Kesän 2022 horoskooppi – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

Suloinen suvi on jälleen täällä. Lue Seuran kesähoroskoopista, millaisia kuvioita tähtitaivas maalailee omalle tähtimerkillesi.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Millainen horoskooppimerkkisi kesä 2022? Kertooko ennuste tähtimerkillesi näin tulevasta: "Pursuat ideoita ja innostusta, ja varsinkin alkukesästä jokin suunnitelmasi tai projektisi saattaa lähteä huimaan lentoon."

Suloinen suvi on jälleen täällä. Lue Seuran kesähoroskoopista, millaisia kuvioita tähtitaivas maalailee omalle tähtimerkillesi.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Lue nyt kesän 2022 horoskooppi. Valitse horoskooppimerkkisi ja katso, mitä Seuran kesähoroskooppi ennustaa sinun tähtimerkillesi. Onko sinulle luvassa rakkautta, reissuja, rahaa vai mitä?

Oinas (21.3.–19.4.)

Alkanut kesä on sinulle upeaa oivallusten ja aikaansaannosten ilotulitusta. Olet mainiossa vedossa, ja jokin uusi harrastus tai projekti saattaa nyt viedä sinut mennessään.

Mitä romantiikkaan tulee, alku- ja loppukesä ovat erityisen hedelmällistä aikaa. Uusi romanssi voi syttyä yllättäen, ja vakiintuneiden suhteessa riittää kipinää.

Heinäkuu kannattaa omistaa omille mielenkiinnon kohteillesi, matkustelulle ja ylipäätään erilaisille aktiviteeteille, jotka auttavat sinua lataamaan akkujasi. Joudut tai pääset paljolti toimimaan omin päin, sillä läheisillesi ei ole aivan helppoa pysyä kiivaassa tahdissasi.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Kesäkuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kuukausihoroskooppi kesäkuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kesäkuussa on luvassa. © iStock

Härkä (20.4.–20.5.)

Varaudu vahvoihin tuntemuksiin ja isoihin liikkeisiin. Intuitiosi jyllää vahvana, ja olet tavallista vastaanottavaisempi sen viesteille. Jos jokin asia tai suhde aiheuttaa tyytymättömyyttä, et suostu enää sulkemaan siltä silmiäsi: nyt uskallat sanoa sen ääneen ja ryhtyä toimiin tilanteen korjaamiseksi.

Rahaan liittyvät asiat ovat ajankohtaisia, ja keksit ehkä uuden keinon tienata lisää. Kevennystä on luvassa jollakin elämäsi osa-alueella. Hankkiudut ehkä eroon turhasta tavarasta, raskaasta ihmissuhteesta tai mahdollisesta ylipainosta. Mihin päätätkin panostaa, onni on myötäinen.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Juhannuksen jälkeen erityisesti ihmissuhteesi joutuvat suurennuslasin alle. Minkäänlainen toisen johdattelu tai vilunkipeli ei nyt vetele.

Sinun on uskallettava näyttää aidosti persoonasi ja pystyttävä seisomaan sanojesi ja tekojesi takana. Suoraselkäisyys ja rehellisyys auttavat sinua saamaan mahdollisesti hukassa olleet palaset kohdalleen, ja suhteisiisi tulee uutta syvyyttä.

Elokuu tuo mukanaan valtavasti innostunutta energiaa. Sen siivittämänä saatat innostua vaikkapa yritystoiminnasta tai muusta kokonaisvaltaisesta hankkeesta, johon saat kohdistaa mielin määrin ideoitasi ja muita resurssejasi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Rapu (21.6.–22.7.)

Kesä alkaa osaltasi hieman nihkeissä merkeissä, ja etenkin ihmissuhteissa voi ilmetä ongelmia. Jokin suhde on ehkä muuttamassa muotoaan, etkä oikein tiedä, missä mennään.

Voit myös joutua keskelle uuvuttavaa valtataistelua. Yritä välttää kaikenlaista turhaa kiistelyä ja keskity omiin juttuihisi, jotka koet merkityksellisiksi ja joista saat mielihyvää.

Huomattavasti suopeammat tuulet alkavat puhaltaa heinäkuussa, jolloin pehmeä energia ottaa vallan ja rakkaus ja romantiikka kukoistavat. Heinä- ja elokuu sopivat mainiosti rentoon lomailuun. Loppukesästä olet hyvin aktiivinen ja tuottelias.

Leijona (23.7.–22.8.)

Pursuat ideoita ja innostusta, ja varsinkin alkukesästä jokin suunnitelmasi tai projektisi saattaa lähteä huimaan lentoon. Teet viisaasti, jos löysäät heinäkuussa oma-aloitteisesti vauhtiasi ja keskityt jatkuvan puuhastelun sijaan vaikkapa riippumatossa loikoiluun tai muuten ottamaan rennommin, sillä toisinaan sinulla on alttiutta vauhtisokeuteen, eikä arvostelukykysi ole parhaimmillaan.

Elokuussa tunne-elämä ja ihmissuhteet ovat keskiössä niin hyvässä kuin pahassakin. Uskollisuus, lojaalius ja rakkaus punnitaan erityisen tarkalla vaa´alla, ja luvassa voi olla niin surun kuin ilonkin kyyneleitä.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Kesäkuu sujuu mukavissa ja tasaisissa merkeissä. Jos haluat saada siitä irti jotakin erityistä, saat itse olla aktiivinen asian suhteen. Heinäkuun ensimmäisestä viikosta lähtien huomaat, että asioihin tulee aivan uutta puhtia ja energiaa. Se tuo mukanaan spontaaniutta, puuhakkuutta ja tulevan menestyksen siemenet, jotka kannattaa panna itämään saman tien.

