Haussa Suomen paras duo

Suomen paras duo –kilpailu käynnistyy 26. helmikuuta Kalajoella. Kilpailussa etsitään soittajia ja laulajia, joiden yhteistyö toimii lavalla.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

The Voice of Finland -kisasta tutut Maria Kiiski ja Christian Casagrande etsivät Suomen parasta duoa. Kuva: Mitja Kortepuro/Studio Mitja Kortepuro.

Suomen paras duo –kilpailu käynnistyy 26. helmikuuta Kalajoella. Kilpailussa etsitään soittajia ja laulajia, joiden yhteistyö toimii lavalla.
Teksti:
Raija Vesala

”Toinen voi olla laulaja ja toinen soittaja tai sitten kummatkin laulavat tai soittavat. Siinä suhteessa kilpailun säännöt ovat joustavat. Tärkeintä on, että molemmat esiintyjät ovat täysi-ikäisiä eivätkä he ole levyttäneet 2000-luvun puolella. Omakustanteita ei lasketa”, kertoo kilpailun toinen juontaja Christian Casagrande, joka muistetaan The Voice of Finlandin toiselta tuotantokaudelta.

Hän kuitenkin muistuttaa, että kyseessä ei ole karaokekisa.

”Esiintyjät tuottavat lavalla itse kaiken äänen, taustoja ei ole.”

Ajatus kisasta syntyi jo viime kesänä.

”Eräs ystäväni totesi, ettei duoille ole mitään kisaa ja siitä idea lähti jalostumaan.”

Alkukarsintoja on kaikkiaan neljä ja ne järjestetään Sandy Kelt –pubissa Kalajoen Hiekkasärkillä. Karsintapäivät ovat 26.2., 26.3., 29.4. ja 28.5. Semifinaalipidetään 26. kesäkuuta ja finaali 30.heinäkuuta .

Christian Casagranden lisäksi kisaa juontaa Maria Kiiski, joka myös nähtiin The Voice of Finlandissa viime keväänä.

Seura.fi on mukana tukemassa  kisaa.

X