Anne Mattila kihlautui: ”Haluan pitää tietyt asiat vain itselläni. Rakkauttani tai sydänsurujani en jaa”

Anne Mattila ei juuri yksityiselämäänsä avaa. Seuran uudessa Kiintotähti-sarjassa pian 20-vuotistaiteilijajuhlaa viettävä laulaja kertoo olevansa onnellinen löydettyään ihmisen, jonka kanssa ajatukset kohtaavat.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Anne Mattilan raikkain muisto: "Studio Musalato rakennettiin aviopuolisoni ja minun yhteiseksi työpaikaksi."

Anne Mattila ei juuri yksityiselämäänsä avaa. Seuran uudessa Kiintotähti-sarjassa pian 20-vuotistaiteilijajuhlaa viettävä laulaja kertoo olevansa onnellinen löydettyään ihmisen, jonka kanssa ajatukset kohtaavat.
(Päivitetty: )
Teksti:
Seura
Anne Mattila

Anne Mattilan raikkain muisto: ”Studio Musalato rakennettiin aviopuolisoni ja minun yhteiseksi työpaikaksi.” © Jarmo Wright/Otavamedia

”Haluan pitää tietyt asiat vain itselläni. Rakkauttani tai sydänsurujani en jaa. Äiti on paras ystäväni, mutta en kerro niistä hänellekään. Hän on itsekin sanonut, että parisuhdeasiat ovat kolmannen korvapuusti”, laulaja Anne Mattila sanoo Seuran numerossa 18/2017.

Tärkeintä on, että on onnellinen itsensä kanssa.

”En voisi vaatia ketään tekemään minua onnelliseksi enkä tarvitse siihen parisuhdetta. En ole koskaan tuntenut pakkoa seurustella vain seurustelun vuoksi.”

Anne arvostaa sitä, että on löytänyt ihmisen, jonka kanssa ajatukset kohtaavat ja on hyvä olla.

”Olen todella onnellinen tällä hetkellä”, hän hehkuttaa.

Anne Mattila kihlautui Killensä kanssa

Anne on aina pitänyt parisuhteensa poissa julkisuudesta. Hän asuu avoliitossa bändissään rumpuja soittavan Kari ”Kille” Tenkulan kanssa. Pari on kihloissa.

”Emme suunnittele häitä. En ole koskaan kuulunut haluan naimisiin -osastoon. Sitoutua voi muutenkin kuin solmimalla avioliiton. Pohjalaisten sanoin: rakastan ja ilmoitan, jos tilanne muuttuu.”

Kille on muusikko, mikä on iso etu. Sovitun yhteisen menon peruminen ei haittaa, jos Anne saa inspiraation säveltämiseen, maalaamiseen tai sanoittamiseen.

”Ajattelemme asioista samalla tavalla. Hän on kannustava ja ymmärtävä.”

Kille on Annea 18 vuotta vanhempi, mutta Anne ei ajattele ikäeroa.

”Pitää nauttia auringonpaisteesta tänään, koska kukaan ei tiedä huomisesta.”

Ei ainakaan vielä lapsien aika

Annen sisaruksilla on jo kymmenen lasta, yhdestoista syntyy pian. Annen oma biologinen kello ei vielä tikitä eikä hän ole koskaan potenut vauvakuumetta, vaikka pitääkin itseään lapsirakkaana.

”Olen tunteella eläjä ja luotan kohtaloon. Kaikki tapahtuu niin kuin on tarkoitus, eikä asioita voi pakottaa. Jos jossain vaiheessa alan kaivata omaa lasta, on oikea aika.”

Lue Anne Mattilan haastattelu Seurasta numero 18/2017.

X