Elastinen kunnioittaa Kari Tapiota

Kun Elastinen kuuli maaliskuussa järjestettävästä Kari Tapion muistokiertueesta, hän otti saman tien luurin kouraan ja ilmoittautui esiintyjäksi. ”En kauheasti lokeroi musiikkityylejä”, hän kertoo.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Elastinen kertoo kuuntelevansa Kari Tapion musiikkia edelleen. Kuva: Sara Pihlaja.

Kun Elastinen kuuli maaliskuussa järjestettävästä Kari Tapion muistokiertueesta, hän otti saman tien luurin kouraan ja ilmoittautui esiintyjäksi. "En kauheasti lokeroi musiikkityylejä", hän kertoo.
Teksti:
Virpi Valtonen

The Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentaja Elastinen kertoi Tampere-talon Iskelmä Gaalassa ottaneensa heti luurin kauniiseen käteen kuultuaan edesmenneen Kari Tapion kunniaksi järjestettävästä Sinut tulen aina muistamaan -muistokiertueesta, joka saa jatkoa maaliskuussa.

”Soitin, että haluan esiintymään. En kauheasti lokeroi musiikkityylejä, ja kotimaistakin tulee kuunneltua aika lailla – myös kaikkia vanhoja legendoja”, tänä keskiviikkona Iisii-sinkun julkaiseva Elastinen jutteli.

”Esiinnyn muistokiertueella Turun konsertissa huhtikuun 18. päivä, joka on myös syntymäpäiväni”, räppäri kertoo.

Ennen The Voice of Finland -ohjelman livelähetyksiä mies kiertää maata kuukauden verran. Akkuja ennen kiireistä kevättä Elastinen kävi lataamassa Kuubassa, missä hän vietti lomaillen joulun ja uudenvuoden.

X