertoo Seuraa ja Vivaa julkaisevan Otavamedian Uudet liiketoiminnot -yksikön johtaja Jaakko Haapakangas.

Jos käytät iPadia tai käyttämälläsi tietokoneella on iTunes-ohjelmisto, Seuran iPad-näköislehden voit ladata App Storesta tästä linkistä.

Tänään ilmestyneiden Seuran ja Vivan lisäksi Otavamedialta on iPadille tarjolla Suomen Kuvalehti, Tekniikan Maailma, Anna ja Golf Digest.