Jutta Gustafsberg parisuhteestaan Annassa: ”Seksielämäni on nelikymppisenä parempaa kuin koskaan”

Hyvinvointivalmentaja Jutta Gustafsberg kertoo Annassa suhteestaan tulevaan aviomieheensä Juha Rouviseen. Parin välillä on yhteys, jollaista Jutta ei ole koskaan aiemmin kokenut.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

"Välillämme on syvä henkinen yhteys ja telepatia on meille arkipäivää", Jutta Gustafsberg kuvailee parisuhdettaan Anna-lehdelle.

Hyvinvointivalmentaja Jutta Gustafsberg kertoo Annassa suhteestaan tulevaan aviomieheensä Juha Rouviseen. Parin välillä on yhteys, jollaista Jutta ei ole koskaan aiemmin kokenut.
(Päivitetty: )
Teksti:
Pauliina Karjalainen

Hyvinvointivalmentaja Jutta Gustafsberg, 44, ei ole koskaan kokenut sellaista yhteyttä kuin kihlattunsa, Suomen Bachelor -ohjelmasta tutun Juha Rouvisen kanssa. Jutta ihastui Juhan tapaan olla läsnä ja kuunnella. 

Jutta kertoo parisuhteestaan ja tulevista häistään tuoreimmassa Annassa. Lehden haastattelussa Jutta kertoo arvostavansa sitä, että pari sai ensin rakastua toisiinsa ystävinä ja vasta sitten miehenä ja naisena. Jutan mukaan Juhalle on annettu sekä suuri sydän että komea ulkonäkö. 

”Välillämme on syvä henkinen yhteys ja telepatia on meille arkipäivää. Usein käy niin, että toinen aloittaa lauseen ja toinen jatkaa sitä”, Jutta kuvailee.

Parhaillaan pari kirjoittaa yhdessä syksyllä ilmestyvää Rakkauden voimakirja -nimistä kirjaa. Siihen tulevia vuorovaikutus- ja kosketusharjoituksia on kokeiltu yhdessä ja niiden kautta Jutta kertoo löytäneensä itsestään uudenlaisia seksuaalisuuden osa-alueita.

”Seksielämäni on nyt nelikymppisenä parempaa kuin koskaan. Tämän ikäisenä seksuaalisuus on kokonaisvaltaisempaa kuin nuorempana.”

”Tantraseksi on avannut minulle tien hyvään oloon”

Jutan ja Juhan häitä juhlitaan loppukesällä Italiassa. Juhlapaikka valikoitui intuitiolla ja paikalle on kutsuttu lähipiiri. Perinteisiin Jutta uskoo sen verran, että tulee pukeutumaan valkoiseen. Pitsiunelmaa hänen yllään ei kuitenkaan nähdä. Jutta kertoo saaneensa jo pitää prinsessahäät.

Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen kertoivat seurustelustaan huhtikuussa 2017 Instagramissa. Häitä vietetään myöhemmin kesällä.
© PEKKA MUSTONEN/OTAVAMEDIA

Yhteisen kirjaprojektin lisäksi Jutta kertoo Annassa opiskelevansa seksuaaliterapeutiksi. Hän on jo aiemmin koulutukseltaan seksuaalineuvoja. Hyvä seksielämä on Jutalle tärkeä parisuhteen osa-alue ja ilman sitä suhde on hänen mielestään ystävyys.

”Olemme opiskelleet yhdessä tantraseksiä ja kävimme muun muassa Englannissa yksityisessä tantraseksiretriitissä. Tantraseksin ydin on yhteys toiseen ihmiseen. Juhan kanssa olen saanut kokea, miltä tuntuu olla täysin yhtä toisen ihmisen kanssa. Se on huikea kokemus.”

Jutta uskoo, että seksielämän parantumista selittävät iän ja itsevarmuuden lisääntyminen. Iän myötä on oppinut tietämään, että on hyvä juuri sellaisena kuin on.

”Tantraseksi on avannut minulle tien hyvään oloon, jota en tiennyt olevan olemassakaan. Kun unohtaa ulkonäköpaineet ja lakkaa miettimästä sitä, missä vaiheessa naisen tulee saada orgasmi, seksielämä nousee aivan uudelle tasolle.”

Lue myös:

Henkistynyt Jutta Gustafsberg: ”Minulla on oppaita henkimaailmassa”

X