Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Millaisin odotuksin astut uuteen vuoteen? Seuran vuosihoroskooppi ennustaa, mitä omalle tähtimerkillesi on odotettavissa vuodelle 2023.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Millaisin odotuksin astut uuteen vuoteen? Seuran vuosihoroskooppi ennustaa, mitä omalle tähtimerkillesi on odotettavissa vuodelle 2023.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Seuran vuosihoroskooppi 2023 paljastaa, mitä tähtimerkillesi vuosi tuo tullessaan.

Oinas (21.3.–19.4.)

Arki: Olet energinen ja aikaansaava. Mikäli olet ajatellut käynnistää jonkin uuden projektin, se kannattaa tehdä vuoden alkupuolella, jotta se saa vahvan alun. Olet tiedonhaluinen ja kartutat vuoden aikana osaamistasi.

Raha: Hillitse tuhlaamista vuoden alkupuolella ja varaudu odottamattomiin menoihin. Vuoden puolivälin jälkeen helpottaa, ja käytät rahaa varsinkin matkusteluun ja hyvinvointiisi. Voit myös keksiä uuden tavan ansaita.

Rakkaus: Vakiintuneet voivat ajautua konflikteihin, mutta ne ovat voitettavissa. Et puhu mielelläsi tunteistasi, mutta nyt kannattaa opetella. Sinkuilla piisaa vientiä pitkälle syksyyn, ja Se Oikea voi nyt hyvinkin löytyä.

Härkä (20.4.–20.5.)

Arki: Pärjääminen on sinulle kunnia-asia, mutta aivan kaikkea ei kannata yrittää hoitaa omin nokkineen. Opettele pyytämään apua ja ottamaan sitä vastaan. Se vahvistaa ihmissuhteitasi ja lisää turvallisuudentunnettasi.

Raha: Alkuvuosi on hieman nihkeää, ja voit kokea jonkin taloudellisen takaiskun, mutta kevät paikkaa tilanteen, ja vuoden loppupuolella raha-asioissasi puhaltavat varsin suotuisat tuulet. Turhia riskejä ei silti pidä ottaa.

Rakkaus: Olet aktiivinen, aloitteellinen ja ehtiväinen rakkauden saralla. Ongelman voi muodostaa se, että ihastut helposti ja tunteittesi kohde voi vaihtua hyvinkin nopeasti. Koeta olla särkemättä liian monia sydämiä.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Arki: Tunnet vahvaa tarvetta uudistua. Saatat nyt vapautua jostain taakasta tai murtautua ulos ahtaaksi käyneestä roolista. Kevään tullen elämäsi näyttää jo varsin erilaiselta, mutta muutosprosessi jatkuu koko vuoden.

Raha: Vuosi tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia kartuttaa omaisuuttasi. Sinulla on onnea matkassa, ja vaistoat hyvät tilaisuudet jo kaukaa. Toisaalta suhtaudut rahaan nyt melko rennosti ja käytät sitä huolettomasti.

Rakkaus: Vaikka elämäsi on monelta osin murroksessa, läheiset ihmissuhteet pysyvät ja jopa syvenevät entisestään. Olet ymmärtäväinen ja joustava kumppani ja inspiroivaa seuraa. Sinkut saavat huomiota enemmän kuin tarpeeksi.

Rapu (21.6.–22.7.)

Arki: Koet ehkä tulevaisuuden hahmottamisen vaikeaksi. Tärkeintä on, että pidät huolen arkesi toimivuudesta ja lipun korkealla. Vaihteleva vuosi tuo eteesi monia muutoksia, mutta asiat lutviutuvat lopulta mukavasti.

Raha: Vaikka alkuvuosi saattaa antaa ymmärtää muuta, kuulut ehdottomasti vuoden onnekkaimpiin merkkeihin rahaan ja omaisuuteen liittyvissä asioissa. Voit siis olla ja elää luottavaisin mielin ja ehkä hieman humputellakin.

