Juha Valvio: Maatilan prinsessa -ohjelman kuvauksissa tunteet heittelivät

Radiojuontaja opastaa kaunottaria maatilan töihin.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Maatilan prinsessa-ohjeman juontaja Juha Valvio kertoi, että kuvauksissa tapahtui asioita, joita hän ei koskaan kuvitellut näkevänsä. Kuva: Jukka Pakarinen/Skoy.

Radiojuontaja opastaa kaunottaria maatilan töihin.
Teksti:
Virpi Valtonen

Lokakuussa TV5:llä alkavan Maatilan prinsessa -ohjelman juontaja Juha Valvio kertoo ajatustensa maaseudun elämästä muuttuneen täysin, kun kymmenen leidiä kilpailivat haastavissa olosuhteissa isolla valkeakoskelaisella maatilalla Maatilan prinsessan tittelistä.

”Tapahtui asioita joita ei uskoisi koskaan näkevänsä”, Valvio myönsi ohjelman pressitilaisuudessa Helsingin Virgin Oilissa.

”Maaseutu oli minulle yhtä tuttu kuin  kaupunkilaiselle olla voi. Olisin voinut kokeilla naisille annettuja tehtäviä, mutta olen niin jänishousu että menin siitä, mistä aita on matalin”, kuukauden Valkeakoskella ohjelman kilpailijoitten kanssa viettänyt Valvio tunnusti.

Hän kertoi ohjelman kisaajien olevan mukavia ihmisiä, vaikka moni heistä niin sanottu kohukaunotar onkin. Kilpailijoina nähdään muun muassa Big Brotherista tuttu Henna Kalinainen, viime viikolla suhteestaan artisti Jare ”Cheek” Tiihosen kanssa avautunut Miss Helsinki Kelly Kalonji ja Tukiaisten sisaruksista tuntemattomin, Jasmine.

”Otsikoista voi aina lukea mitä lukee. Mimmit olivat tosi hyvä tiimi, vaikka tunteet heittelivätkin.”

X