Kuukausihoroskooppi: Marraskuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan marraskuun 2023 aikana on tapahtuu.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä marraskuussa 2023 on luvassa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan marraskuun 2023 aikana on tapahtuu.
(Päivitetty: )
Teksti:
Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen marraskuu 2023 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Jakson alku tuo eteesi ison päätöksen. Tiedät, mitä haluat, joten jahkailu on turhaa. Salaisimmatkin toiveesi ja mietteesi puskevat nyt pintaan ja vaativat toimia. Vaali parisuhteessa ja ystävyydessä harmoniaa ja vastavuoroisuutta.

Härkä (21.4.–21.5.)

Joudut nyt ehkä joustamaan, mutta se kannattaa pitkällä aikavälillä. Kumppanisi voi kaivata enemmän vapautta tai jonkin haaveesi toteuttaminen osoittautua kalliimmaksi kuin olit laskenut. Tee asioita, joista saat iloa ja nautintoa.

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen lokakuu 2023 sinua odottaa.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Nosta katseesi arjen mitättömistä harmeista, niin huomaat, että ympärilläsi on ihmisiä, jotka ihailevat sinua ja viettäisivät mielellään aikaa seurassasi. Jakso sopiikin monenlaisten kumppanuuksien solmimiselle, myös romanttisten.

Rapu (22.6.–22.7.)

Elät mitä hienointa ja hedelmällisintä itsetutkiskelun aikaa. Sinulla on rohkeutta kohdata asiat sellaisina kuin ne ovat ja näyttää myös itsestäsi puolia, jotka olet aiemmin pitänyt vain itselläsi. Saatat tehdä isojakin ratkaisuja.

Leijona (23.7.–23.8.)

Sen sijaan että tuhlaisit energiaasi jostain asiasta huolissasi olemiseen, ala tehdä sille jotakin. Toiminta on ominta sinua ja tuottaa myös tuloksia. Valjasta siis energiasi tekemiseen ja hyödynnä siinä myös laajoja verkostojasi.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Olet suunnittelun mestari, minkä ansiosta pääset, mihin haluat. Haasteet saavat sinut syttymään, eikä niiden voittaminen ole sinulle konsti eikä mikään. Rakkaudessa suosi pehmeämpää linjaa. Katso kumppanisi puutteita sormiesi läpi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi
Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Vaaka (23.9.–23.10.)

Sosiaalinen lahjakkuutesi on upea voimavara ja myös hyödyllinen työkalu jakson aikana. Mahdolliset ongelmat ratkeavat, kun avaat suusi oikeassa seurassa. Elät nyt hyvin vahvasti hetkessä, mutta teoillasi pohjustat samalla tulevaa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Olet joskus hieman salamyhkäinen, mutta nyt avain rakkauteen, onneen ja onnistumisiin on avoimessa ja rehellisessä viestinnässä. Sano se, mitä tarkoitat. Älä myöskään arvuuttele muiden aivoituksia vaan kysy niistä heiltä suoraan.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Kärsivällisyytesi joutuu koetukselle, mutta mikäli läpäiset testin, odotuksesi palkitaan ruhtinaallisesti. Maltti ja asioiden selvittely ovat valttia, kun taas oikopolut johtavat umpikujaan. Mahdolliset rypyt rakkaudessa siliävät.

Kauris (22.12.–20.1.)

Sinulla on näkemyksiä ja sitkeyttä, joiden avulla voit tehdä paljon hyvää muiden hyväksi – ja edistää myös omia tavoitteitasi. Teet onnistuneita rahaan liittyviä ratkaisuja. Rakkaudessa kannattaa antaa tunteille voitto järjestä.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.
Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan? © Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Jakson alussa voit tuntea olevasi vailla suuntaa, mutta vähitellen varmuutesi palaa ja tiedät, mihin aiot panostaa. Olet suvaitsevainen, eivätkä ihmissuhteesi ehkä ole sovinnaisimmasta päästä – mutta sitäkin hauskempia ja antoisampia.

Kalat (19.2.–20.3.)

Sinusta löytyy uudenlaista jämäkkyyttä, jolla puolustat arvojasi ja valintojasi ja uskallat haastaa muiden luutuneita mielipiteitä. Pehmeän ja tunteikkaan puolesi säästät läheisillesi, ja suhteissasi riittääkin tunnetta ja lämpöä.

X