Kuukausihoroskooppi: Helmikuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan helmikuun 2023 aikana on tapahtuu.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä helmikuussa 2023 on luvassa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan helmikuun 2023 aikana on tapahtuu.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen helmikuu 2023 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Sinusta on moneen, mutta parhaan tuloksen saavutat, kun et hajota energiaasi liian laajalle. Valitse johtotähtesi ja seuraa sitä. Yritä olla ihmissuhteissasi joustava ja sovitteleva. Paukkuja ei kannata tuhlata turhiin kiistoihin.

Härkä (21.4.–21.5.)

Elämäsi aktivoituu, ja siihen tulee nyt uusia asioita ja tuttavuuksia, joista jonkun rooli voi kasvaa merkittäväksikin. Jakso on uuden oppimisen ja asioihin osallistumisen aikaa. Onnistumiset ruokkivat innostustasi ja kunnianhimoasi.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan? © iStock

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Muutoksia on nyt luvassa, ja enimmäkseen ne ovat toivottuja ja itse alulle panemiasi. Vaikka myllerrykset ovat luonteeltaan mukavia, ne vievät kuitenkin runsaasti aikaa ja energiaa, joten on tärkeää, että pidät huolta jaksamisestasi.

Rapu (22.6.–22.7.)

Olet nyt hyvin motivoitunut kehittämään itseäsi ja ottamaan entistä enemmän vastuuta sekä henkisestä että fyysisestä hyvinvoinnistasi. Jaksossa on myös vahva romanttinen vire, ja jokin kohtaaminen saattaa pyyhkäistä jalat altasi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Leijona (23.7.–23.8.)

Jakson alkupuoli on sosiaalisesti vilkas ja antoisa. Monet tapaamiset ja tapahtumat tuovat kaipaamaasi vaihtelua, ja saatat nyt solmia uusia tuttavuuksia. Jakson loppua leimaavat rahaa ja omaisuutta koskevat kysymykset ja päätökset.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Valikoi, mihin lähdet mukaan, sillä liika kiire syö voimia ja kiristää pinnaasi. Ravitse sieluasi ja luovuuttasi vaikkapa erilaisilla kulttuurielämyksillä tai oleskelemalla luonnossa. Jokin aloittamasi hanke alkaa tuottaa hedelmää.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Erilaiset tapaamiset ja sosiaalinen elämä ylipäätään ovat jakson suola, mutta mikäli päätät panostaa johonkin vakavampaankin hankkeeseen, niität menestystä myös siinä – varsinkin, jos koet sen mielekkääksi. Innostus on polttoaineesi.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Sinulla voi nyt olla kiusaus mennä sieltä, missä aita on matalin, tai lykätä asioiden hoitamista. Kannattavampaa on kuitenkin kääriä hihat ja panna töpinäksi. Omaathan paljon piileviä kykyjä, jotka pieni paine voi nostaa pintaan.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Elämässäsi tapahtuu nyt samanaikaisesti monia asioita, ja siinä voi olla jopa kaaoksen tuntua. Ota vastuu omaa elämääsi koskevista päätöksistä äläkä päästä lankoja käsistäsi. Kun pidät pään kylmänä ja hoidat asian kerrallaan, niin hyvä tulee.

Kauris (22.12.–20.1.)

Elämääsi ilmestyy uusia, kiinnostavia tuttavuuksia. Kaivatessasi tukea tai neuvoja sinun kannattaa kuitenkin kääntyä vanhojen luottoystäviesi puoleen. Jakson toinen teema on hyvinvointi. Ehkä päätät vaihtaa huonoja tottumuksia parempiin.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Tunnet tavallista suurempaa tarvetta saada viettää aikaa omissa oloissasi. Suo sitä itsellesi, sillä liika hälinä ja kiire estävät sinua kuulemasta sisäistä ääntäsi, jonka viestit ovat ehdottomasti luotettavia ja huomion arvoisia.

Kalat (19.2.–20.3.)

Nyt on helpointa mennä virran mukana ja antaa muiden ottaa ohjat, sillä päätösten teko on nyt vaikeaa alati muuttuvan mielesi vuoksi. Jakson lopulla tilanne selkiytyy, ja tiedät paremmin, mitä haluat. Ihmissuhteissa on liikehdintää.

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X