Kuukausihoroskooppi: Joulukuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan joulukuun 2022 aikana on tapahtuu.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä joulukuussa on luvassa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan joulukuun 2022 aikana on tapahtuu.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen joulukuu 2022 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Joku on pitkään pyrkinyt tekemään kanssasi tuttavuutta. Anna hänelle mahdollisuus, saatat yllättyä. Ihmissuhteesi ovat mutkattomia ja tuovat iloa ja turvaa. Osaamisesi jossain asiassa saa arvostusta, mikä nostaa itseluottamustasi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Härkä (21.4.–21.5.)

Edessäsi on hyvin intohimoinen ja kipinöivä jakso. Mihin ikinä energiasi suuntaatkin, tuloksia syntyy. Sinulla ei ole tapana tuoda itseäsi esille, ja moni saattaakin mykistyä, kun kätketty potentiaalisi paljastuu ja alat loistaa.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. ©

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Asia, jonka suhteen olet soutanut ja huovannut, on nyt saatettava päätökseen, mikä ei ole aivan helppoa. Toiveajattelun sijaan etsi totuutta ja selkeyttä. Jakson loppupuoli hukuttaa sinut rakkauteen, ystävyyteen ja hauskanpitoon.

Rapu (22.6.–22.7.)

Kannat vastuuta muiden tunteista ja huolehdit, että kaikilla olisi hyvä olla. Oletkin monen väsyneen tai murhemielisen turvasatama. Jakson edetessä omat tarpeesi nostavat päätään. Saatat lähteä seikkailemaan tai päätät oppia uutta.

Leijona (23.7.–23.8.)

Luovuutesi ja leikkimielisyytesi pääsevät nyt oikeuksiinsa. Spontaanit tempauksesi tuovat säpinää ja riemua myös läheistesi elämään. Ilahduttaminen on sinulla verissä, mutta saat toki vastaanottaa jokusen yllätyksen itsekin.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Asumiseen liittyvät asiat saattavat askarruttaa. Ehkä mietit muuttoa tai remonttia. Asiat tahtovat aluksi mutkitella, mutta pian niihin tulee vauhtia. Ihmissuhteissa on pientä hapuilua, mutta yhteinen sävel löytyy keskustelemalla.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Kunnianhimosi herää, ja jokin kiinnostava projekti tai muu hanke, jossa pääset kunnolla haastamaan itseäsi, vie sinut mennessään. Myös seuraelämä on antoisaa, olethan lyömätön juhlien järjestäjä. Rahaan liittyvä yllätys ilahduttaa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Hyvin intensiivinen jakso. Teet nopeita päätöksiä ja saatat olla mielipiteissäsi varsin ehdoton. Ihmissuhteissa on vuoroin kylmää, vuoroin kuumaa. Tempoilusi voi uuvuttaa sekä itsesi että muut. Etsi sisäistä rauhaa ja tasapainoa.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Tunnet tarvetta luoda nahkasi ja uudistua. Kiinnität ehkä aiempaa enemmän huomioita ulkonäköösi, mutta myös tuttavapiirisi, harrastuksesi tai ajattelusi voivat mennä osittain uusiksi. Imet inspiraatiota yllättävistäkin lähteistä.

Kauris (22.12.–20.1.)

Ystävyyttä ja romantiikkaa on tarjolla runsain mitoin, mutta samalla saatat tuntea irrallisuutta tai vahvaa tarvetta vetäytyä omiin oloihisi. Pyri löytämään itsellesi sopiva tasapaino rauhoittumisen ja sosiaalisen elämän välillä.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Ympärilläsi tapahtuu paljon, mutta sinun on tavallista vaikeampi pysyä mukana vauhdissa. Mielesi hakeutuu nyt menneisyyteen. Pohtiessasi aiemmin kokemiesi asioiden vaikutusta elämääsi tällä hetkellä saatat kokea ison oivalluksen.

Kalat (19.2.–20.3.)

Sinulla on taipumusta siirtää asioita huomiseen, mutta nyt se ei käy. Tilaisuudet tulevat eteesi nopealla aikataululla, eikä viivyttelyyn ole aikaa, mikäli haluat tarttua niihin. Rohkeat aloitteet ja uskallus avata suunsa palkitaan.

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X