Kuukausihoroskooppi: Maaliskuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan maaliskuun 2022 aikana on tapahtuu.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä maaliskuussa on luvassa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan maaliskuun 2022 aikana on tapahtuu.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen on maaliskuu 2022 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Ihmissuhteet ja etenkin ystävyyssuhteet korostuvat. Taiteilet velvollisuuksiesi ja vapaa-aikasi välillä ja koet ehkä olevasi aina väärässä paikassa. Hellitä liian tiukoista vaatimuksista ja luota siihen, että riität omana itsenäsi.

Härkä (21.4.–21.5.)

Vaikka asiat saattavat vaikuttaa sekavilta, jakso sisältää monia tilaisuuksia kohentaa elämääsi. Älä epäröi pyytää neuvoa saadaksesi selvyyttä asioihin, joita et täysin ymmärrä. Jokin rahaan liittyvä uutinen voi osua kohdallesi.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Käytä harkintaa raha-asioissa, sillä olet nyt tavallista alttiimpi tuhlaamaan varojasi turhuuksiin tai tulemaan jopa höynäytetyksi. Muutoin jakso on varsin antoisa. Jokin kohtaaminen tai yhteydenotto voi muuttaa elämääsi paljonkin.

Rapu (22.6.–22.7.)

Jakso on harmoninen, mutta jos keskityt liikaa velvollisuuksiisi harrastustesi ja vapaa-aikasi kustannuksella, elämä käy ennen pitkää raskassoutuiseksi. Huolehdi omasta tyytyväisyydestäsi, niin ikävätkin hommat hoituvat helpommin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Leijona (23.7.–23.8.)

Joudut perustelemaan kantojasi tai valintojasi tavallista tarkemmin. Vastuun tai omien töiden sysääminen muiden niskoille ei nyt onnistu, joten ei auta kuin ottaa lusikka kauniiseen käteen. Onnistumisen ilo palkitsee vaivannäkösi.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Mielesi ailahtelee, ja saatat nyt nähdä asiat aivan eri valossa kuin aiemmin. Toisaalta emmit muutosten edessä ja nojaat kenties liikaa muiden mielipiteisiin. Etsi mielenrauhaa ja tee tärkeät päätökset vasta kun olet tasapainossa.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Kommunikointikykysi ovat tavallistakin paremmat, joten jos jossain suhteessa on jännitteitä tai eripuraa, nyt on mahdollista löytää yhteinen sävel. Jakson loppupuoli on fyysisesti aktiivinen. Jokin matkakin on silloin mahdollinen.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Asumiseen liittyvät asiat ovat nyt tapetilla. Jos sinulla on ollut sitä koskevia suunnitelmia, ne ottavat nyt kunnolla tuulta alleen. Myös yllättäviä tilanteita voi tulla eteesi, mutta ne ratkeavat parhain päin. Oivallat jotain tärkeää.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Joudut valinnan eteen. Vaikka tilanne tulisikin yllättäen, ei silti ole syytä hosua. Punnitse viileän rauhallisesti vaihtoehtojen plussat ja miinukset ja niiden vaikutus elämääsi. Tee päätös, jonka takana voit aidosti seistä.

Kauris (22.12.–20.1.)

Tiellesi tulee nyt mutkia ja hidasteita. Kiukustumisen sijaan ota ne merkkinä siitä, että jokin asia elämässäsi ei enää palvele sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kun myönnät itsellesi tilanteen, löydät siihen ratkaisutkin.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Karismasi puree ja hurmaat muilta jalat alta. Pääset näyttämään kykysi ja saavutat tavoitteesi tavallista helpommin. Vaatimattomuus ei nyt kannata eikä kaunista. Tee se, mitä teet, liput liehuen äläkä tyydy pikkusievään näpertelyyn.

Kalat (19.2.–20.3.)

Jokin ihmissuhde tai yhteistyökuvio tuottaa päänvaivaa. Niele ärtymyksesi, sillä sättimistä ja vaatimuksia paremmin tepsivät huumori ja joustaminen. Rakkauselämäsi kukoistaa, mutta raha-asioissa kannattaa varoa ylioptimistisuutta.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X