Rakkaus: Jonkinlaista vääntöä on luvassa, ja joudut kenties sovittelijaksi muiden kiistoihin. Itse olet nyt hyvin suosittu, mikä voi aiheuttaa mustasukkaisuutta vakiintuneiden suhteessa mutta takaa säpinää sinkuille.

Leijona (23.7.–22.8.)

Arki: Olet jo läpikäynyt ison muutosprosessin, ja se jatkuu yhä, mutta nyt vauhti tasaantuu ja saat tuntea olevasi paremmin tilanteen tasalla. Vuoden puoliväli voi tuoda haasteita mutta ei mitään ylitsepääsemätöntä.

Raha: Ensimmäisen vuosipuoliskon aikana investoinnit ja muut hankkeet, joilla pyrit kohentamaan taloustilannettasi, tuntuvan valuvan hiekkaan. Älä lannistu. Loppuvuosi on huomattavasti parempi, ja päädyt kyllä plussalle.

Rakkaus: Sinkut ovat melko innottomia kumppanijahdissa, sillä elämä on täyttä muutenkin. Niitä, jotka toivovat löytävänsä rakkauden, voi onnistaa parhaiten alkusyksyllä. Vakiintuneiden kannattaa panostaa kommunikointiin.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Arki: Sinulla on tapana nojata uuden edessä jo kokemaasi. Nyt on kuitenkin tärkeää suunnata katse tulevaan ja jättää menneiden pöyhiminen. Eteesi tulee mahdollisuuksia, joihin pitää uskaltaa tarttua viivyttelemättä.

Raha: Sinusta saattaa tuntua, ettet saa taloudellisille hankkeillesi kaipaamaasi tukea. Se on kuitenkin vain hyvä, sillä se pakottaa sinut tekemään itsenäisiä ratkaisuja, jotka osoittautuvat varsin onnistuneiksi.

Rakkaus: Koet monia yllätyksiä rakkaudessa. Romantiikka livahtaa elämääsi yllättävissä tilanteissa, jolloin järkesi saa väistyä tunteiden tieltä. Olet tavallista spontaanimpi sydämen asioissa, ja siviilisäätykin saattaa vaihtua.

Vaaka (23.9.–23. 10.)

Arki: Alkava vuosi on sinulle oikea mahdollisuuksien runsaudensarvi. Sinulle tarjoutuu upeita tilaisuuksia, ja onnenkantamoiset osuvat kohdallesi tavallista useammin. Luontainen charmisi auttaa avaamaan tärkeitä ovia.

Raha: Raha-asiasi ovat vakaalla pohjalla. Et ole niinkään kiinnostunut säästämisestä tai sijoittamisesta vaan käytät varojasi omaksi ja läheistesi iloksi. Tuhlaat taiteeseen, matkusteluun ja laadukkaaseen arkeen.

Rakkaus: Olet varsinainen taituri ihmissuhteissa ja tänä vuonna myös tavallista kokeilunhaluisempi ja kekseliäämpi. Uskallat panna itsesi likoon ja vaadit samaa myös kumppaniltasi. Moni menettää nyt sinulle sydämensä.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Arki: Huomaat ajattelevasi useasta asiasta eri tavalla kuin ennen ja alkuhämmennyksestä toettuasi alat myös tehdä elämääsi muutoksia, jotta se sopisi paremmin uudistuneeseen arvomaailmaasi. Moni asia menee uusiksi.

Raha: Vuodesta tulee taloudellisesti kohtalaisen onnistunut. Varsinkin sen jälkipuolisko tarjoaa varojesi kartuttamiseen monia hyviä mahdollisuuksia. Niihin kannattaa tarttua, vaikka raha ei olekaan nyt suurin innoittajasi.

