Vuosihoroskooppi 2022 - Arki, raha ja rakkauselämä

Onnea uudelle vuodelle! Kurkista tulevaan ja lue Seuran vuosihoroskooppi 20202 - nämä asiat ja teemat ovat keskeisiä oman tähtimerkkisi kohdalla.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi.

Onnea uudelle vuodelle! Kurkista tulevaan ja lue Seuran vuosihoroskooppi 20202 - nämä asiat ja teemat ovat keskeisiä oman tähtimerkkisi kohdalla.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran vuosihoroskooppi 2022 paljastaa, mitä tähtimerkillesi vuosi tuo tuollessaan.

Oinas (21.3.–19.4.)

Arki: Alkava vuosi pitää sinut liikkeessä henkisesti ja fyysisesti. Edessä voi olla tavallista enemmän matkustelua tai asuinpaikan vaihdos. Joudut ponnistelemaan tavoitteidesi eteen, mutta vaivannäkösi palkitaan.

Raha: Rahaan ja omaisuuteen liittyviin asioihin kannattaa suhtautua realistisesti. Vältä turhaa törsäämistä ja uhkarohkeita sijoituksia. Älä kuitenkaan kitsastele elämänlaatuun ja hyvinvointiisi liittyvissä asioissa.

Rakkaus: Olet tavallista sovinnollisempi. Tunne-elämäsi ja ihmissuhteesi ovat vakaalla pohjalla. Jokin etäiseksi muuttunut suhde voi lämmetä uudelleen.  Ehkä voisit nähdä hieman vaivaa ylläpitääksesi romanttista kipinää.

Härkä (20.4.–20.5.)

Arki: Eteesi tulee tavallista enemmän yllättäviä tilanteita tai uusia asioita. Niihin sopeutuessasi pääset kartuttamaan tietojasi ja taitojasi. Selkeyttä ja varmuutta voit lisätä luomalla arkea helpottavia rutiineja.

Raha: Jos taloustilanteesi on askarruttanut sinua, siihen on tulossa helpotusta. Osaat käyttää rahaa taitavasti. Vuoden loppupuoli on alkuvuotta menestyksekkäämpi, ja jokin isompi hankinta voi silloin tulla ajankohtaiseksi.

Rakkaus: Saatat huomata joutuvasi tavallista useammin kiistoihin tai väärinymmärretyksi. Kiinnitä huomiota siihen, että ilmaiset toiveesi ja mielipiteesi selkeästi. Huumori ja lempeys auttavat tuomaan elämääsi kepeyttä.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Arki: Sinulla on loistavat mahdollisuudet onnistua hurjimmissakin hankkeissasi. Olet kunnianhimoinen ja asetat riman korkealle. Ahkerointisi tuottaa tulosta, joka saattaa herättää muissa kateutta. Varo vauhtisokeutta.

Raha: Rahaan ja omistamiseen liittyvissä asioissa puhaltavat suotuisat tuulet. Jos mietit hankintoja tai sijoituksia, varaa aikaa suunnitteluun ja tiedon keräämiseen. Älä hätiköi äläkä usko liian ruusuisiin lupauksiin.

Rakkaus: Vetovoimasi puree kaikkialla, missä liikut, joten ihailijoista ja iskuyrityksistä ei ole pulaa. Vakiintuneiden suhde kukoistaa, mutta sitä kannattaa silti vaalia antamalla sille runsaasti aikaa ja huomiota.

Rapu (21.6.–22.7.)

Arki: Pääset niittämään aiemmin kylvämiesi siementen satoa. Asiat, joiden kanssa olet kenties aiemmin kipuillut, tuntuvat ratkeavan kuin itsestään. Älä vello menneissä vaan elä tietoisesti ja vahvasti tässä ja nyt.

