Kuukausihoroskooppi: Syyskuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan syyskuun 2022 aikana on tapahtuu.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä syyskuussa on luvassa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan syyskuun 2022 aikana on tapahtuu.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen syyskuu 2022 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Joudut ottamaan enemmän vastuuta kuin haluaisit. Tiukka paikka ajaa sinut hiomaan taitojasi, mistä koituu sinulle paljon hyötyä myöhemmin. Jokin ihmissuhde voi hämmentää, mutta pidättäydy tekemästä liian äkkivääriä johtopäätöksiä.

Härkä (21.4.–21.5.)

Asiat eivät suju mielesi mukaan. Ratkaisu ei ole itsepäisyys vaan joustavuus, ja juuri sitä sinun kannattaa nyt harjoitella. Mikäli olet tyytymätön elämääsi, saatat tuntea halua paeta hedonismiin. Tunnista ongelma ja korjaa se.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Olet valmis aitoon itsetutkiskeluun ja tekemään asioita toisin. Ihmissuhteissa voi esiintyä muutoksia voimasuhteissa tai mieltymyksissä. Tukea ja turvaa epätietoisuuteen saat vanhalta luottoystävältä. Jokin oivallus tekee tuloaan.

Rapu (22.6.–22.7.)

Jos elämäsi on ollut turhan hektistä, nyt saat hengähtää ja saattaa itsesi takaisin tasapainoon. Kotiin liittyvät asiat vievät huomiotasi, ja nautit voidessasi tehdä kodistasi mahdollisimman viihtyisän. Jokin uusi ystävyys on oraalla.

Leijona (23.7.–23.8.)

Jos ihmissuhteissa on kitkaa, vilkaisu peiliin kannattaa ennen kumppanin syyttelyä. Pyri aitoon vuorovaikutukseen ja toisen huomioimiseen. Jokin uusi hanke tai harrastus saa sinut kokeilemaan rajojasi. Uuden oppiminen tuo riemua.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Vaali arjessasi selkeyttä ja väljyyttä. Valikoi tekemisesi ja tee ne rauhassa ja paneutuen. Jakso ei silti millään muotoa jää tapahtumaköyhäksi. Elämääsi putkahtelee uusia tuttavuuksia, joista joku osoittautuu erityisen tärkeäksi.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Olet ylittänyt jonkin esteen, oppinut läksyn tai läpäissyt testin, ja voimasi voivat olla vähissä. Ole itsellesi lempeä. Lepää ja tee asioita, joista saat iloa. Pian olet taas entisessä iskussasi. Silloin kuulet seuraelämän kutsun.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Jos olet suhtautunut johonkuhun liian omistavasti, hän voi pyristellä irti otteestasi. Anna hänelle tilaa. Jakso sopii hyvin itsesi kehittämiseen. Innostut ehkä uudistumaan myös ulkoisesti tai aloittamaan kunnianhimoisen hankkeen.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Saatat huomata etsiskeleväsi uutta sisältöä elämääsi tai arvioivasi paikkaasi maailmassa. Elämääsi saattaa nyt myös astua henkilö, joka haastaa tottumuksiasi ja näkemyksiäsi ja käynnistää ehkä tietämättään sinussa muutosten vyöryn.

Kauris (22.12.–20.1.)

Raha liikkuu nyt vilkkaasti. Yllättävät menot tai jokin vastustamaton tarjous voivat verottaa varojasi, mutta yhtä hyvin voit onnistua lisäämään tulojasi. Saatat rohkaistua päättämään ahdistavan ihmissuhteen ja avaamaan oven uudelle.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Jokin menneisyyden asia nousee pintaan. Älä torju tai väheksy sitä vaan pohdi, mitä se haluaa sinulle tässä elämäntilanteessa viestittää tai opettaa. Jakson alussa kannattaa kerätä voimia, sillä loppupuoli on aikamoista haipakkaa.

Kalat (19.2.–20.3.)

Kuulostele mielialojasi ja tunteitasi. Jos et saa toteuttaa itseäsi riittävän monipuolisesti, se kostautuu mielialan laskuna. Pidä siis iloa ja innostusta johtotähtenäsi ja karsi elämästäsi asioita, joista huomaat kasvaneesi eroon.

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X