Kuukausihoroskooppi: Joulukuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan joulukuun 2023 aikana on tapahtuu.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä joulukuussa 2023 on luvassa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan joulukuun 2023 aikana on tapahtuu.
(Päivitetty: )
Teksti:
Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen joulukuu 2023 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Elät monien muutosten keskellä. Osaan niistä et voi itse vaikuttaa, mutta osassa saat olla oman onnesi seppä ja muokata elämääsi omilla toimillasi ja päätöksilläsi haluamaasi suuntaan. Joku kaipaa apuasi. Suhteesi häneen syvenee.

Härkä (21.4.–21.5.)

Jakso on kannaltasi suorastaan loistava. Säkenöit kokoontumisissa ja ilmaiset itseäsi viehättävästi ja rohkeasti. Luovuutesi roihuaa, ja olet hyvin energinen ja aikaansaava. Seuraasi tavoitellaan, ja saatat löytää uuden sydänystävän.

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen lokakuu 2023 sinua odottaa.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Sinusta löytyy nyt potkua ja aloitekykyä. Puutut rohkeasti havaitsemiisi epäkohtiin. Piilossa ollut potentiaalisi puskee nyt esiin voimakkaasti ja täyttää sinut itseluottamuksella ja kunnianhimolla. Olet valpas ja tiedonjanoinen.

Rapu (22.6.–22.7.)

Joku saattaa nyt pitää sinua kilpailijanaan tai haluta jotain, mitä sinulla on. Älä lähde mukaan valtataisteluun, mutta tiedosta asiaton käytös ja pane sille rajat tyynesti ja arvokkaasti. Oikeiden ihmisten seurassa saat kukoistaa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi
© iStock

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Leijona (23.7.–23.8.)

Sinulla on onnea sekä raha-asioissa että ihmissuhteissasi. Jakso suosii myös erikoisempia hankkeita, kunhan olet niissä mukana sydämelläsi. Samanhenkisessä seurassa voit hioa villeimpiäkin ideoitasi joutumatta selittelemään turhia.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Haluat lisätä elämäsi laatua ja olet varsin valikoiva sen suhteen, mitä ja keitä haluat siihen kuuluvan. Et ole erityisen seurallisella tuulella, mutta joulunseutu ja vuodenvaihde muodostavat poikkeuksen ja hellivät monin tavoin.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jakso suosii sekä matkustelua että uusia aloituksia. Saatat solmia erityisen kiinnostavan tuttavuuden, josta koituu hauskuuden lisäksi hyötyäkin. Ehkä yhdistätte voimanne ja käynnistätte yhteisen projektin. Ideoista ei tule pulaa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Luovuutesi etsii purkautumiskanavaa ja voi nyt johdattaa sinut taiteen pariin. Jakso tarjoaa sinulle runsaasti menestymisen eväitä, ja miellyttävät sattumukset ja kohtaamiset antavat sille omat mausteensa. Olet tavoiteltua seuraa.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Olet elämyshakuinen ja tempaudut helposti mukaan seikkailuihin. Saatat myös arvioida taloustilanteesi yläkanttiin ja törsäillä yli varojesi. Hauskoja hetkiä riittää, ja niistä jää upeita muistoja. Pieni kohtuus on silti paikallaan.

Kauris (22.12.–20.1.)

Jokin mielessäsi muhinut haave tai idea alkaa olla valmis toteutettavaksi. Älä tuota itsellesi pettymystä vaan tee siitä totta. Itseluottamuksesi kasvaa, ja alat uskoa enemmän mahdollisuuksiisi. Muiden silmissä olet vastustamaton.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Henkiset arvot kiinnostavat materiaa enemmän, ja sietokykysi pinnallisina pitämiesi ihmisten tai asioiden suhteen on olematon. Onneksesi löydät hengenheimolaisia, joiden kanssa käydyt keskustelut ja jaetut hankkeet antavat paljon.

Kalat (19.2.–20.3.)

Sinulla on nyt halu ja tarve saada olla avuksi tai tehdä jotain merkityksellistä. Karismasi on suurta, ja sanoissasi on paloa ja vakuuttavuutta, joten nyt on varsin otollinen hetki panna itsensä likoon jonkin hyvän asian puolesta.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.
© Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan? 

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X