Elokuuta kohti mentäessä huomaat ehkä luovuutesi ja rohkeutesi kasvavan samalla kun janoat uusia haasteita. Minkä tahansa tavoitteen valitsetkin itsellesi, sille löytyy tähtitaivaan vahva taustatuki, joten turha vaatimattomuus joutaa romukoppaan.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Kesän alkupuolella diplomaattisuutesi joutuu koetukselle. Tunnelma on jännittynyt, ja pieniä ja isompiakin riidanaiheita nousee esiin tämän tästä. Niistä jokaiseen ei todellakaan ole syytä lähteä mukaan – kunhan pidät huolen, ettet tule täysin ylikävellyksi.

Kesäkuun loppupuolella alkaa helpottaa, ja jakso sopii oikein mukavasti leppoisaan lomailuun. Elokuussa tunnelma taas tiivistyy. Romanssi tai muu seikkailu voi olla mahdollinen, ja uteliaisuutesi ja toimeliaisuutesi lisääntyvät. Työssä tai muussa sinulle tärkeässä yhteisössä voi tapahtua muutoksia, joissa roolisi saattaa kasvaa entistä merkittävämmäksi.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Sinun kannattaa kesän kuluessa tarttua hanakasti pieniin ilon ja nautinnon hetkiin niiden osuessa kohdalle, sen sijaan että lataisit valtavia odotuksia jollekin tietylle jaksolle.

Kesäkuussa saatat potea orastavaa levottomuutta tai tyytymättömyyttä osaamatta tarkkaan nimetä, mistä se kumpuaa. Heinäkuu nostaa entistä selkeämmin esiin asiat, jotka ovat kenties tulleet tiensä päähän tai kaipaavat muutosta. Ihmissuhteet sekä ottavat että antavat paljon.

Elokuussa ajatukset, ideat ja päätökset kypsyvät, ja silloin mennään eikä meinata. Päämääräsi on selvillä, ja sinulla on paukkuja sen saavuttamiseksi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Etenkin alkukesästä monenlainen yhteistyö ja kommunikointi muiden kanssa sujuvat poikkeuksellisen hyvin, ja jokin projekti voikin onnistua yli odotusten. Heinäkuun alkupuoli suosii leppoisaa lomailua, kunhan maltat irrottautua töistäsi ja projekteistasi ja ottaa hieman rennommin.

Elokuussa olet taas täynnä virtaa ja alat tähyillä jo syksyn harrastus- tai muuta aktiviteettitarjontaa, vaikka kesää olisi kuinka jäljellä. Ihmissuhteissa on varsinkin kesäkuussa ylimääräistä lämpöä ja kumppanuutta. Kesän edetessä tunnelma sähköistyy hyvässä ja pahassa. Suhteissa riittää silloin kipinää ja kipakkuutta.

Kauris (22.12.–19.1.)

Yleensä olet hyvin hillitty, mutta juhannuksen molemmin puolin hermosi ovat kireällä, ja saatat olla tavallista kärkkäämpi reagoimaan asioihin, jotka eivät miellytä. Myös ihmissuhteissasi voi silloin esiintyä jännitteitä tai valtataistelua. Luonnon rauha ja riittävän väljä aikataulu auttavat sinua saavuttamaan tasapainosi.

Heinäkuun ensimmäisen viikon jälkeen olet jo oma itsesi ja valmiina organisoimaan retkiä, tapaamisia ja tapahtumia perheesi ja ystäviesi iloksi. Loppukesä onkin sosiaalisesti hyvin antoisaa ja täyteläistä aikaa.

Rakkaus hakee ehkä uomaansa, mutta sen löydettyään on sitäkin syvempää.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Elät nyt hyvin itsenäistä aikaa etkä ole kovinkaan halukas tinkimään omista tavoitteistasi tai muuttamaan suunnitelmiasi muiden vaatimuksesta. Sinkuille tämä ei niinkään tuota ongelmia, mutta perheellisten ja vakiintuneiden kannattaa nyt laatia jonkinlaiset yhteiset pelisäännöt ajankäytön suhteen, ettei koko kesä mene jatkuvaksi kinasteluksi.

Lomailua silmällä pitäen heinäkuu lienee paras. Energia on silloin harmonisempaa, ja sisäinen levottomuutesi helpottaa hetkeksi. Kun löydät projektin, jolle omistautua ja riittävästi aikaa, puhkeat kukoistukseen, jolloin sinusta on enemmän iloa läheisillesikin.

Kalat (19.2.–20.3.)

Anna luovuutesi virrata ja ravitse sieluasi kohottavilla elämyksillä. Älä laadi turhan orjallisia suunnitelmia kesän varalle, sillä saat siitä ylivoimaisesti eniten irti, kun jätät runsaasti tilaa joutilaalle haahuilulle ja spontaaneille päähänpistoille. Keskity tietoisesti lataamaan akkujasi syksyä silmällä pitäen.

Levänneenä mielesi palkitsee sinut upeilla oivalluksilla, joista jokin saattaa vaikuttaa elämääsi käytännön tasollakin. Seuraelämä on antoisaa, ja jokin tuore tuttavuus auttaa sinua näkemään asiat uudessa valossa. Vakiintuneet tuntevat suhteessaan syvää ja tyydyttävää kumppanuutta.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Lue myös: Annan suuri rakkaushoroskooppi 2022! Kurkista, miten ihana on tähtimerkkisi rakkauden kesä

X