Jennika Vikman sekoitetaan usein Erika-siskoonsa – ”Olemme ihan erilliset ihmiset”

Tähdet, tähdet -musiikkiohjelman uudella kaudella kilpailevan laulaja Jennika Vikmanin puheääni kuulostaa äkkiseltään niin paljon isosiskoltaan laulaja Erika Vikmanilta, että ei ihme, jos siskokset sekoitetaan välillä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Laulaja Jennika Vikman haluaa tulevaisuudessa tehdä musiikkia, mutta biisit ovat toistaiseksi pöytälaatikossa. ”Olen pedantti ja minun on tosi vaikea olla tyytyväinen, jos teen itse kappaleisiin sanat. Tarvitsenkin ulkoista apua. Teen nyt rennolla fiiliksellä ja katsotaan, mitä siitä tulee.”

Tähdet, tähdet -musiikkiohjelman uudella kaudella kilpailevan laulaja Jennika Vikmanin puheääni kuulostaa äkkiseltään niin paljon isosiskoltaan laulaja Erika Vikmanilta, että ei ihme, jos siskokset sekoitetaan välillä.
Teksti:
Linda Martikainen

”Kaikille kuitenkin tiedoksi, että olemme ihan erilliset ihmiset”, Jennika Vikman naurahti Tähdet, tähdet -ohjelman pressitilaisuudessa Kulttuurikasarmissa Helsingissä.

Kun Vikman oli blondi, häntä luultiin usein siskokseen. Vikman kasvatti oman hiusvärinsä takaisin, eikä siskoja enää sekoiteta. Hän alkoi tehdä myös Tiktok-sketsejä tuodakseen persoonaansa esiin.

Jennikasta nyt oli täydellinen hetki osallistua Tähdet, tähdet -ohjelmaan, kun ikää ja kokemusta on karttunut.

”Alan olla aika sinut itseni kanssa. Stressasin totta kai, että tämä on aika iso juttu enkä ole aiemmin esiintynyt tv:ssä. Mietin, olenko tarpeeksi tunnettu. Koen, että lunastin paikkani ja tein kaikkeni.”

Jennika sai tsemppiä Erikalta

Jennika palasi kisasta paljon itsevarmempana kuin sinne lähti. Epävarmuuden hetkellä hän laittoi viestiä Erika-siskolleen ja kysyi mielipidettä tai apua.

”Hän tsemppasi minua paljon. Tärkeintä oli muistaa, että tämä oli viihdettä eikä itseä kannata ottaa liian vakavasti. Kun on hauskaa, se näkyy.”

Lue myös: Erika Vikman palvoo koiralastaan: ”Se on silmäteräni – minusta on tullut vähän hassu dog mama”

Millä mielin muut kohti kevättä?

