Ville Galle oli jo masentua, kun mökinlaitto kävi kukkarolle – ”Jossain vaiheessa kaikki raksapetet huijasivat”

Viime vuosi oli JVG:stä tutulle räppäri Ville Gallelle iso vuosi, jonka aikana jotkut pohtivat myös sitä, aikoiko JVG pistää pillit pussiin stadion­keikan myötä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Mökkeilyn lisäksi räppäri Ville Galle viihtyy jalkapallokentillä Gilla FC:n riveissä. ”Sanoin juuri faijalle, että taidan olla suvun ainoa, joka on tehnyt Suomen Cupissa maalin. Isä oli ylpeä. Hän olisi toivonut, ­että minusta olisi tullut mieluummin futari kuin musajäbä.”

Viime vuosi oli JVG:stä tutulle räppäri Ville Gallelle iso vuosi, jonka aikana jotkut pohtivat myös sitä, aikoiko JVG pistää pillit pussiin stadion­keikan myötä.
Teksti:
Linda Martikainen

”Se tuli ehkä kaikilta ulkopuolelta, että loppuuko tämä kaikki tähän. Mutta minähän olen nuori seppä ja nautin siitä, mitä saan tehdä. Olemme laittaneet Jaren kanssa niin sanotusti taas puita uuniin ja nauttineet elämästä”, Ville Galle summasi Alma: Life Must Be Beautiful -dokumenttielokuvan kutsuvierasensi-illassa Helsingin Tennispalatsissa.

Tulossa on kiertuetta ja uutta musiikkia, Gallen sanojen mukaan siis normaalia elämää.

”Siitä sai oikeastaan vain voimaa, kun pääsi stadionin lavalta alas. Matkalla ehkä ajatteli, että loppuuko tämä tähän, mutta se olikin vain sellainen kiva piristys elämään.”

Mökillä raksapetet koituivat kalliiksi

Galle osallistui Huvila & Huussi -ohjelmassa mökkitonttinsa kuntoon laittamiseen, minkä myötä myös mökkipuuhiin tuli kaivattua ryhtiä.

”Meinasin masentua, kun jossain vaiheessa kaikki raksapetet huijasivat minua koko ajan. Olin ihan pulassa.”

Hän on pohtinut, kuka määrittää, kuinka paljon vaikkapa mullan kaivaminen maksaa.

”Minä vain makselin kiltisti ja jossain vaiheessa tajusin, että ei helvetti, nämä laskut eivät lopu koskaan. Olen oppinut olemaan tässä aika tiukkanakin.”

Lue myös: Jouni jättää jäähyväiset kesämökilleen, josta tulee Seurasaaren museokohde: ”Rakkaimmaksi muistoksi jää lehvien kautta suodattuva pehmeä valo”

Millä mielin muut kevättä kohti?

Elokuvan ohjannut Pamela Tola pystyi peilamaan Alman kautta myös omaa elämäänsä. ”On kiinnostavaa, millaisista lähtökohdista Alma on pystynyt rakentamaan tuollaisen uran, kun ei ole ollut sellaista turvaa, supporttia tai rahaa.”
Elokuvan ohjannut Pamela Tola pystyi peilamaan Alman kautta myös omaa elämäänsä. ”On kiinnostavaa, millaisista lähtökohdista Alma on pystynyt rakentamaan tuollaisen uran, kun ei ole ollut sellaista turvaa, supporttia tai rahaa.” © Tiia Ahjotuli
Ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson suunnittelee häitä kihlattunsa Ansku Bergströmin kanssa. ”Luulen, että meillä ne tulevat olemaan hyvin bilemäiset. Ne eivät noudata minkäänlaista perinteistä kaavaa”, Erikoisjoukot-ohjelmassa mukana oleva Gustafsson kertoi.
Ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson suunnittelee häitä kihlattunsa Ansku Bergströmin kanssa. ”Luulen, että meillä ne tulevat olemaan hyvin bilemäiset. Ne eivät noudata minkäänlaista perinteistä kaavaa”, Erikoisjoukot-ohjelmassa mukana oleva Gustafsson kertoi. © Tiia Ahjotuli
Laulaja Alma löysi yhtäläisyyksiä ohjaaja Pamela Tolan kanssa omasta elämästä. ”Perhetausta on aika samantyyppinen”, Alma kertoi.
Laulaja Alma löysi yhtäläisyyksiä ohjaaja Pamela Tolan kanssa omasta elämästä. ”Perhetausta on aika samantyyppinen”, Alma kertoi. © Tiia Ahjotuli
Kansanedustaja Pekka Haavisto saapui ensi-iltaan puolisonsa Antonio Floresin kanssa. Elämä presidentinvaalien jälkeen on asettunut omiin uomiinsa. ”Se on ohi ja se meni. Mennään eteenpäin”, Flores totesi.
Kansanedustaja Pekka Haavisto saapui ensi-iltaan puolisonsa Antonio Floresin kanssa. Elämä presidentinvaalien jälkeen on asettunut omiin uomiinsa. ”Se on ohi ja se meni. Mennään eteenpäin”, Flores totesi. © Tiia Ahjotuli
Laulaja Kaija Koo on ollut mukana kaikissa Alman levyjulkkareissa ja tavannut hänen perhettäänkin. ”Meitä yhdistää rentous elämään. Olemme aika luonnonlapsia molemmat. Välillä tuntuu kuin kuuluisin Alman perheeseen.”
Laulaja Kaija Koo on ollut mukana kaikissa Alman levyjulkkareissa ja tavannut hänen perhettäänkin. ”Meitä yhdistää rentous elämään. Olemme aika luonnonlapsia molemmat. Välillä tuntuu kuin kuuluisin Alman perheeseen.” © Tiia Ahjotuli
X