Näyttelijä Vesa Vierikko yllättävä paljastus: ”Kaikkein suurin oppi minulle on ollut avun pyytäminen”

Vesa Vierikko kertoo, mitä uuden oppiminen merkitsee hänelle.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Näyttelijä Vesa Vierikko.

Vesa Vierikko kertoo, mitä uuden oppiminen merkitsee hänelle.
(Päivitetty: )
Teksti: Eveliina Lauhio

”Syksyllä horjahdin bootseja jalasta kiskoessani ja kaaduin maahan. Rytäkässä toisesta jalkaterästäni murtui kolme luuta. Kävelin pitkään kahden kepin varassa.

Kepeillä liikkuminen oli minulle jo uuden oppimista sinänsä. Jouduin ratkaisemaan arjessani monia uusia pulmia. Jos kaadoin keittiössä kuppiini kahvia, miten saan kuljetettua sen olohuoneeseen?

Kaikki tapahtuu elämässä tarkoituksesta

Kaikkein suurin oppi minulle on ollut avun pyytäminen. Olen ollut aina huono kääntymään muiden ihmisten puoleen, mutta nyt minun on ollut pakko opetella pyytämään apua. On ollut ihanaa huomata, miten avuliaita ja huomaavaisia kouluikäisistä lapsistani on kasvanut.

En harmittele haaveria, sillä uskon, että kaikki tapahtuu elämässä tarkoituksesta. Olen hyvä kaivamaan asioista positiiviset puolet esiin. Ajattelen, että kaikesta oppii.

Olen luonteeltani utelias. Haluan jatkuvasti oppia jotakin uutta, sillä se pitää elämän mielenkiintoisena. Suosittelen samaa kaikille!

Uuden opettelun ei tarvitse tarkoittaa Himalajan valloitusta, vaan pienistäkin asioista, kuten ruoanlaitosta, voi innostua.”

Artikkeli on julkaistu ensi kerran Kotilääkärissä 10/18.

Kiinnostuitko? Tilaa Kotilääkäri-lehti

X