Diili-kauppias haastaa huippuhiihtäjän

Kuka hullu haastaisi Sami ”Musti” Jauhojärven 50 metrin hiihtokisaan? No kauppias Sampo Kaulanen!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kauppias Sampo Kaulanen (oik.) haastaa Sami Jauhojärven hiihtokisaan. Kuvat: Kari Hautala/Kuvaryhmä/SKOY (Sampo Kaulanen) ja Tiia Ahjotuli/SKOY (Sami Jauhojärvi).

Kuka hullu haastaisi Sami ”Musti” Jauhojärven 50 metrin hiihtokisaan? No kauppias Sampo Kaulanen!
Teksti:
Virpi Valtonen

Diili-tv-ohjelmasta tuttu, Ylläksen Äkäslompolossa Jounin kauppaa pyörittävä kauppias Sampo Kaulanen päätti tempaista ja haastaa Lapin oman miehen, maastohiihtäjä Sami Jauhojärven hiihtokisaan huhtikuun kolmantena päivänä.

”Olen Samin tuntenut noin vuoden ajan, sillä hän treenailee täällä hiihtoa. Sami otti haasteen rauhassa vastaan, vaikka olen tunnetusti lyhyillä matkoilla todella kova. Olen omasta kunnostani niin varma, että ihan pelottaa Samin puolesta”, Kaulanen sanailee ja kertoo treenanneensa kisaan tunturia ylöspäin hiihtäen.

”Samin äänessä oli jonkin verran itsevarmuutta, mutta luulen, että se oli bluffia. Hänellä on vissiin isot kisat tuon koitoksen jälkeen, joten yritän olla antamatta liian kovaa löylytystä”, Kaulanen uhoaa.

Kyseessä ei ole kauppiaan ensimmäinen hullunhauska tempaus, sillä hän järjestää 25. maaliskuuta Jouni Challenge -nimisen ostoskärryjen kiihdytyskisan ja 31. maaliskuuta Lapin suurimmat monotanssit.

Huhtikuun 14. päivänä Kaulanen viettää yksivuotishääpäiväänsä niin ikään Diilin kolmannella tuotantokaudella kisanneen Michele ”Minttu” Murphyn kanssa. Pariskunta avioitui televisiosarjassa Ylläs – huipulla tuulee.

X