Kuukausihoroskooppi: Huhtikuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan huhtikuun 2023 aikana on tapahtuu.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä huhtikuussa 2023 on luvassa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan huhtikuun 2023 aikana on tapahtuu.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen huhtikuu 2023 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

★ Olet spontaani ja helposti innostuva, joten vauhtia ja vaihtelua riittää vaikka muille jakaa. Ihmissuhteissa romantiikka ja suhteet jälkikasvuun nousevat keskeisimpään rooliin, mutta kannattaa varata aikaa myös ystävyyden vaalimiseen.

Härkä (21.4.–21.5.)

★ Paljon kiinnostavaa tapahtuu nyt kodin ympärillä. Ehkä mietit muuttoa tai tutustut kiehtovaan naapuriin. Panoksesi muiden hyväksi huomataan ja sitä arvostetaan. Herätät romanttistakin kiinnostusta ja voit saada uuden ihailijan.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan? © iStock

Kaksoset (22.5.–21.6.)

★ Olet itsevarma ja rohkenet näyttää, mihin sinusta on. Huomaat osaavasi johtaa muita ja nautit, kun saat pidellä tahtipuikkoa. Vältä kuitenkin turhaa määräilyä, sillä se voi johtaa suosiosi hiipumiseen.  Yhteistyössä on iloa ja voimaa.

Rapu (22.6.–22.7.)

★ Seurasi on hyvin kysyttyä, ja ajastasi ja huomiostasi suorastaan kilpaillaan. Halutessasi saat nyt hyvin helposti hankkeillesi muiden tukea ja käytännön apua. Jokin hyvinvointiprojekti voi viedä mennessään. Pidä vauhti maltillisena.

Leijona (23.7.–23.8.)

★ Raha-asiat nousevat jossain mielessä keskiöön. Suhtaudut asioihin intohimoisesti ja saatat tempautua yllättäviinkin hankkeisiin. Onneksi intuitiosi on hyvin vahva ja ohjaa sinua oikeaan suuntaan, kunhan maltat kuunnella sen ääntä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Neitsyt (24.8.–22.9.)

★ Mikäli olet empinyt jonkin päätöksen edessä, nyt kuva kirkastuu. Tiedät, mitä haluat, ja olet valmis ryhtymään sanoista tekoihin. Ihmissuhteissa on leikkisyyttä ja yllätyksellisyyttä. Saatat nyt kohdata erityisen kiehtovan henkilön.

Vaaka (23.9.–23.10.)

★ Parisuhteesi kaipaa piristystä tai rakkauselämäsi pientä ravistelua. Sinusta löytyy sopivasti sekä käytännöllisyyttä että luovuutta, joten onnistut toteuttamaan villejäkin ideoita. Luota muiden sijaan itseesi tärkeissä päätöksissä.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

★ Saat toiset tuntemaan itsensä tärkeiksi, mikä osoittautuu suoranaiseksi valttikortiksi omien pyrkimystesi edistämisessä. Muut suostuvat auliisti pyyntöihisi, sillä pidät ne maltillisina ja olet valmis kantamaan oman kortesi kekoon.

Jousimies (23.11.–21.12.)

★ Kannustat muita saavuttamaan haaveitaan mutta laiminlyöt omat toiveesi. Nyt on aika keskittää voimavarasi ja huomiosi siihen, mitä sinä itse haluat. Sinusta on paljon enempään kuin taidat aavistaakaan. Ota koko osaamisesi käyttöön.

Kauris (22.12.–20.1.)

★ Jos et tiedä jotakin, ota siitä selvää sen sijaan että yrittäisit peitellä tietämättömyyttäsi. Jakso suosii uusia alkuja, mutta hoida ennen niihin ryhtymistä keskeneräiset asiat tyylikkääseen päätökseen. Rakkaus tarjoaa yllätyksen.

Vesimies (21.1.–18.2.)

★ Jokin vanha kumppanuus vahvistuu entisestään tai etsii uusia muotoja. Sinulle heitetään jokin haaste, johon vastaaminen saa sinut tuntemaan uskaltamisen ja onnistumisen riemua. Olet onnetarten suosikki ja täynnä ideoita ja virtaa.

Kalat (19.2.–20.3.)

★ Suhtaudut rahaan tavanomaista järkevämmin ja panet nyt rempallaan olevat asiat kuntoon. Ehkä teet jonkin viisaan hankinnan. Saatat nyt myös innostua pitämään parempaa huolta hyvinvoinnistasi ja panostat kernaasti asumisen laatuun.

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X