Raha: Raha-asioissa saattaa olla luvassa kohtuullisen myönteistä kehitystä. Joko onnistut kasvattamaan pankkitilisi saldoa tai keksit uusia tapoja ansaita rahaa. Jokin yllättävä onnenkantamoinenkin voi nyt osua kohdallesi.

Rakkaus: Perhesuhteita sulostuttaa ylimääräinen annos lämpöä ja rakkautta. Sinkuille tarjoutuu monia tilaisuuksia solmia suhteita. Ole avoin ja utelias. Uusien tuttavuuksien joukosta voi löytyä potentiaalinen kumppani.

Leijona (23.7.–22.8.)

Arki: Edessäsi on tapahtumien täyteinen vuosi. Sinulla riittää intoa ja kiinnostusta heittäytyä uusiin projekteihin ja hankkeisiin. Osa niistä voi mennä myttyyn, kun taas toiset onnistuvat yli odotusten. Opit paljon uutta.

Raha: Olet toisinaan taipuvainen yltiöoptimismiin. Nyt ei kannata tehdä umpimähkäisiä sijoituksia suurten voittojen toivossa vaan pitää järki ja maltti matkassa. Loppuvuodesta edessä voi olla jokin isompi hankinta.

Rakkaus: Luovuutesi ja kekseliäisyytesi kukoistavat ja piristävät myös rakkauselämääsi. Romanssi voi syttyä vaikkapa ulkomaanmatkan yhteydessä tai muuten tutuista poikkeavissa ympyröissä. Vakiintuneiden suhde on vakaa.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Arki: Pääset osalliseksi yllätyksistä, jotka myllertävät elämääsi uuteen uskoon. Kenties saat odottamattomia vieraita tai eteesi tulee vastustamaton tarjous, johon on tartuttava. Opit suhtautumaan asioihin rennommin.

Raha: Olet järkevä rahankäyttäjä ja osaat tasapainottaa tulosi ja menosi. Kesällä voit kuitenkin innostua törsäämään tavallista huolettomammin. Jokin impulssihankinta voi silloin laihduttaa kukkaroasi melkoisesti.

Rakkaus: Vuoden alkupuoli on rauhallinen, mutta syksyn mittaan meno kiihtyy. Vakiintuneiden suhteissa voi esiintyä valtataistelua tai suhde muuttaa muuten muotoaan. Myös jokin järisyttävä kohtaaminen on mahdollinen.

Vaaka (23.9.–23. 10.)

Arki: Mikäli olet kaivannut elämääsi muutosta, nyt on oikea hetki aloittaa. Olet tavallista päättäväisempi ja sinnikkäämpi, mikä auttaa sinua sitoutumaan mittaviinkin projekteihin ja saavuttamaan kestäviä tuloksia.

Raha: Joudut kenties muuttamaan kulutustottumuksiasi saadaksesi jotain, josta olet jo pitkään haaveillut. Kun motivaatio on riittävän suuri, keksit kyllä keinot säästää tai ansaita lisää. Syksyllä tilanne helpottuu.

Rakkaus: Kumppania toivovaa voi turhauttaa, kun tietoinen etsintä ei tunnu juurikaan tuottavan tuloksia. Sen sijaan odottamattomat kohtaamiset voivat hyvinkin muuttaa elämäsi suunnan. Nauti elämästä ja anna sen yllättää.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Arki: Olet tavallista spontaanimpi ja innostut niin uusista ihmisistä kuin harrastuksistakin. Kiinnitä huomiota siihen, ettet ahnehdi liikaa tekemistä ja opettele purkamaan paineita ennen kuin ne pääsevät kasaantumaan.

Raha: Raha-asiasi ovat vakaalla pohjalla, eikä vuosi tuo tilanteeseen mainittavaa muutosta. Tosin syksy saattaa tuoda mukanaan jonkin positiivisen yllätyksen, kuten esimerkiksi tilaisuuden ansaita hieman ylimääräistä.

