Esa ja Tua Tikkanen eroavat

Entisen huippujääkiekkoilija Esa ”Tiki” Tikkasen ja yrittäjä Tua Tikkasen liitto päättyi kymmenen yhteisen vuoden jälkeen.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Esa ja Tua Tikkanen (vas.) vuonna 2004 Vanessa ja Jari Kurrin häissä. Kuvassa myös Esan tyttäret Stephane ja Sabrina. Kuva: Jaakko Jaskari/Skoy.

Entisen huippujääkiekkoilija Esa "Tiki" Tikkasen ja yrittäjä Tua Tikkasen liitto päättyi kymmenen yhteisen vuoden jälkeen.
Teksti:
Virpi Valtonen

”Surukseni ilmoitan että minä ja Esa olemme eronneet. Yhteinen tie jatkuu ihanien lasten vanhempina.”

Näin kirjoitti yrittäjä Tua Tikkanen facebook-sivuilleen myöhään maanantai-iltana. Vielä elokuun lopulla pariskunta edusti yhdessä hymyillen hyväntekeväisyystapahtumassa Tiki 4 Kids, jossa kerättiin varoja Hurstin Laupeudentyö ry:n kautta vähävaraisten lasten perheille.

Entinen NHL-jääkiekkoilija Esa Tikkanen ja yrittäjä Tua Tikkanen (os. Backman) tapasivat vuonna vuonna 2003 ja avioituivat vuotta myöhemmin. Heillä on kaksi yhteistä poikaa ja yksi tytär.

Keväällä Tua Tikkanen esitteli uuden yrityksensä Present Helsingin, jossa hänen yrityspartnerinaan toimii Dancing on Ice -ohjelmassakin kilpaileva Susanna Ruotsalainen.

X