Etsi Seuranopat ja osallistu Seura-lehden 20/24- kilpailuun – Voit voittaa mustikka-korvakorut!

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 21.5. klo 24.00 mennessä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Teksti:
Seura

Tämän viikon noppa-arvonnassa on palkintona Finnfeelingsin ihastuttavat Mustikka-korvakorut, jotka ovat saaneet muotokielensä suomalaisesta luonnosta. Rodinoitua mattaharjattua 925/1000 sterlinghopeaa, koruhelmet.
Palkinnon arvo on 99 euroa. Arvomme kaksi palkintoa.

Seuranoppa 20/2024

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.
  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Seuranoppa 16/2024 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 13, ja nopat löytyivät sivuilta 30, 41 ja 48. Palkintona olleet langattomat kuulokkeet on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!

Tilaa Seura ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Seura Kirjaudu