Kuukausihoroskooppi: Tammikuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan tammikuun 2022 aikana on odotettavissa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tammikuussa on luvassa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan tammikuun 2022 aikana on odotettavissa.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen on tammikuu 2022 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Jos olet kantanut paljon vastuuta muista tai ollut etulinjassa ratkomassa ongelmia, nyt kannattaa ottaa askel taaksepäin, pyytää tukea ja tehdä asioita yhdessä muiden kanssa. Olennaisinta ovat nyt rakkaus, yhteys ja inhimillisyys.

Härkä (21.4.–21.5.)

Menneisyyden kanssa on hyvä tehdä tilit selviksi, mutta liika märehtiminen vie huomiotasi nykyhetkeltä, jolla on nyt erityisen paljon tarjottavaa. Monia ovia raotetaan, ja sinun päätettäväksesi jää, mistä niistä haluat astua sisään.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Sinulla on halu pyrkiä eteenpäin, mutta yksityiskohtien yli ei kannata hyppiä. Saatat myös joutua hiomaan aiempia suunnitelmiasi, mutta hyvä pohjatyö palkitaan myöhemmin. Ihmissuhteissa laatu voittaa määrän. Satsaa luottoystäviisi.

Rapu (22.6.–22.7.)

Mahdollisuutesi menestyä pyrkimyksissäsi ovat nyt poikkeuksellisen hyvät, varsinkin jos kykenet ottamaan vastaan rakentavaa kritiikkiä. Jokin ulkopuolelta tuleva neuvo tai inspiraatio auttaa ja innostaa sinua yrittämään enemmän.

Leijona (23.7.–23.8.)

Menestyt paremmin asioiden ja projektien edistämisessä kuin ihmissuhteissasi. Ne ovat kuitenkin olennaisia hyvinvointisi ja tyytyväisyytesi kannalta, joten sovun ja yhteisymmärryksen eteen kannattaa nähdä ylimääräistäkin vaivaa.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Päätöksenteossa kannattaa hyödyntää aiemmista kokemuksistasi hankkimaasi viisautta mieluummin kuin nojata ulkopuolisten neuvoihin. Ihmissuhteissa keikut pidättyvyyden ja innostuksen välillä. Uusi ihastus voi saada pääsi pyörälle.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Keskittymiskykysi on poikkeuksellisen hyvä, ja kunhan löydät riittävän kiehtovan kiinnostuksen kohteen, pääset siihen sisälle nopeasti. Nyt kannattaa varman päälle pelaamisen sijaan uskaltaa hieman enemmän. Rohkeus kasvaa tehdessä.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Jakso on mitä menestyksekkäin, ja sen edetessä puhkeat yhä enemmän kukkaan ja uskallat ottaa aivan uuttakin potentiaalia käyttöösi. Ihmissuhteesi ovat myötätuulessa. Voit luottaa läheistesi tukeen. Sosiaalinen elämä tuo paljon iloa.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jakso tarjoaa menoa ja virikkeitä, mutta energiatasosi ei ole parhaimmillaan. Viisainta onkin valita rusinat pullasta ja huolehtia siitä, että kalenteriisi jää sopivasti väljyyttä. Rauhallisempi meno voi poikia tärkeän oivalluksen.

Kauris (22.12.–20.1.)

Elät mielenkiintoista vaihetta. Uudet tuttavuudet ja hankkeet rikastuttavat elämääsi. Tuoreet kiinnostuksen kohteet piristävät sinua, mutta voivat aiheuttaa jännitteitä läheisissä ihmissuhteissasi. Puhuminen ja joustaminen auttavat.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Aiemmin tekemäsi hyvät työt palkitaan. Saat yllättäen apua tai houkuttelevan tarjouksen, joka voi muuttaa elämäsi. Ennen kuin tartut tilaisuuteen, kannattaa kuitenkin miettiä, miten paljon sitoutumista ja muita resursseja se sitoo.

Kalat (19.2.–20.3.)

Jokin elämäsi osa-alue on myllerryksessä. Ota muutokset vastaan uteliain ja avoimin mielin sen sijaan että yrittäisit roikkua vanhassa kynsin hampain. Asiat kääntyvät lopulta eduksesi. Ihmissuhteet kannattelevat ja ilahduttavat.

 

X