Vuosihoroskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Suuntaatpa alkavaan vuoteen sitten intoa puhkuen tai jännittynein mielin, haluat ehkä kurkistaa etukäteen, millaiset haasteet ja mahdollisuudet juuri sinun tähtimerkkiäsi odottavat.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024!

Suuntaatpa alkavaan vuoteen sitten intoa puhkuen tai jännittynein mielin, haluat ehkä kurkistaa etukäteen, millaiset haasteet ja mahdollisuudet juuri sinun tähtimerkkiäsi odottavat.
(Päivitetty: )
Teksti:
Paula Joentaus

Tervetuloa suurten tunteiden, nopeiden muutosten ja tärkeiden oivallusten vuosi 2024! Lue nyt horoskooppimerkkisi vuosihoroskooppi 2024, joka kertoo, mitä tähtimerkillesi on nyt luvassa.

Kauris (22.12.–19.1.)

Arki: Sinulle tarjotaan nyt lukuisia mahdollisuuksia tai ideoiden pilkahduksia, mutta asioiden jatko on omissa käsissäsi. Tartu rohkeasti eteesi tuleviin tilaisuuksiin äläkä arkaile muokata elämästäsi itsesi näköistä.

Raha: Taloustilanteesi on vakaa, ja haluat myös säilyttää sen sellaisena. Osaat hoitaa asiasi etkä ota typeriä riskejä. Säästät mielelläsi pahan päivän varalle. Koska olet vapaa rahahuolista, energiaa piisaa muuhun.

Rakkaus: Moni tulee yllättymään, sillä tänä vuonna ilmaiset tunteitasi huomattavasti aiempaa avoimemmin ja rohkeammin. Olet spontaani ja aloitteellinen ja uskallat ilmaista sekä toiveesi että tyytymättömyytesi suoraan.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Arki: Tähtitaivas on ottanut sinua varten esiin aiempaa isommat saappaat, ja nyt on aika astua niihin. Roolisi jossain yhteisössä saattaa kasvaa tai jokin ideasi lähteä komeaan lentoon. Myös tuttavapiirisi laajenee.

Raha: Olet kiinnostunut uusista tavoista ansaita rahaa tai valmis satsaamaan kiinnostaviin hankkeisiin. Niin kauan kuin itse uskot niihin ja haluat niiden menestyvän, et niinkään piittaa siitä, paljonko ne tuottavat.

Rakkaus: Jos romanttiset eleesi jättävätkin joskus toivomisen varaa, korvaat sen moninkertaisesti seikkailunhalullasi, kekseliäisyydelläsi ja keskustelutaidoillasi. Sinulta ei halutessasi tule seuralaisia puuttumaan.

Kalat (19.2.–20.3.)

Arki: Mielikuvituksesi ja luovuutesi ovat vahvuutesi, ja niiden käyttöä on syytä tietoisesti lisätä. Älä anna toisten odotusten tai epäonnistumisen pelon kahlita itseäsi. Tee asioita, jotka saavat sydämesi sykkimään.

Raha: Vaikka luovuuden käyttö on muilla elämäsi osa-alueilla enemmän kuin suotavaa, raha-asioissa kannattaa nyt nojata mieluummin puhtaaseen järkeen ja yksinkertaiseen matematiikkaan. Pidä menosi tulojasi pienempinä.

Rakkaus: Olet haaveilija ja altis rakastumaan haavekuviin mieluummin kuin aitoon ihmiseen, mikä johtaa ennen pitkää pettymykseen. Olet kuitenkin oppinut menneistä ja osaat hyväksyä arjen paremmin osaksi rakkaussuhdetta.

Oinas (21.3.–19.4.)

Arki: Vuosi sisältää nopeita käänteitä ja yllätyksiä, mutta siinä missä monella muulla menisi sormi suuhun, sinusta haasteet houkuttelevat parhaat puolesi esiin, ja nouset pikaisesti tilanteen kuin tilanteen tasalle.

