Heidi Pakarinen tahtoo tangokuningattareksi

Heidi Pakarinen pyrkii tangokuningattareksi jo neljättä kertaa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Heidi Pakarinen ja tangokuningaspuoliso Mika Pohjonen odottavat, sanooko neljäs kerta toden. Kuva: Mika Lahtonen/Skoy.

Heidi Pakarinen pyrkii tangokuningattareksi jo neljättä kertaa.
Teksti:
Virpi Valtonen

Periksi ei anneta, näyttäisi olevan lahtelaisen laulaja Heidi Pakarisen motto. Hän pyrkii Seinäjoen tangomarkkinoiden tangokuningattareksi jo neljättä kertaa. Viime vuonna lahtelainen Pakarinen ylsi finaaliin asti, mutta kirkkain tavoite, tangokuninkaallisen kruunu jäi vielä saavuttamatta.

Pakarisen tärkeänä tukena tangomittelössä on tänäkin vuonna oma puoliso, tenori ja vuoden 1992 tangokuningas Mika Pohjonen, jonka kanssa Pakarisella on kaksi tytärtä. Pariskunta on pitänyt yhtä jo lähes 20 vuotta.

Tänä vuonna mahdollisuudet tangokuningattaren kruunusta tuplaantuvat kun tangomarkkinoilla kruunataan jälleen sekä tangokuningatar että kuningas. Kuningatar kruunataan jo torstaina 11. heinäkuuta, kuningas lauantaina 13. heinäkuuta.

Tuomariston jatkoon valitsemat 60 esikarsintasuoritusta on katseltavissa ja kuunneltavissa yle.fi/tangomarkkinat -sivulla maanantaina 20.5.2013 klo 12 alkaen. Yleisö äänestää 20.5.-6.6.2013 jatkoon kahdeksan nais- ja kahdeksan mieslaulajaa. Lisäksi tuomaristo valitsee jatkoon kahdeksan nais- ja kahdeksan mieslaulajaa. Yhteensä 32 laulajaa nähdään Turussa, kauppakeskus Hansassa Tangomarkkinat Semifinaalissa 15. kesäkuuta.

X