Rap-artisti Palefacea ehdittiin kysyä ohjelmaan mukaan jo aiemminkin, mutta vasta nyt aikataulut natsasivat. ”Tämä oli kaikin tavoin hauskaa. Olen kyllä tosi hauska tyyppi, vaikka minua pidetään ehkä vähän tosikkomaisena”, Paleface kertoi.
Rap-artisti Palefacea ehdittiin kysyä ohjelmaan mukaan jo aiemminkin, mutta vasta nyt aikataulut natsasivat. ”Tämä oli kaikin tavoin hauskaa. Olen kyllä tosi hauska tyyppi, vaikka minua pidetään ehkä vähän tosikkomaisena”, Paleface kertoi. © Tiia Ahjotuli
Tähdet, tähdet -musiikkiohjelman uuden kauden juontaa tuttuun tapaan Susanna Laine, joka nähdään parhaillaan ruudussa myös Farmi Suomi -ohjelmassa.
Tähdet, tähdet -musiikkiohjelman uuden kauden juontaa tuttuun tapaan Susanna Laine, joka nähdään parhaillaan ruudussa myös Farmi Suomi -ohjelmassa. © Tiia Ahjotuli
Laulaja Helena Lindgren oli hyvin otettu siitä, että häntä pyydettiin mukaan ohjelmaan. ”Parasta olivat kaikki upeat esiintyjät. Ihaninta oli myös treenata bändin kanssa biisejä.”
Laulaja Helena Lindgren oli hyvin otettu siitä, että häntä pyydettiin mukaan ohjelmaan. ”Parasta olivat kaikki upeat esiintyjät. Ihaninta oli myös treenata bändin kanssa biisejä.” © Tiia Ahjotuli
Entinen tangokuningas Teemu Roivainen pääsi laulamaan omalle genrelleen erilaista musiikkia ja hakemaan rajojaan. ”Nyt pääsin kokeilemaan kaikkea!”
Entinen tangokuningas Teemu Roivainen pääsi laulamaan omalle genrelleen erilaista musiikkia ja hakemaan rajojaan. ”Nyt pääsin kokeilemaan kaikkea!” © Tiia Ahjotuli
Monessa mukana ollut iskelmälegenda Kake Randelin nautti ohjelman tekemisestä. ”Täytyy sanoa, että tämä on yksi lempparijutuistani!”
Monessa mukana ollut iskelmälegenda Kake Randelin nautti ohjelman tekemisestä. ”Täytyy sanoa, että tämä on yksi lempparijutuistani!” © Tiia Ahjotuli
Näyttelijänä tunnettu Malla Malmivaara on keskittynyt viime vuodet pääosin musiikkiuraansa, mutta näyttelemistä hän ei ole myöskään unohtanut. Hänet nähdään muun muassa Netflix-elokuvassa, jonka ilmestyy vuonna 2025.
Näyttelijänä tunnettu Malla Malmivaara on keskittynyt viime vuodet pääosin musiikkiuraansa, mutta näyttelemistä hän ei ole myöskään unohtanut. Hänet nähdään muun muassa Netflix-elokuvassa, jonka ilmestyy vuonna 2025. © Tiia Ahjotuli
Näyttelijä-muusikko Hanna Kinnunen on tehnyt niin paljon improteatteria, että hän ei osannut pelätä mahdollisia mokia. ”Se on todella hyvä treeni häpeästä luopumiseen. Olen edelleen toki aika itsekriittinen, mutta aika nopeasti pääsen niistä hetkistä myös yli.”
Näyttelijä-muusikko Hanna Kinnunen on tehnyt niin paljon improteatteria, että hän ei osannut pelätä mahdollisia mokia. ”Se on todella hyvä treeni häpeästä luopumiseen. Olen edelleen toki aika itsekriittinen, mutta aika nopeasti pääsen niistä hetkistä myös yli.” © Tiia Ahjotuli
Näyttelijä Riku Niemisellä on edessään europarlamenttivaalit sekä yliopiston pääsykokeet, joihin hän osallistuu kolmatta kertaa. ”Jos pääsen molempiin, niin sitten en voi ottaa opiskelupaikkaa vastaan vaan täytyy lähteä Brysseliin.”
Näyttelijä Riku Niemisellä on edessään europarlamenttivaalit sekä yliopiston pääsykokeet, joihin hän osallistuu kolmatta kertaa. ”Jos pääsen molempiin, niin sitten en voi ottaa opiskelupaikkaa vastaan vaan täytyy lähteä Brysseliin.” © Tiia Ahjotuli
Kwan-yhtyeestä tuttu Tidjân Bâ on tehnyt viime vuosina koko ajan esiintymisiä. ”Tässä ohjelmassa minut yllätti työtahti! Se oli huh huh!”
Kwan-yhtyeestä tuttu Tidjân Bâ on tehnyt viime vuosina koko ajan esiintymisiä. ”Tässä ohjelmassa minut yllätti työtahti! Se oli huh huh!” © Tiia Ahjotuli
X