Kuukausihoroskooppi: Elokuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan elokuun 2022 aikana on tapahtuu.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä elokuussa on luvassa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan elokuun 2022 aikana on tapahtuu.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen elokuu 2022 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Viimeistään nyt tiedostat, kuka olet, mitä tahdot ja mihin kykenet. Jos olet mukautunut liikaa muiden toiveisiin, nyt nostat omat tarpeesi etusijalle. Se voi aiheuttaa närää, mutta et yksinkertaisesti enää mahdu entisiin raameihin.

Härkä (21.4.–21.5.)

Menojalkaasi vipattaa, joten suo itsellesi kaipaamaasi vaihtelua budjettisi sallimissa rajoissa. Ihmissuhteissa on aivan erityistä kipinää. Suhtaudut elämään ja asioihin intohimoisesti ja janoat kauneutta ja kohottavia elämyksiä.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Olet poikkeuksellisen intuitiivinen ja saatat yllättää itsesikin päätymällä johonkin ratkaisuun, joka vielä hetki sitten olisi tuntunut varsin vieraalta. Oivallukset ja inspiraation puuskat vuorottelevat, ja uudet projektit kutsuvat.

Rapu (22.6.–22.7.)

Sinusta saattaa nyt tuntua siltä kuin elämäsi kulkisi eteenpäin pikakelauksella. Kohtaamiset voivat olla lyhyitä mutta silti hyvin merkittäviä. Samaten voit tehdä hätäisiä päätöksiä, jotka paljastuvat myöhemmin käänteentekeviksi.

Leijona (23.7.–23.8.)

Mielialasi on hyvä, ja uskallat suhtautua toiveikkaasti tulevaisuuteen. Parisuhteessa olevat puhaltavat hienosti yhteen hiileen ja aloittavat ehkä jonkin yhteisen harrastuksen tai projektin. Mielipiteitäsi ja seuraasi arvostetaan.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Asia tai tilanne, joka on tuottanut sinulle päänvaivaa, ei ehkä ratkea täysin, mutta joka tapauksessa löydät uusia lähestymistapoja ja tunnet pääseväsi eteenpäin. Ymmärryksesi kasvaa, ja saat arvokasta oppia, joka auttaa myös muita.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jakso tuo mukanaan yllätyksiä. Saatat joko innostua tekemään mittaviakin elämänmuutoksia tai kuvioihin astuu joku erityisen vaikuttava uusi tuttavuus, joka muokkaa ajatteluasi tai rutiinejasi. Luovuutesi on hyvin merkittävä voimavara.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Jos olosi tuntuu nyt hankalalta, ota se viestinä siitä, että tekosi ja arvosi ovat ristiriidassa. Älä nojaa liikaa muiden mielipiteisiin, sillä intuitiosi toimii nyt tarkimpana kompassina, kun mietit, mihin suuntaan haluat lähteä.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Olet nyt valmis luopumaan jostain taakaksi muodostuneesta asiasta tai suhteesta. Se ottaa aikansa, mutta jo pelkkä tietoisuus helpotuksesta piristää. Jos olet elänyt kädestä suuhun, nyt rahaa alkaa vihdoin jäädä hieman säästöönkin.

Kalat (22.12.–20.1.)

Nyt on hyvä hetki tehdä inventaariota alkuvuodesta ja laatia suunnitelmat loppuvuotta varten. Jos jokin ei toimi, ehdit vielä hyvin tehdä muutoksia. Jokin ihmissuhde menneisyydestä nousee taas esiin. Mieti, mistä se mahtaa kertoa.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Olet energinen ja aikaansaava ja haluat jättää kädenjälkesi siihen, mitä teet. Vapaaehtoistyö tai muu muiden auttaminen on nyt lähellä sydäntäsi. Ongelmanratkaisukykysi häikäisee, ja ajattelusi on muutenkin hyvin vireää ja luovaa.

Kalat (19.2.–20.3.)

Jakso suosii kaikenlaista virkistävää toimintaa. Mielesi on avoin uusille asioille, ja halutessasi osaat nähdä tavanomaisetkin asiat uudessa, mielekkäämmässä valossa. Jos sinulla on tarvetta luoda itsesi uudelleen, nyt se onnistuu.

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X