Mimosa Willamo näyttelee poliisia, jonka isä tunkee mukaan murhatutkintaan

Murha Hangossa -sarjan Mimosa Willamo nähdään ruudussa oman isänsä kanssa lokakuussa, kun uusi Amazing Race Suomi -kausi esitetään.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Mimosa Willamo on Vera Waara, jonka liikemies-isä tupsahtaa yllättäen kuvioihin.

Murha Hangossa -sarjan Mimosa Willamo nähdään ruudussa oman isänsä kanssa lokakuussa, kun uusi Amazing Race Suomi -kausi esitetään.
Teksti:
Anu Räsänen

Mimosa Willamo näyttelee pääroolin Matti Remeksen dekkariin perustuvassa Murha Hangossa -sarjassa. Tapahtumat käynnistyvät, kun vauras liikemies Ruben Waara palaa kotiseuduilleen Hankoon. Samana kesäisenä päivänä kaupungissa paljastuu henkirikos, ja tärkeässä roolissa rikoksen selvittelyissä on Waaran poliisitytär Vera.

Yksi syy Waaran kotiinpaluuseen on halu tutustua paremmin tyttäreensä, sillä yhteydenpito tähän on jäänyt uran luomisen jalkoihin. Vera on kuitenkin kiireinen työssään, joten isä päättää järjestää yhteistä laatuaikaa tarjoamalla apuaan murhatutkimuksiin.

Vera ei tätä arvosta.

Mimosa Willamo teki ensimmäisen dubbaustyönsä 20 vuotta sitten

Muun muassa Robasta, Karpista ja Aurora-leffasta muistettava Mimosa Willamo laskeskeli huhtikuussa Instagramissa, että hänen ensimmäisen elokuvansa Päin seinää kuvausten alusta oli kulunut tasan kymmenen vuotta. Samalla hän totesi aloittaneensa oikeastaan uransa jo kesällä 2003 Jesus & Josefine -sarjan dubbauksella.

”Nöyränä muijana vietin viime kesänä 20-vuotistaiteilijajuhlaa, koska tein ensimmäinen dubbaustyön lapsikööriläisenä kesälomalla 2003.”

Willamo myös kertoi Neloselle, millaista Murha Hangossa -sarjan kuvauksissa oli.

”Veran roolissa on mielenkiintoista vetää pikkukaupungin poliisin saappaat jalkaan ja kohota tutkinnanjohtajaksi murhakeississä. Juuri kun oma työura etenee, samaan aikaan on ihan todella ärsyttävää, kun oma vanhempi tulee kysymättä takaisin elämääsi ja näkee oikeudekseen puuttua ihan kaikkeen, mitä teet. Myös työhösi.”

Syksyllä Willamo nähdään ruudussa hänen oman isänsä kanssa. Kaksikko osallistuu parhaillaan kuvattavaan Amazing Race Suomi -kilpaan, joka esitetään televisiossa lokakuussa 2024.

Murha Hangossa, keskiviikko 29.5. klo 21.00, Nelonen

Lue myös: Elokuva-arvio: Mimosa Willamo tähdittää ronskia huumoria pursuavaa Aurora-elokuvaa

X