Rakkaus: Kaipaat aitoa kumppanuutta, rakkautta ja läheisyyttä ja olet suhteissasi nyt tavallista avoimempi ja haavoittuvaisempi. Ihmissuhdepelit tai kissa ja hiiri -leikit eivät sytytä vaan lähinnä tympäisevät sinua. 

Jousimies (23.11.–21.12.)

Arki: Sinulla on käsissäsi valttikortit, sillä olet sekä onnekas että tavallista sitkeämpi ja motivoituneempi hankkeissasi. Aika vaatii sopeutumista muutoksiin, ja se onnistuu sinulta kivuttomammin kuin useimmilta.

Raha: Jos vuoden ensimmäiset kuukaudet vievät enemmän rahaa kuin tuovat, loppuvuosi on kannaltasi hyvin suotuisa myös taloudellisessa mielessä. Saatat nyt innostua kasvattamaan pankkitilisi saldoa oikein tosissasi.

Rakkaus: Ihmissuhteesi kukoistavat, ja rakkauselämäsi on hyvin vireää, vaihtelevaa ja antoisaa. Vannoutuneinkin sinkku saattaa nyt rakastua korviaan myöten. Myös ystävyyssuhteissa on aivan uudenlaista syvyyttä ja lämpöä.

Kauris (22.12.–19.1.)

Arki: Olet tottunut hoitamaan asiasi itsenäisesti. Nyt se vain ei oikein luonnistu. Sinulta edellytetään sosiaalisempaa ja yhteisöllisempää otetta. Kun saat jutun juonesta kiinni, alat nähdä asioiden jakamisen edut.

Raha: Rahaan ja omaisuuteen liittyvät kysymykset ovat niitä, joissa voit yhä nojata kokemukseesi ja järkeesi. Teet viisaita päätöksiä.  Muutkin kääntyvät mielellään puoleesi talousasioissa, ja neuvojasi arvostetaan.

Rakkaus: Joudut muuttamaan asennoitumistasi ja toimintatapojasi myös ihmissuhteissa. Luvassa on tunteiden vuoristorataa, joten sinun täytyy opetella avautumista ja tunteista puhumista. Eteesi aukeaa aivan uusi maailma.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Arki: Joudut kuvaannollisesti takaisin koulun penkille. Haasteita riittää, ja yhdestä selvittyäsi toinen on jo odottamassa. Utelias ja avoin mielesi auttaa voittamaan vaikeudet sitä mukaa kuin niitä tulee. Opit paljon uutta.

Raha: Spontaanius ja impulsiivisuus voivat olla hauskoja ja raikkaita ominaisuuksia, mutta ne eivät välttämättä palvele sinua parhaalla mahdollisella tavalla raha-asioissa. Maltti ja neuvojen kysyminen ovat valttia.

Rakkaus: Olet arvaamaton ja oikukas sydämen asioissa, ja tunteesi voivat syttyä ja viiletä hyvin nopealla aikataululla. Et oikein tiedä, mitä haluaisit, mutta muista, että ihan kaikkea ei voi saada. Varo tallomasta sydämiä.

Kalat (19.2.–20.3.)

Arki: Sinun on tullut aika astua esiin takarivistä ja näyttää, mihin sinusta on. Sinussa on valtavasti potentiaalia, jota et ole vielä valjastanut kunnolla käyttöösi. Nyt olet valmis tekemään sen, ja menestys seuraa.

Raha: Paksu lompakko ei ole ykkösprioriteettisi, mutta ilman rahaakaan ei oikein pärjää. Suhtaudu rahaan niin kuin muihinkin resursseihin, jotka mahdollistavat sen, että voit elää mielekästä ja hyvää elämää.

Rakkaus: Vuosi on hyvin harmoninen. Vakiintuneiden suhde on antoisa, ja yhteisymmärrys vallitsee. Myös rikkoutuneiden suhteiden korjaaminen on mahdollista. Saat sielua hiveleviä korjaavia kokemuksia aiempiin pettymyksiin.

X