HKC-kisan finalistit valittu

Hertas Karaoke Champion -kisan 12 finalistia ovat selvillä. Toisesta semifinaalista jatkoon pääsi kuusi kilpailijaa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Toisesta semifinaalista jatkoon pääsivät Saija Saarinen, Mikko Koskelo, Milla Emilia Mutka, Laura Isoniemi, Tiina Sandqvist ja Sam Moudden. Kuva: Jenni Hirsto.

Hertas Karaoke Champion -kisan 12 finalistia ovat selvillä. Toisesta semifinaalista jatkoon pääsi kuusi kilpailijaa.
Teksti:
Raija Vesala

Torstai-iltana Vantaalla pidetyssä semifinaalissa jatkopaikan lunastivat Mikko Koskelo, Sam Moudden, Laura Isoniemi, Saija Saarinen, Milla Emilia Mutka ja Tiina Sandqvist.

Tiina Sandqvistia tuomaristo kiitteli hyväksi äänenkäyttäjäksi, jonka äänestä löytyy myös sopivasti särmää. Laura Isoniemeä kehuttiin taas hyväksi esiintyjäksi, joka eläytyi koko olemuksellaan laulunsa sanomaan. Saija Saarinen vakuutti tuomariston persoonallisella kantrisoundillaan ja Milla Emilia Mutkan ääntä tuomarit kuvailivat oopperamaiseksi.

Miesfinalisteita Mikko Koskelo sai erityiskiitosta läsnäolostaan ja harvinaisen soivista alaäänistään. Sam Mouddenin ote oli puolestaan ammattimainen ja hän osasi ottaa yleisönsä.

Tuomaristossa istuivat laulajat Kai Jämsä ja Christian Casagrande sekä lauluntekijä Lasse Wikman ja Kultaisen Harmonikka-kisankin voittanut hanuristi Reijo Kumpulainen.

Ensimmäisestä finaalista jatkoon pääsivät Sari Kankkonen, Maria Kiiski, Heidi Sundström, Alexis Hjelt, Esa Hiltunen ja Jorma Mutanen.
HKC-kisan finaali käydään 23. toukokuuta Pub Hertaksessa. Seura-lehti on mukana tukemassa kisaa.

X