Rakkaus: Kevät on oikeaa rakkauden juhlaa. Vakiintuneille koittaa uusi kuherruskuukausi, ja sinkkujen on lähes mahdotonta välttyä romanssilta. Teet valloituksia, mutta joku voi saada sukat pyörimään sinunkin jaloissasi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Arki: Hankkeillesi on luvassa menestystä, mutta ei ilman vaivannäköä. Aseta itsellesi selkeä tavoite, sitoudu siihen ja varaudu tekemään lujasti töitä. Matkustelu, itsesi kehittäminen ja uudet tuttavuudet rikastuttavat elämääsi.

Raha: Ota tarkempi asenne rahan suhteen, sillä olet altis elämään yli varojesi ja ottamaan turhia riskejä. Pyri säästämään puskuria pahan päivän varalle. Älä myöskään ota velkaa äläkä ostele tavaraa hetken mielijohteesta.

Rakkaus: Mielenkiintosi suuntautuu helposti harrastuksiin ja kodin ulkopuolelle, mikä voi saada kumppanisi tuntemaan itsensä laiminlyödyksi. Älä pidä ketään itsestäänselvyytenä vaan osoita rakkauttasi sanoin ja teoin.

Kauris (22.12.–19.1.)

Arki: Meno on työntäyteistä ja tasaista. On tärkeää, että opit tuntemaan rajasi ja osaat ottaa välillä rennommin ja jakaa vastuuta muillekin. Huolehdi tyytyväisyydestäsi tekemällä välillä asioita vain omaksi iloksesi.

Raha: Rahasi riittävät hyvin, mutta mikäli haaveilet rikastumisesta, vuoden loppupuoli tarjoaa alkupuoliskoa paremmat mahdollisuudet omaisuuden kasvattamiseen. Voit saada palkankorotuksen tai onnistua sijoituksissa.

Rakkaus: Lemmen saralla vuosi alkaa hieman nihkeästi. Voit joutua hiomaan särmiä tai oikomaan väärinkäsityksiä kumppanisi kanssa. Kevään korvalla romantiikka puhkeaa kukkaan, ja loppuvuosi on suoranaista rakkauden juhlaa.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Arki: Paljon muutoksia on luvassa, mutta ne ovat luonteeltaan positiivisia ja tekevät elämästäsi paremmin arvojasi ja mieltymyksiäsi vastaavaa. Muita vauhti voi ihmetyttää, mutta itse olet tukevasti tilanteen tasalla.

Raha: Et ole erityisen kiinnostunut rahasta, mutta sitä näyttäisi nyt tulevan mukavasti siitä huolimatta. Opettele huolehtimaan varoistasi ja varmista ainakin, että saat tekemästäsi työstä sitä vastaavan korvauksen.

Rakkaus: Harmonia ja sopusointu ovat ihmissuhteissa vallitseva vuoden teema. Uskallat irrottautua huonoista suhteista etkä pelkää olla yksin. Toisaalta karismasi on niin suurta, että seurastasi suorastaan kilpaillaan.  

Kalat (19.2.–20.3.)

Arki: Uskallat tavoitella unelmiasi tavallista rohkeammin ja astua mukavuusalueesi ulkopuolelle, mikä auttaa sinua omaksumaan uutta ja kasvattaa itseluottamustasi. Hakeudu seuraan, jossa parhaat puolesi tulevat esiin.

Raha: Parhaat mahdollisuudet kartuttaa varallisuuttasi ovat keväällä, ja silloin kannattaakin kerätä pesämuna jotain isompaa hankintaa varten. Käytät hövelisti rahaa erilaisiin elämyksiin ja säästät mieluummin arjessa.

Rakkaus: Vakiintuneiden suhde saattaa vaatia hieman tavallista enemmän huoltoa. Eripuraa esiintyy varsinkin vuoden alkupuolella. Kesä on romantiikan ja rakkauden aikaa, mutta sinkut ovat hieman haluttomia vakiintumaan.

X