Kuukausihoroskooppi: Helmikuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan helmikuun 2022 aikana on odotettavissa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä helmikuussa on luvassa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan helmikuun 2022 aikana on odotettavissa.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen on helmikuu 2022 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Nyt on otollinen aika oikoa väärinkäsityksiä ja puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Mikään asioiden vääristely tai totuuden peittely ei nyt onnistu. Vaikka kohtaamiset voivat olla hankalia, jännitteiden purkaminen tekee hyvää.

Härkä (21.4.–21.5.)

Olet tavallista uteliaampi ja seikkailunhaluisempi. Matkustelu ja uusien asioiden ja taitojen opettelu tuovat sinulle tyydytystä ja nostavat itseluottamustasi. Elät hyvin luovaa vaihetta ja uskallat tehdä isoja muutoksia elämääsi.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Kärsivällisyytesi joutuu koetukselle, sillä hankkeesi tuntuvat nyt edistyvän tuskastuttavan hitaasti. Ne etenevät silti. Rahaan ja omaisuuteen liittyvät asiat voivat askarruttaa. Kohtaa ongelmat rohkeasti, löydät kyllä ratkaisun.

Rapu (22.6.–22.7.)

Kanssakäyminen muiden kanssa on mutkatonta ja sopuisaa. Jokin kauan sitten kalvamaan jäänyt asia voi nyt selvitä, mikä huojentaa oloasi entisestään. Keskustelut ja kohtaamiset ovat tavallista syvällisempiä. Raha-asiatkin tuntuvat sujuvan.

Leijona (23.7.–23.8.)

Jos uudenvuodenlupauksesi eivät ottaneet viime kuussa tuulta, nyt näyttää paremmalta. Pystyt kurinalaisuuteen ja haluat olla paras mahdollinen versio itsestäsi. Kaikenlainen itsesi kehittäminen motivoi sinua, ja saavutat hienoja tuloksia.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Olet tavallista ailahtelevaisempi. Välillä heittäydyt kevytmieliseksi ja loistat seurueiden keskipisteenä, välillä saatat tuntea tarvetta vetäytyä täysin omiin oloihisi. Jokin menneisyyteen liittyvä asia on hyvä saattaa päätökseen.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Elämäsi selkeytyy. Karsit kovalla kädellä turhia rönsyjä arjestasi, tiedät mitä haluat, tunnistat rajasi ja osaat puolustaa niitä kiihkottomasti ja uskottavasti. Jakso sisältää liikkumista. Ehkä lähdet matkalle tai päätät muuttaa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Sinulla on nyt paljon vaikutusvaltaa, ja sitä kannattaa käyttää taiten. Muut pyytävät neuvojasi, tai ehkä joudut setvimään toisten erimielisyyksiä. Roolisi jännitteiden luojana tai purkajana on korostunut. Älä lietso turhaa draamaa.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jos olet ollut liian höveli rahan käytön suhteen, pane stoppi törsäilylle ja laadi budjetti. Sinulla on onnea talouteen liittyvissä asioissa, mutta huolimattomuuteen ei ole varaa. Luvassa on jokin erityisen kiinnostava kohtaaminen.

Kauris (22.12.–20.1.)

Olet taipuvainen itsetutkiskeluun ja vietät nyt mieluiten aikaa omissa oloissasi. Toisaalta samanhenkisessä seurassa ajatustenvaihto on antoisaa ja voi poikia jonkin tärkeän oivalluksen tai projektin. Loppukuusta saat hyviä uutisia.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Kuukausi yllättää sinut monin tavoin. Jokin asia, joka ensin vaikuttaa epäonnistumiselta tai pettymykseltä, paljastuukin onnenpotkuksi. Kun ahkeroit ja panet parastasi, tulos jää laihaksi. Läpimurto taas voi syntyä puolivahingossa.

Kalat (19.2.–20.3.)

Olet onnettaren lempilapsi. Asiat, joiden parissa muut joutuvat ponnistelemaan, sujuvat sinulta leikiten. Saatkin nyt toimia monen epäonnisemman olkapäänä ja lohduttajana. Tarjoamasi tuki voi olla paljon tärkeämpää kuin arvaatkaan.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X