Raha: Sinulla on nyt taito venyttää penniä ja pettämätön vainu löytää uusia mahdollisuuksia ansioidesi kasvattamiseen. Dynaamisuudestasi ja impulsiivisuudestasi huolimatta otat vain maltillisia ja harkittuja riskejä.

Rakkaus: Saatat nyt joutua työstämään toisinaan itsekkääksi moitittua asennettasi suhteessasi läheisiisi. Kevät voi tuoda mukanaan tulikuuman ja pasmasi sekoittavan romanssin, mutta muuten vuosi suosii vakaita suhteita.

Härkä (20.4.–20.5.)

Arki: Sinun supervoimasi ovat järjestelmällisyys ja lojaalius, ja vaikka ne eivät ehkä kuulosta kovin jännittäviltä, tiukassa paikassa ne nousevat arvoon arvaamattomaan ja pelastavat kiipelistä sinun lisäksesi muutkin.

Raha: Sinulla on onnea raha-asioissa, ja osaat tehdä pääosin viisaita valintoja, olipa kyse kuluttamisesta tai sijoittamisesta. Silloin tällöin saatat kuitenkin tuntea ylitsepääsemätöntä halua panna elämä risaiseksi.

Rakkaus: Olet tavallista intohimoisempi ja spontaanimpi tunteittesi ilmaisemisessa ja panostat lujasti romantiikkaan ja rakkauteen. Luvassa on monia sähköisiä kohtaamisia. Olet verevä, rohkea ja uskallat elää täysillä.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Arki: Vuosi tuo eteesi pohdinnan ja kasvun paikkoja, mutta ne tulevat sopivin väliajoin, joten voit paneutua niihin yksitellen ilman vaaraa, että liian moni asia muuttuisi samanaikaisesti. Upeita oivalluksia riittää.

Raha: Uteliaisuutesi saa sinut kiinnostumaan hieman erikoisemmistakin sijoituskohteista. Älä silti pane kaikkia munia samaan koriin ja varaudu pariin yllättävään menoerään. Voit sallia itsellesi jotain ylimääräistä.

Rakkaus: Viihdyt itseksesi, mikä ei tarkoita, että ihailijoista olisi pulaa. Kesän kynnyksellä elämääsi voi kuitenkin astua niin hurmaava tapaus, että olet valmis sitoutumaan. Olitpa sinkku tai varattu, olet tyytyväinen.

Rapu (21.6.–22.7.)

Arki: Sinulle luontaisia piirteitä ovat anteliaisuus ja huomaavaisuus. Nosta ne kunniaan, mutta kohdista ne ennen kaikkea omiin tarpeisiisi ja toiveisiisi. Se ei tee sinusta itsekästä, mutta auttaa sinua saamaan voimavarasi käyttöön.

Raha: Pidä raha-asiasi omissa hyppysissäsi äläkä kuuntele muiden vinkkejä. Osaat nyt tehdä oikeat siirrot oman harkintasi ja intuitiosi pohjalta: käytät rahaa, kun on sen aika ja venytät penniä, jos tilanne niin vaatii.

Rakkaus: Romantiikkaa tärkeämpää sinulle on saada hoivata ja antaa hellyyttä, ja sitä voit toteuttaa monella tavalla. Keskikesällä toiveesi kumppanin löytämisestä herää. Tosirakkaus voi löytyä toisesta vesimerkistä.

Leijona (23.7.–22.8.)

Arki: Elät itsetutkiskelun aikaa mutta olet samalla muiden kiihkeän kiinnostuksen kohteena, mikä voi häiritä aika ajoin keskittymistäsi. Yritä pitää tahtisi kiireettömänä ja tee mieluummin vähemmän mutta paneutuen.

Raha: Olet itsevarma ja luottavainen sen suhteen, että asiat järjestyvät hyvin, mikä tuntuukin toimivan kohdallasi. Teet viisaita siirtoja ja onnistut ehkä kasvattamaan varojasi. Tosin olet myös perso ylellisyyksille.

