Kuukausihoroskooppi: Kesäkuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan kesäkuun 2022 aikana on tapahtuu.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kesäkuussa on luvassa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan kesäkuun 2022 aikana on tapahtuu.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen kesäkuu 2022 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Ihmissuhteissasi on lämpöä, ja panostat niihin nyt tavallista enemmän. Jokin suhde syvenee tai osoittautuu muuten merkittävämmäksi kuin olet otaksunut. Jakson lopulla löydät hankkeen tai tavoitteen, johon haluat keskittää energiasi.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Härkä (21.4.–21.5.)

Hyödynnä enemmän luovuuttasi elämäsi eri osa-alueilla. Huomaat, että moni asia muuttuu mielekkäämmäksi, kun tuot persoonaasi esiin monipuolisemmin. Älä pelkää sanoa ideoitasi ääneen. Yhteistyönä niiden toteuttaminen käy helpommin.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Elämäsi on käynyt ahtaaksi, ja kaipaat uusia haasteita ja mielenkiinnon kohteita. Ehkä haluat opiskella jotain kiinnostavaa tai matkustaa uusiin maisemiin. Tärkeää on, ettet väheksy kykyjäsi ja tarpeitasi vaan käytät potentiaaliasi.

Rapu (22.6.–22.7.)

Suunnittelu ja ennakointi ovat työkalut, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ajastasi ja huomiostasi kilpaillaan, ja joudut valitsemaan, mikä ja kuka on milloinkin tärkeintä. Jokin rahaan liittyvä asia vaatii päätöksiä.

Leijona (23.7.–23.8.)

Ilmassa on mystiikkaa ja romantiikkaa. Huomaat kenties syttyväsi asioista, jotka eivät ennen ole vedonneet sinuun. Vakiintuneet voivat löytää suhteessaan uudelleen alkuaikojen kipinän, ja sinkuilla on edessään kiehtovia kohtaamisia.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Mielesi on vireä ja tuottaa luovia ja kunnianhimoisia ideoita, joihin kannattaa ehdottomasti tarttua. Olet nopea omaksumaan uutta. Otat kenties käyttöösi jonkin uuden laitteen tai menetelmän. Haluat nyt kehittyä ja mennä eteenpäin.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Sinulla on onnea hankkeissasi. Jokin alussa oleva projekti tai aikaisempi harrastus voi nyt saada merkittävämmän roolin elämässäsi kuin olit ajatellutkaan ja alkaa kuljettaa sinua uuteen suuntaan. Rakkaus ja ystävyys tuovat iloa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Olet hyvin suojeleva läheisiäsi kohtaan. Otat aiempaa isomman vastuun heidän hyvinvoinnistaan tai haluat muuten viettää enemmän aikaa heidän kanssaan. Olet tavallista rennompi rahan suhteen ja törsäät ehkä ylimääräiseen luksukseen.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Reagoit tavallista herkemmin muutoksiin ja tilanteisiin ympärilläsi. Sen ansiosta pystyt tarttumaan eteesi tuleviin tilaisuuksiin, mutta se voi myös tehdä sinut kärkkääksi ja hermostuneeksi. Hakeudu luontoon, se rauhoittaa mielesi.

Kauris (22.12.–20.1.)

Energiasi on nyt hieman levotonta, ja jos se ei pääse virtaamaan, se voi purkautua yllättävillä tavoilla, kuten heräteostoksina tai tempauksina, jotka harmittavat myöhemmin. Kanavoi se mieluummin vaikka johonkin uuteen projektiin.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Sinussa on kosolti vetovoimaa, ja vedät puoleesi monenlaisia ihmisiä. Luota intuitioosi päättäessäsi, keitä päästät elämääsi. Energiasi tuntuu nyt olevan ehtymätöntä, ja käytät sitä mielelläsi muiden auttamiseen ja yhteiseen hyvään.

Kalat (19.2.–20.3.)

Kuuntele sisintäsi ja huomioi erityisesti, millaiset asiat saavat nyt sydämesi sykkimään tavallista kiihkeämmin. Jotakin uutta on alkamassa, mutta se mitä se on, voi lyödä sinut ällikällä. Ole avoin, utelias ja vastaanottavainen.

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X