Armi Toivanen: "Rakennamme Putous-hahmoja yhdessä"

Putous-ohjelman Vuoden sketsihahmo -kisan viimeksi voittanut näyttelijä Armi Toivanen, 32, aikoo pitää uuden hahmonsa salaisuutena suoraan lähetykseen asti.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Armi Toivanen paljastaa uuden Putous-hanmonsa vasta suorassa lähetyksessä.

Putous-ohjelman Vuoden sketsihahmo -kisan viimeksi voittanut näyttelijä Armi Toivanen, 32, aikoo pitää uuden hahmonsa salaisuutena suoraan lähetykseen asti.
Teksti:
Virpi Valtonen

Viime vuonna Armi Toivanen voitti Vuoden sketsihahmo -kisan Leena Hefner (o.s. Herppeenluoman) hahmolla. Suosikkisarjan uusi kausi alkaa lauantaina MTV3:lla ja Toivanen aikoo pitää uuden hahmonsa salaisuutena suoraan lähetykseen asti.

Hän kertoo olevansa hyvä pitämään salaisuuksia, eikä suostu paljastamaan vielä hahmonsa ikää, sukupuolta tai kansallisuutta – ei mitään muuta kuin että se on valmis. Putous-ohjelman kollegat ovat sentään jo päässeet tutustumaan näyttelijän uuteen sketsihahmoon.
”Rakennamme hahmoja yhdessä. Toisia neuvotaan ja hahmoja kehitellään”, Toivanen kertoo.
Vaikka viime kauden voitto asettaa näyttelijälle odotuksia katsojien suunnalta, ei Toivanen aio ottaa paineita.
”En lähde kilpailemaan. Kunhan nyt saisi levättyä. Tammikuu on aika kova”, hän jutteli ja kertoi ettei elämä ole juurikaan muuttunut sitten ohjelman voiton.
”Varmaan on ollut vähän kiireisempää ja toimittajat haluaa tehdä minusta enemmän haastatteluja.”
Toivanen on ajankohtainen myös viime perjantaina ensi-iltansa saaman Ella ja kaverit -lastenelokuvan takia, jossa hänet nähdään koulun rehtorin roolissa. Helmikuussa ensi-iltansa saa elokuva 21 tapaa pilata avioliitto, jossa näyttelee myös Putous-kollega Aku Hirviniemi.

X