Rakkaus: Alkuvuosi on sinulle oppimisen aikaa, ja koet ehkä rakkaudessa hieman pettymyksiä tai kipua. Voimakkaat vihastumiset ja ihastumiset tarjoavat sinulle tilaisuuden oppia paljon itsestäsi. Loppukesä hellii romantiikalla.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Arki: Tähdillä on varallesi monia metkuja ja suunnitelmia, ja vauhti voi toisinaan hirvittää. Sinulta löytyvät kuitenkin kaikki tarvittavat ominaisuudet ja taidot selvitä yllättävistä tilanteista ja kääntää ne voitoksesi.

Raha: Olet järkevä ja maltillinen rahankäyttäjä, mikä säästää sinut isommilta huolilta, mutta koska vuotesi on hyvin yllätyksellinen ja nopeatahtinen, liikaa miettiessä jokin hieno tilaisuus voi mennä sivu suun.

Rakkaus: Rakkauselämäsi voi kokea suuriakin mullistuksia, ja ihmissuhteet ylipäätään ovat täynnä yllätyksiä ja äkkikäänteitä. Kevät on aktiivista aikaa ja voi tuoda elämääsi jonkun, joka vie sinut huikeaan seikkailuun.

Vaaka (23.9.–23. 10.)

Arki: Energiasi ja luovuutesi vaativat lisää tilaa. Sinun on aika irtautua tutuista rutiineista ja kokeilla jotain uutta. Kuuntele sisintäsi, se saattaa nyt ohjata sinut varsin jännittäville poluille. Karismasi puree.

Raha: Charmisi ja neuvottelutaitojesi ansiosta onnistut kohentamaan taloustilannettasi. Et ole kiinnostunut rahasta rahana vaan välineenä, jonka turvin saat toteuttaa itseäsi tavallista vapaammin ja lennokkaammin.

Rakkaus: On tärkeää rikkoa rutiineja ja vaalia yhteistä aikaa kumppanin kanssa, ettei suhde väljähdä. Sinkuille kevätkesä on erityisen jännittävää aikaa, mutta sydäntä sykähdyttäviä kohtaamisia on luvassa pitkin vuotta.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Arki: Sinussa on ennennäkemätöntä sitkeyttä ja kekseliäisyyttä, joka puhkeaa kukkaan vastuksien edessä. Jokin aiempi pettymys on jalostunut arvokkaaksi kokemukseksi, joka siivittää sinut nyt huimaan menestykseen.

Raha: Tähdet lupaavat varsin mukiinmenevää vuotta taloudellisessa mielessä. Teet monesti varsin onnistuneita hankintoja ja siirtoja vaistosi varassa, mutta liian impulsiivisia tempauksia kannattaa kuitenkin välttää.

Rakkaus: Et tiedä oikein itsekään, mitä tahdot, joten flirttailet ja kokeilet onneasi siellä täällä. Aitous on kuitenkin avain onneen, ja sen löytääksesi sinun tulee ensin selvittää itsellesi, kuka olet ja mitä kaipaat.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Arki: Luontainen optimismisi ja kykysi heittäytyä täysillä uusiin hankkeisiin takaavat, että vuodestasi ei tule puuttumaan vauhtia eikä vaihtelua. Löydät itsestäsi aivan uuden vaihteen ja yllät huikeisiin tuloksiin.

Raha: Raha-asiasi menevät vuoristorataa. Välillä tienaat mukavasti ja voit elää vähän leveämmin, mutta välillä saatat löytää itsesi tilanteesta, jossa vyön kiristäminen on paikallaan. Hyväntuulisuuteesi se ei vaikuta.

Rakkaus: Laukkaat uuteen vuoteen pilkettä silmäkulmassa seikkailunhalua uhkuen. Sinua on vaikea kesyttää, mutta vuoden keskivaiheilla saatat asettua hetkeksi aloillesi. Mikäli suhde yhtään hiertää, livistät pian tiehesi.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?
Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock
X