Jukka Poika laulaa pelimiehistä

Syntyikö Jukka Pojan kynästä tulevan kesän ykköshitti?

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Jukka Poika oli myös viime kesän suosituimpia festariesiintyjiä. Kuva: Paula Kukkonen.

Syntyikö Jukka Pojan kynästä tulevan kesän ykköshitti?
Teksti:
Virpi Valtonen

”Pelimies-termiä käytetään yleisesti kuvaamaan lyhytjännitteistä naistenmiestä. Yhden naisen pelittäminen vaatii erityisen runsaasti taitoja, tekniikkaa ja ennen kaikkea vakaumusta, etenkin jos suhde on pitkäkestoinen. Tämä kappale lupaa leikkisään sävyyn mutta antaumuksellisesti jakamatonta huomiota sille yhdelle ja ainoalle”, kertoo Jukka Poika uudesta kesäsinglestään nimeltä Pelimies.

Kappale julkaistaan myös jättisuosioon nousseen reggaeartistin elokuussa ilmestyvällä kokoelmalla, joka kattaa koko Jukka Pojan uran.

”Tänä keväänä minulle tuli vahva fiilis, että alkaa olla oikea aika julkaista tähänastisen urani kiinnostavimmat kappaleet yksissä kansissa. Lisäksi innostuin siitä ajatuksesta, että joitain viime vuosina keikoilla uusiin sfääreihin nousseita vanhoja kappaleita tehtäisiin uusiksi bändin kanssa. Ensin kokosin listalle kaikki suosikkibiisini, mutta niistä olisi tullut triplalevy. Nyt julkaistavaan kokoelmaan on siis uutettu vain kriittisesti olennaisimmat kappaleet, niiden joukossa myös tänä keväänä julkaistava Pelimies-sinkku”, Jukka Poika fiilistelee.

Jukka Poika on vakiinnuttanut paikkansa maamme ykkösnimenä kahdella viimeisellä levyllään ja hän kiertää maata ahkerasti kesän ajan Sound Explosion Bandin kanssa.

X